artemisia Pokrytectví?
VIP zjevy
viktorka_od splavu
takže je nejvyšší čas začít používat novotvary s pozitivním nábojem!
Nejde o žádné moderování. Prostě jsem měla pocit, že i můj náhled na diskuzi by měl zaznít, protože se imho pohybuje na, nebo u některých diskutujících už za hranicí.
Jak příčetně do češtiny přeložit "virtue signalling"? Abych také přispěla do diskuze...
Wiki nabízí "mávání ctností", případně "falešné rozhořčení".
Anaj Já myslím, že falešné to rozhořčení není. (Jen vlastně nevím, jestli to je vhodné napsat, dotyčné neznám)
Anaj vidíš, ohánění se kdečím ušlechtilým, to by (mně) šlo
Mi ta diskuse o Harrym a Megan taky prijde maximalne nevkusna a s guilty pleasure to nema nic spolecnyho.
Nechapu snahu kriticky komemtare otocit do nejakyho moralizovani nebo co to tu preane probiha. Ja to nikomu nezakazuju ani nkoho necenzuruju, ale fakt si o takovych vyvodech myslim svoje, coz milerada i napisu.
Docitam.. a to pasivne agresivni no ja nevim, jestli se to muze jeste teda jako psat nebo jestli to teda vubec muzu muzu rict...
Omg rikat muze snad kazdej co chce, pokud to neni v rozporu se zakonem. Ale pak je holt nutny zit s tim, ze nekdo jinej ma rozdilnej nazor a taky ho vyjadri.
Omg rikat muze snad kazdej co chce, pokud to neni v rozporu se zakonem. Ale pak je holt nutny zit s tim, ze nekdo jinej ma rozdilnej nazor a taky ho vyjadri.
A je to mozne oboustranne, ze?
Kokoska ano, a?
Lilly_Ku a nic, proste tu par lidi vyjadrilo nazor, ktery se nelibi tobe a dalsim, tak ta tvoje veta plati pro obe strany.
technický dotaz: takže psát o někom, že v tom co má na sobě vypadá jak Marfuša, je v pořádku, ale napsat o někom, že podle řečí co vede, vypadá jak člověk s hraniční poruchou, už ne? V čem je rozdíl? V obou případech se ten člověk daným způsobem sám a dobrovolně prezentoval veřejnosti.
Proboha, jak jsi na tohle prisla!? Ty jsi ten posledni clovek, u ktereho bych mela byt jen podezreni
No hele poslední dobou hrozně zlostne nadávám, naštěstí v duchu, ale jsem plná agrese, takže něco tam bude:-D. A jsem si říkala ,,aaa hraniční porucha, tak já jsem taky na hranici, to je jasný,, pak ta Meghan labilita v tehotenstvi mi taky šla se mnou dohromady. Ale dal jsem se nikde moc nesešla v těch odborných článcích, takže to nebude vono:-D. Musím asi dělat box nebo aspoň běhat a dostat to ze sebe;-)
Anaj Já myslím, že falešné to rozhořčení není. (Jen vlastně nevím, jestli to je vhodné napsat, dotyčné neznám)
Máš pravdu, ono tam to "falešné rozhořčení" bylo jako takové podvysvětlení, v rámci krátkého článku. S překladem to asi není snadné ani jednoznačné, což myslím byla ta otázka artemisia .
No, I když některé zdejší diskuze o hadrech taky zachazeji daleko, tak rozlišení je poměrně jednoduché. To, co si člověk obleče, si vybere sám a dobrovolně a dá se to snadno změnit. Duševní poruchy a nemoce si nevybereš a změnit se taková situace dá jen velmi, velmi těžko.
dzizisketa Ale rozhodně se nedá porucha léčit talkshow, kterou sleduje 3/4 zeměkoule. To je ten rozdíl, do rozhovorů chodí dobrovolně a taky dobrovolně tam vytahujou rodinnou špínu (možná i vyfabulovanou). Jen si prostě místo hadrů voblíkli rodinné neshody a těžkosti, svou ublíženost a sebestřednost.
Pokud bych chtěla něco řešit, tak s tím jdu k psychologovi a netroubím do světa. A když troubím do světa, tak svět zas troubí na mě, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my