Luna tak preto mi fb hlási zvýšené štatistiky na parfu stránke, o ktorú inak nikto nezakopne
!
Počuj, ty nám ešte vynesieš slávu ![]()
!
Luna tak preto mi fb hlási zvýšené štatistiky na parfu stránke, o ktorú inak nikto nezakopne
!
Počuj, ty nám ešte vynesieš slávu ![]()
!
MP Marge Škoda, že jsi v USA, zeptala bych se tě na nějakou literaturu nebo terapii pro rodinné příslušníky k tomuhle .
Hranicni porucha osobnosti je tak trochu moje specializace, takze doporucene literatury mam hafo, akorat nevim, jestli je neco prelozene do cestiny.
Ono te hranicni poruchy je v populaci vic nez se puvodne myslelo, zrovna tak jako narcisticke poruchy, takze sebevzdelani neni nikdy dost!
slniecko No, z toho moc radost nemam...
razorblade Tak myslim, ze rad neni nikdo.
Luna jakože tě bulvár našel tady a oslovil? Promiň, jestli se ptám hloupě
Isca Nejsem sice MP Marge, ale k hraniční poruše osobnosti mě napadá třeba Kreisman, Straus: Nenávidím tě, neopouštěj mě!
MP Marge O hraniční poruše osobnosti u Meghan stejně jako Ty s kamarádkou přemýšlím už delší dobu. Úvahy o sebevraždě v těhotenství, o které H+M mluvili, mě v tom ještě víc utvrdily.
Elm MP Marge No já si teda vcera o té hraniční poruše četla, protože jako podle názvu jsem si říkala,že to určitě mám:-D. Ale asi nemám,moc toho na mě nesedělo. Ale je to teda zajímavý,četla jsem si i nějaké rozhovory s lidmi, co tím trpí MP Marge ty bys nám sem obcas měla hodit nějakej svůj postřeh z oboru, je to hrozně zajímavý!
Aak teď editují, po tvém příspěvků Elm ty jsi taky z oboru? No hele jako to těhotenství, já to první taky nesnášela dobře, takže beru, že holt se leccos stane/řekne a ani se to tak pořádně nemyslí. Mne nejtemnější myšlenky napadaly po porodu, nějak bych řekla, že v tomto období se leckteré prožitky dost zesílí, takže to bych u ní tak nějak pochopila.
Luna razorblade Dalia kľud, boli to dohromady 3 návštevy, čo je ale približne 300% nárast ![]()
Isca Nejsem sice MP Marge, ale k hraniční poruše osobnosti mě napadá třeba Kreisman, Straus: Nenávidím tě, neopouštěj mě!
Jo!!! To je klasika ![]()
Pak je vyborne "Stop Walking on Eggshells" od Paula Masona a Randi Kruger. Ti k tomu maji i pracovni sesit na procvicovani ruznych deeskalacnich technik.
MP Marge O hraniční poruše osobnosti u Meghan stejně jako Ty s kamarádkou přemýšlím už delší dobu. Úvahy o sebevraždě v těhotenství, o které H+M mluvili, mě v tom ještě víc utvrdily.
I me, zejmena pote, co Harry vypravel v tisku, jak kdyz se mu Megan sverila se svymi uvahami o sebevrazde, tak stedre pridala detaily toho, jak by se chtela sprovodit ze sveta.
To clovek, ktery trpi opravdovou depresi a sebevrazednymi myslenkami, nedela; to je klasicka manipulacni technika.
Elm MP Marge No já si teda vcera o té hraniční poruše četla, protože jako podle názvu jsem si říkala,že to určitě mám:-D.
Proboha, jak jsi na tohle prisla!? Ty jsi ten posledni clovek, u ktereho bych mela byt jen podezreni ![]()
![]()
Karja taky jsem se ve dvou bodech poznala, hlavne si myslim ze tuhle poruchu ma moje babicka, a deda ma diky ni dost blby zivot. Akorat co s timhle zjistenim dal delat, na to jsem jeste neprisla...
Já hlavně držím palce královské rodině, aby tohle vytahování špíny do médií ustáli. Jejich životy jsou dost těžký a jako u každé rodiny jsou problémy. Ale osobně je mi sympatický postoj netahat to na veřejnost.
Karja MP Marge Jasně, že v těhotenství toho je kolikrát moc, ale kdybych něco řekla a ani to tak úplně nemyslela, určitě bych to nevytahovala za rok a půl (nebo kolik)před celým světem. Pokud bych byla natolik depresivní, že bych opravdu vážně přemýšlela o sebevraždě, rozhodně bych nebyla schopná chvíli poté absolvovat kadeřníka, make-up, oblíknout si flitrovaný šaty a na akci rozhazovat úsměvy. A taky doufám, že v tom případě by manžel zařídil, že bych tam nešla a pak rozhodl co se mnou dál, protože já bych racionální úvahy nejspíš nebyla aktuálně schopná. Nechci tím ale zase snižovat trápení lidí s hraniční poruchou osobnosti, protože oni reálně trpí a v životě jim bylo ublíženo, jen jsem chtěla napsat jak to vidím já.
pro ty co o hranicni poruse osobnosti nikdy neslyseli a zajima je to, tady je pribeh jedne hranicarky ktera tu sebevrazdu bohuzel dokonala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.