VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 24. května 2021 12:20

artemisia Pokrytectví?

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 24. května 2021 12:23

viktorka_od splavu takže je nejvyšší čas začít používat novotvary s pozitivním nábojem!

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 24. května 2021 12:33
Online viktorka_od splavu
49219 příspěvků moje polička 24. května 2021 12:34
Offline dzizisketa
8931 příspěvků moje polička 24. května 2021 12:43

andulka01

Nejde o žádné moderování. Prostě jsem měla pocit, že i můj náhled na diskuzi by měl zaznít, protože se imho pohybuje na, nebo u některých diskutujících už za hranicí. 

Offline Anaj
230 příspěvků moje polička 24. května 2021 12:56
Reakce na artemisia:

Jak příčetně do češtiny přeložit "virtue signalling"? Abych také přispěla do diskuze...

​Wiki nabízí "mávání ctností", případně "falešné rozhořčení".

Offline Sweet Potato
40185 příspěvků moje polička 24. května 2021 12:59

Anaj Já myslím, že falešné to rozhořčení není. (Jen vlastně nevím, jestli to je vhodné napsat, dotyčné neznám)

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 24. května 2021 13:20

Anaj vidíš, ohánění se kdečím ušlechtilým, to by (mně) šlo

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 24. května 2021 13:41

Mi ta diskuse o Harrym a Megan taky prijde maximalne nevkusna a s guilty pleasure to nema nic spolecnyho.

Nechapu snahu kriticky komemtare otocit do nejakyho moralizovani nebo co to tu preane probiha. Ja to nikomu nezakazuju ani nkoho necenzuruju, ale fakt si o takovych vyvodech myslim svoje, coz milerada i napisu.

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 24. května 2021 13:47

Docitam.. a to pasivne agresivni no ja nevim, jestli se to muze jeste teda jako psat nebo jestli to teda vubec muzu muzu rict... 

Omg rikat muze snad kazdej co chce, pokud to neni v rozporu se zakonem. Ale pak je holt nutny zit s tim, ze nekdo jinej ma rozdilnej nazor a taky ho vyjadri.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 24. května 2021 13:55
Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 24. května 2021 13:59
Reakce na Lilly_Ku:

Omg rikat muze snad kazdej co chce, pokud to neni v rozporu se zakonem. Ale pak je holt nutny zit s tim, ze nekdo jinej ma rozdilnej nazor a taky ho vyjadri.

​A je to mozne oboustranne, ze? 

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 24. května 2021 13:59

Kokoska ano, a?

Offline Pinot Noir
29815 příspěvků moje polička 24. května 2021 14:01
Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 24. května 2021 14:10

Lilly_Ku a nic, proste tu par lidi vyjadrilo nazor, ktery se nelibi tobe a dalsim, tak ta tvoje veta plati pro obe strany. 

Online SunEclipse
3473 příspěvků moje polička 24. května 2021 14:19

technický dotaz: takže psát o někom, že v tom co má na sobě vypadá jak Marfuša, je v pořádku, ale napsat o někom, že podle řečí co vede, vypadá jak člověk s hraniční poruchou, už ne? V čem je rozdíl? V obou případech se ten člověk daným způsobem sám a dobrovolně prezentoval veřejnosti.

Online Karja
44525 příspěvků moje polička 24. května 2021 14:29
Reakce na MP Marge:

​Proboha, jak jsi na tohle prisla!? Ty jsi ten posledni clovek, u ktereho bych mela byt jen podezreni

​No hele poslední dobou hrozně zlostne nadávám, naštěstí v duchu, ale jsem plná agrese, takže něco tam bude:-D. A jsem si říkala ,,aaa hraniční porucha, tak já jsem taky na hranici, to je jasný,, pak ta Meghan labilita v tehotenstvi mi taky šla se mnou dohromady. Ale dal jsem se nikde moc nesešla v těch odborných článcích, takže to nebude vono:-D. Musím asi dělat box nebo aspoň běhat a dostat to ze sebe;-) 

Offline Anaj
230 příspěvků moje polička 24. května 2021 14:35
Reakce na Sweet Potato:

Anaj Já myslím, že falešné to rozhořčení není. (Jen vlastně nevím, jestli to je vhodné napsat, dotyčné neznám)

Máš pravdu, ono  tam to "falešné rozhořčení" bylo jako takové podvysvětlení, v rámci krátkého článku. S překladem to asi není  snadné ani jednoznačné, což myslím byla ta otázka artemisia .

Offline dzizisketa
8931 příspěvků moje polička 24. května 2021 14:46

SunEclipse

No, I když některé zdejší diskuze o hadrech taky zachazeji daleko, tak rozlišení je poměrně jednoduché. To, co si člověk obleče, si vybere sám a dobrovolně a dá se to snadno změnit. Duševní poruchy a nemoce si nevybereš a změnit se taková situace dá jen velmi, velmi těžko. 

Offline andulka01
12800 příspěvků moje polička 24. května 2021 14:52

dzizisketa Ale rozhodně se nedá porucha léčit talkshow, kterou sleduje 3/4 zeměkoule. To je ten rozdíl, do rozhovorů chodí dobrovolně a taky dobrovolně tam vytahujou rodinnou špínu (možná i vyfabulovanou). Jen si prostě místo hadrů voblíkli rodinné neshody a těžkosti, svou ublíženost a sebestřednost.
Pokud bych chtěla něco řešit, tak s tím jdu k psychologovi a netroubím do světa. A když troubím do světa, tak svět zas troubí na mě, no.