dzizisketa. A když troubím do světa, tak svět zas troubí na mě, no.
![]()
urcite
tolik jedu a stupidity na par stranach, na to si vzpomenu pri vykricich, jak vyjimecne a inteligentni zeny sem chodi:)) vip zjevy jsou leskle silonky v sandalech, tohle je fakt pavlac.
Já ten osten plný jedu nacházím tedy i jinde...![]()
dzizisketa Na druhé straně nevíš, jestli to, co si člověk obleče, a jak se chová, není projevem psychického nastavení - záměrně nepíšu poruchy nebo nemoci, protože ta hranice ( a jsme tu) není ostrá, přechod dosti kontinuální a rozostřený. Jak víš, že osoba, která se navenek jeví jako nesoudná, nestřídmá, netrpí nějakou psychickou poruchou, za kterou nemůže a kterou více méně nějak tak kompenzuje, ale ne dokonale a vždy.
Isca tak na základě nepadnoucího nebo blbě zkombinovaného oblečení tu ale stanovování diagnóz (a rozebírání motivací, věštění dalšího vývoje a litování všech zúčastněných) neprobíhá, ne?
Pinot Noir jeeje, no mockrát! a nejvíc mě baví takové to okázalé divení, jak může tak strašně vypadající osoba mít partnera![]()
Pinot Noir Ne, jen kritika soudnosti a vkusu dotyčných.
Pinot Noir Probíhá. A často.
andulka01 Takhle. Pokud by takováhle celebrita nějakou diagnózu měla a "roztrubovala" by to, bylo by to jen ku prospěchu. Mohlo by to pomoci spoustě lidí. Pokud by to tedy uchopila za správný konec.
Pinot Noir jeeje, no mockrát! a nejvíc mě baví takové to okázalé divení, jak může tak strašně vypadající osoba mít partnera
Tak za to se dá smajlik, mrk mrk, sranda přece.
Sweet Potato Tak pokud bychom se bavily o osvětě, tak tam nemám ani ťuk, to je jasné.
Teď jen hájím možnost zauvažovat nad duševním rozpoložením lidí, kteří místo proklamovaného soukromí informují zeměkouli o soukromém životě nejen své rodiny a rozdírají si rány před moderátorkou a ne před psychologem.
Jenže já prostě straním královně, dyť víš, takže se mi úplně svírá, jak ubližují královské rodině. Ta prostě do bulváru nepatří, jsem staromilec ![]()
Sweet Potato nesouhlasím. Myslím, že proti těmto soudům "jak vůbec může mít partnera" a spol, se ohrazují tytéž uživatelky, které se ozvaly teď. Ale prosím, poplácávejte se tu a mrkejte na sebe, jak je libo.
betsey Casto se z nich rekrutuje typ, ktery doktor Plzak popisoval jako "chorobny zarlivec", naprosto nevhodny pro vztah i pro manzelstvi.
Počúvajte ma, ale Megan (alebo ktokoľvek iný) môže byť skvelý človek AJ keby naozaj trpel/a hraničnou poruchou. Pôvodne som sa chcela nezapojovať, lebo je mi to celé tak nejako egál (zase by som asi Kate pripísala nejakú poruch príjmu potravy
..., konieckoncov ako hovorí moja mama, neexistuje nikto zdravý, len nie dosť dôkladne vyšetrený), ale ak mi niečo ide fakt na nervy, tak je to používanie diagnóz na zníženie hodnoty dotyčného.
slniecko no, a nebo naopak - každý nemusí být dobrý člověk, ani když je psychicky zdravý
skoro bych řekla, že to nesouvisí
dohady o duševní kompetenci lidí, které osobně neznáš, děláš pokaždé, když za volantem zaječíš ty idiote, případně když napíšeš něco o dementech, co vám močí za plot.
tak to bude spíš rychloreakce na danou situaci, rozdíl je dost zřejmý...
