VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mulen
4997 příspěvků moje polička 24. května 2021 07:40
Reakce na Luna:

Magráta No cilene me nikdo nehledal, jen ze jsou tu neprispivajici clenove zaregistrovani treba 7 let, maji par prispevku a ctou si. A pak zjistis, ze treba pracuji pro medium xy. Takzeslniecko to vim, ze kvuli mne to neni.

Luna To jsou ale klasičtí spící agenti

Offline Garfie
28476 příspěvků moje polička 24. května 2021 08:13

MP Marge Přesně, taky mě ta noční eskapáda zaujala. Viděla jsem dokonce i video z té akce, na kterou potom šli a myslím, že tak dobrá herečka není, on vypadal rozhozeně, ale ona teda tak nějak...nevím, jak to říct, abych se jí nedotkla, navíc je to pochopitelně jen dojmologie na dálku :-). Mají to těžké, no. Musím říct, že jsem jim dost fandila, ale teď mi jich je hlavně líto, obou, ale Harryho víc. Mám pocit, že jim to celé přerostlo přes hlavu. A je mi dost líto i královské rodiny, protože to pro ně musí být peklo, pomoct jim nemůžeš a nevíš, jak to celé zastavit. 

Online Sweet Potato
40185 příspěvků moje polička 24. května 2021 08:29

Elm Je to nepředstavitelné, ale byla bys schopná. A zrovna tak by ses v zápětí po naprosté pohodě a radosti nohla propadnout úplně dolů.To je právě ten průšvih.

Oproti čisté depresi.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. května 2021 08:49

MP Marge hmm, môžu hraničnou poruchou osobnosti trpieť aj chlapi? 

Offline dzizisketa
8931 příspěvků moje polička 24. května 2021 08:53

Teda diagnostikovat psychické onemocnění někomu, koho znám jen z bulváru, to už je slušné peklíčko. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. května 2021 08:57

dzizisketa souhlasím, zvlášť teda že to sem napíše odborník MP Marge s kamarádkou si pochopitelně můžeš probírat co chceš, tímto ale děláš medvedí službu oboru. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:00

dzizisketa tak ono cele zasvecene debatovani o motivaci megan je usmevne.... to s tou diagnozou uz pres caru...

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:04

dzizisketa Já myslím, že to tady zmínila MP Marge , která je v tom odborník a navycházela z vylhaných článků, ale z rozhovoru, který Meghan a Harry zcela dobrovolně médiím poskytli. Výslednou podobu rozhovoru  tato dvojice nijak nerozporovala (tím myslím, že by byl třeba nějak sestříhán), naopak Harry dále v poskytování rozhovorů pokračuje. V tom rozhovoru M+H+Oprah je pro odborníka už opravdu hodně indicií pro možnou dg. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:08

Poslednich par stran je strasna pavlac. 

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:18
Reakce na mnum:

pro ty co o hranicni poruse osobnosti nikdy neslyseli a zajima je to, tady je pribeh jedne hranicarky ktera tu sebevrazdu bohuzel dokonala

Jak v práci vidím jen ten vrcholek ledovce, tak s takovými sebevrahy se setkávám poměrně často, jsou to sevevraždy často nazývané jako demonstrační, což někdy jsou, ale někdy jsou nedokonané jen proto, že ti lidé vlastně nevědí, že zvolili způsob, který k "úspěšné" sebevraždě nestačí. A časem se "poučí" a potom už tu sebevraždu dokonají. Je málo osvěty, málo psychiatrů a psychoterapeutů.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:21

jinx

Ó, díky za napomenutí! Teď se všichni kolektivně zastydí a polepší. Ale neměla bys pokárat i Oprah? Vždyť ona vlastně tu pavlač odstartovala!?

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:22
Reakce na Sweet Potato:

Elm Je to nepředstavitelné, ale byla bys schopná. A zrovna tak by ses v zápětí po naprosté pohodě a radosti nohla propadnout úplně dolů.To je právě ten průšvih.

Oproti čisté depresi.

​přesně

INCOM1

Offline Pinot Noir
29814 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:28

dzizisketa nolita jinx bacha, aby vám teď tu poruchu nediagnostikovaly taky. Když jsem se ohradila proti téhle pavlači u Gatesových, hned jsem byla odhalena jako oběť drbů sousedů

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:35

Fiction i kdyby to tak bylo, nemyslím si, že je ok a profesionální se k tomu takto vyjadřovat ... 

chápu, že je to vlákno VIP zjevy, ale mezi tím, jak to někdo fakt nevychytal na červeném koberci nebo komu na dovolené z plavek vylezl obr špek  a tím, co je na posledních pár stranách je celkem rozdíl...

A ne Hanka H Oprah to neodstartovala... 

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:47

nolita vyjadřovala jsem se k tomu, že chtěný a autorizovaný rozhovor s vizuální složkou, včetně poměrně dlouhé délky,  je už určitě dostatečný materiál k diagnostice. Vždyť medicína /trochu tedy bohužel/ k distanční diagnostice směřuje.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:50

Fiction no ale snad nesměřuje k distanční diagnostice v bulváru a na forech tohoto typu, jakkoliv bezvýznamých .... 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:50
Reakce na Hanka H:

jinx

Ó, díky za napomenutí! Teď se všichni kolektivně zastydí a polepší. Ale neměla bys pokárat i Oprah? Vždyť ona vlastně tu pavlač odstartovala!?

​urcite  tolik jedu a stupidity na par stranach, na to si vzpomenu pri vykricich, jak vyjimecne a inteligentni zeny sem chodi:)) vip zjevy jsou leskle silonky v sandalech, tohle je fakt pavlac. 

Online Sweet Potato
40185 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:56

Fiction Marge není lékař.

Řekla bych, že od jejího nástřelu, že je M. hraničářka, se diskuze posunula do obecné roviny. A diskuze myslím prospěšná, o existenci hraniční poruchy ví málokdo, přitom je jedna z nejhorších. Všichni asi známe bipolární (nebo pod starým názvem), další jako by neexistovaly.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 24. května 2021 09:58

nolita já reagovala na konkrétní post dziziskety, že se diagnostikuje někdo, koho známe jen z bulváru. Šlo mi konkrétně o to, že to nebylo na podkladě nějakého článku z bulváru, tak jak ho pojímám(e) - tedy částečně vylhaný, poslepovaný, tendenční výblitek, ale v tomto případě šlo o opravdu velké množství poskytnutého audiovizuálního materiálu. To vnímám jako rozdíl. A riziko toho, kdo ten materiál dobrovolně poskytuje /a autorizuje/.

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 24. května 2021 10:00

jinx Já bych to neviděla tolik jako pavlač, spíš trochu jako diskuzi o hraniční poruše osobnosti. Dost lidí ani neví, že to existuje a ono je to přitom tak strašný svinstvo.