VIP zjevy
Vtipny je, ze zdrhli jako ze pred nezadouci popularitou a novinarema a ted jede jeden rozhovor za druhym, Meghan o nich vydava knihu... tomu rikam touha po soukromi. A odstrihnout se od rodiny, ale tituly si nechat je taky zvlastni.
Přesně tak. Není nad zásadovost.
Já jsem o nich obou neměla od začátku valný mínění, ale začínaj překonávat moje představy ![]()
Harry je zjevně dobrá onuce. Úplně vidim jak do něj Megan hučí po večerech (sebevražda v těhotenství tvl!)... Ale i tak, je svéprávnej... nemusel by tolik skuhrat, kdyby sám nechtěl. A vypadá to, že mu to skuhrání vydrží eště dost dlouho. Charles někde v jeho výchově skutečně udělal chybu... tohle se nedělá, a nejen v lepších rodinách!
barbucha Přesně, horší než jsem doufala. Není snad možné, že by nad jeho výlevy někdo uronil slzu.
Ale jo, já si představuju takovou americkou variantu Mařeny s Pepou... "Hele mámo, vono v tom královskym paláci neni všechno v oukeji, ta aristokracie nosí rypák nahoru a přitom stojí za pendrek - eště že my se máme rádi i bez diamantů a paláců. Podej pivko! Mrknem na Oprah, co má zas pro nás novýho! Smrt rasýsmu!"
barbucha whiskas byl malej kluk, kdy mu umřela máma. Asi měl pak poněkud studenejsi výchovu a nechalo to na jeho psychice všechno stopy. Ale už je dospělý, měl by se tak i chovat.
Megan nevěřím ani slovo.
Druhorada herečka, která chtěla být princeznou a myslela si, že to bude zadarmo.
Ano, ta sebevražda v těhotenství.. To mi taky přijde hodně, hodně přes čáru.
Kdyz ji došlo, že být vevodkyni znamená potlačit svoje osobní ambice a konec volné zábavy a naopak asi docela přísnou službu, přestalo se jí to líbit.
Tak má teď svobodu, jakou chtěla. Ale nejspíš bude zase chybět to finanční zázemí.
To je tak, když člověk vlastně neví, co chce a musí si vybrat. Pak je vlastní špatné rozhodnutí vždycky vína těch druhých.
Tak nějak to na mě působí.
No nemůžeš sedět na dvou židlích ani sežrat koláč a mít ho celej, že jo.
barbucha pritom mam dojem, ze Harryho rodina dost drzela v dobe, kdy flamoval na vecircich s hakenkrajcem na rameni. Jako nemel to lehky bez mamy, ale bohuzel po ni asi zdedil tu labilnejsi cast povahy.
Kokoska neříkej mi, že veterán z bojoveho nasazení v Afganistánu je labilní povahy. ![]()
continuity to vis, navenek tvrdy borec, uvnitr citlive jaderko
Jo je to cely divny.
continuity Kam čert nemůže, tam nastrčí...děti kamarádky doplnily ocas /to už je spíš do vedlejšího vlákna/. Třeba nesnese, když ženy pláčou ![]()
Kokoska spíš bych řekla, že si neví rady se ženami. Těžko říct, nikdo do toho nevidíme.
mirajo
právě to píšu.
barbucha Já teda nevím, proč ten humbuk. No, běloch a mulatka čekají potomka, to napadne asi víc lidí, i když ona je víc bílá.Pokud by žili v černošské komunitě, tam by nikdo takhle nepřemýšlel? Aby se tou korektností někdo nezalkl, co nevidět může být ožehavá i úvaha o pohlaví dítěte. Jestli už není.
Tady pořád jakýsi princezny, vevodkyne... Já čekám, kdy tu bude Luna,
Abysme jí mohly zkritizovat koupelnu a WC. ![]()
barbucha pritom mam dojem, ze Harryho rodina dost drzela v dobe, kdy flamoval na vecircich s hakenkrajcem na rameni. Jako nemel to lehky bez mamy, ale bohuzel po ni asi zdedil tu labilnejsi cast povahy.
Hele jak píše continuity , je to přece voják - sám se tam dostal na vlastní žádost (ačkoliv mu to nechtěli povolit původně, že jako nebezpečnej=vyhledávanej cíl by ohrozil i ostatní), ale osvědčil se a všichni si ho chválili... žádnej uzlíček nervů to nebyl.
Celá rodina ho podporovala v čemkoliv co si zamanul. I v tý svatbě, a to se zrovna Charles moh přetrhnout, platil všechno jak mourovatej a o nevěstu a její matku se staral jak o vlastní. Patrně to novopečené milostivé paní nebylo dost!
Ale tak mě napadlo, jestli to neni nějaká opožděná pomsta taťkovi, pod jinou záminkou. Za to, jak se choval k Dianě... to by bejval rozhodně zasloužil. No, teď to dostává v každým případě vyžrat. Karma?
Minuly jsme se jen o minutu ![]()
Mha Dnes jsem koupelnu vysurovala, sakra, ze zrovna neprisli z Blesku!![]()
barbucha nejsem psycholog, ale clovek, ktery je v jedne sfere vykonny, rozhodny, dokaze celit stresu, nemuze byt v jine oblasti uplne jiny? Fakt by me to zajimalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my