Počúvajte ma, ale Megan (alebo ktokoľvek iný) môže byť skvelý človek AJ keby naozaj trpel/a hraničnou poruchou.
No, myslím se, že téma je to zajímavé a že nejlépe by se o tom diskutovalo, pokud bychom se přesunuly k hovoru o diagnoze obecně a odsunuly se od Megan. A k tomu bych řekla, že pokud se porucha nekoriguje, pokud si ji člověk nepřipustí a nepracuje na sobě, tak, bohužel není dobrý vůči sobě ani svému okolí. I na tomto fóru je několik žen, které přiznaly, že trpí špatným vlivem matky během jejich dětství a u některých ( z těch matek) šlo patrně o tuto poruchu. Ty jsi možná chtěla vyjádřit, že ten člověk se takto patologicky (třeba manipulativně, apod.) nechová záměrně, ale jinak to neumí...
Počúvajte ma, ale Megan (alebo ktokoľvek iný) môže byť skvelý človek AJ keby naozaj trpel/a hraničnou poruchou.
k tomu musím, já jsem tu zdejší diskuzi pochopila úplně jinak. Jako že ta případná diagnóza by mohla být jedním z důležitých důvodů toho, proč se chová jak se chová. A třeba pro mě osobně by to v tomto případě bylo i k politování dotyčné, protože pokud si ani ve 40 nebyla schopna najít odpovídající pomoc, tak je to smutné. Pokud se takto chová jen tak pro srandu králíkům, tak v tom případě si o ní nemyslím nic dobrého. Protože být veřejně a ostentativně rozhádaná s celou svou biologickou (asi s výjimkou matky) i vyvdanou rodinou a neustále se v tom v médiích patlat, to fakt není normální.
slniecko Nemám dojem (nebo jsem to aspoň nezamýšlela) , že by se tu opatrná úvaha o možnosti konkrétní diagnózy (hraniční porucha) použila ke snížení hodnoty dotyčné, naopak, jako možné vysvětlení určitého chování, že toto chování není ze zlé vůle.
OK, když zauvažuju o psychiatrické diagnóze u někoho, s kým nejsem blízká, je pravda, že jsem drbna, pavlačová tetina, narušuju jeho soukromí a integritu. Ale ani v nejmenším se nepokouším snížit jeho hodnotu, protože jakákoli nemoc, ať fyzická nebo psychická, hodnotu člověka nesnižuje.
slniecko Nemám dojem (nebo jsem to aspoň nezamýšlela) , že by se tu opatrná úvaha o možnosti konkrétní diagnózy (hraniční porucha) použila ke snížení hodnoty dotyčné, naopak, jako možné vysvětlení určitého chování, že toto chování není ze zlé vůle.
![]()
ja to mám zjednodušeně asi takto: má diagnózu - je mi jí líto, musí to mít težké
nemá diagnózu - není mi jí líto, chová se jak sebestředná blbka.
k tomu musím, já jsem tu zdejší diskuzi pochopila úplně jinak. Jako že ta případná diagnóza by mohla být jedním z důležitých důvodů toho, proč se chová jak se chová.
No, takhle jsem to myslela treba ja. Kdyz jsme s kamaradkou, rovnez terapeutkou, plkaly u vina a shodly se na tom, ze v tom mnozstvi informaci, ktere Megan a Harry verejnosti poskytli, tu hranicni poruchu proste fakt trochu vidime, tak se rozhodne nejednalo o pokus Megan zcela zdiskreditovat. Ja ji treba mivala docela v oblibe a fandila jsem ji; hrozne se mi libi vizualne. Ale jeji chovani se mi v posledni dobe libit prestava; uz proto, ze je opravdu krajne nefer vuci Harryho rodine.
Pokud nekdo z nezavazneho tlachani nejprve u vina a posleze v neformalni diskusi na Parfumanii hodla delat zavery jak o me profesi, tak charakteru, tak at si klidne poslouzi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.