VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online viktorka_od splavu
49224 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:32
Reakce na Sweet Potato:

mirajo Ta z Lindexu není vyleštěná fotoshopem, což ty xxl modelky obvykle bývají. (Čímž nechci říct, že nemá nadváhu)

​mne to treba pripada ok ze foti zbozi v prislusne velikosti na prislusne realne postave, ale bez ohledu na "libivost" bych k tomu fakt dodala (ne teda u produktovky:-)) ze ma uz nezdravou nadvahu/obezitu. krasa je v ocich toho, kdo se diva ale cukrovka, vysoky tlak a cholesterol atdatd jsou meritelne, nepopiratelne dusledky

narozdil od tech normalnich zenskych od VS

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:33

whiskas A tebe tak opravdu z lidí kolem tebe někdo označuje?

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:34
Reakce na mirajo:

tahle fotka z Lindexu uz mi hezka nepripada https://www.lindex.com/.

​Ty kalhotky

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:35
Reakce na 711990:

whiskas tvl ale tvuj prvni post byl o tom, ze je to pomalu tragedie, ze uz se nebude fotit jen na hubenejchnikdo se necerti, ze existujou tlusty lidi. 

​A už se zase přehání, že? 

Můj post zněl takto: "Přijde mi škoda ta změna směru u VS."

Netušila jsem, že jde pouze o rozšířený repertoár. A ano, pokud by původní modelky (typy modelek) zmizely navždy, mrzelo by mě to, neb je na ně pěkný pohled. 

To je myslím dost rozdíl. Takže klid. 

Tohle téma je skutečná třaskavina. 

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:36

barbucha Oooops... V honbě za korektností ztratíme soudnost. Dyť jí to ani nemůže být pohodlný

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:38

Sweet Potato Já se tak označuji. Okolí mě myslím nijak nekomentuje, neřeší. Oplácanost neznamená tloušťka, ani boubelka - to jen pro info o mém osobním názvosloví. 

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:41
Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:42
Reakce na stes:

Přeruším na chvíli VS téma, protože je jasný, že téma je to třaskavý a bude se tady ještě probírat.

S děsem jsem si prohlídla pár fotek z pohřebu paní Divíškové a tedy...Vypadá to, že pohřeby se stávají zcela jednoznačně přehlídkou nevkusu, nesoudnosti a nevychovanosti většiny zúčastněných čumilů. 

​Že jo! Svatby ještě jakžtakž jdou, ale ty pohřby, hrůza děs! Čumilové jsou fuk, ale ty zvaný hosti, to je bída... přitom to neni na outfit tak náročná událost, prokristapána.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:43
Reakce na andulka01:

andulka01 V honbě za korektností ztratíme soudnost.

​Presne tak

A k lesteni...Tvarime se korektne a pak ty obliny nekdo hodinu retusuje ve fotoshopu, aby byly hladky a esteticky? Co to je za prirozenost? Ne, ze by ty hubeny nebyly vylesteny taky. 

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:52

whiskas Ty hlavne koukni na ty starsi zensky, co ted zacinaj predvadet, to je hodne dobrej trend. Slusi jim to, ale jako ve 20 nevypada zadna z nich. Vsechny maj vrasky a zadna nema pekac /vyjimam par 60+, co se daly na fitness a mely to stesti, ze u toho nevypustily dusi/. 

Online Potrefenáhusa
38732 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:52
Reakce na whiskas:

Kokoska Já ale spokojená nejsem a neurazí mě, když jsem označena za oplácanou (nebojím se věci nazývat pravým jménem). 

​chceš po ostatních soudnost, ale ty sama ji nemáš 

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:53

whiskas Já už si teda mockrát říkala, že na tebe v tomto směru nebudu reagovat, protože tě mám virtuálně ráda, myslím si, že jsi v reálu moc fajn a respektuju, že máš nějaký psychický problém, který tady asi nedovedeme vyřešit. Ale teď mi to nedá, já na tvém místě bych se teda urazila, kdyby mě někdo označil za oplácanou, protože to ve tvém případě ani zdaleka neznamená "nazývat věci pravým jménem". Nechce se mi věřit, že ti to někdo skutečně řekl. 

Offline Ounz
20512 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:55
Reakce na whiskas:

Kokoska Já ale spokojená nejsem a neurazí mě, když jsem označena za oplácanou (nebojím se věci nazývat pravým jménem). Ale jsou osoby, které se sobě líbí, byť nejsou super štíhlé, ale nedej bože je označit za plnoštíhlé. 

Prostě komplikované téma. 

​upřímně..já třeba moc dobře vim, že jsem obezní, ale proč, PROČ sakra by mě tak měl nazývat někdo jinej, proč je to potřeba říkat? Kdybys byla opravdu tlustá, tak bys věděla jaký to je, když má neustále někdo potřebu komentovat tvuj vzhled, to co jíš, co máš na sobě, skoro každej má pocit, že koupnout si do tlusťocha je v pořádku a 'legální' panč ta tloušťka je nezdrava žeano, takže za svůj život potkáš milion výživovejch poradců, ktery si tak na tobě můžou schladit žáhu, protože fatshaming patří k dobrýmu bontonu.

to že se sebou nejsi spokojená, je jiná věc, ale rozhodně se nejedná o nazývání věcí pravými jmény. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:57

whiskas myslim, ze uz jsi ztratila soudnost a vetsina toho, co pises, je neskutecne toxicka. Nevim, jestli to delas proto, abys rozproudila diskuzi, nebo jestli si to opravdu myslis, ale uz je to fakt placani z hladu, jak se rika. Myslim tim tvoje poznamky k vlastni postave. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:57

Mne z nekterych nazoru zde asi vybouchne mozek

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:58

Garfie Neřekl ... ale to už jsem psala. Mám vlastní měřítka. Možná zcestná, ale vlastní. A aplikuji je jen a pouze na sebe.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:58

Ounz a o tom ve skutecnosti je "body positivity". Ne o oslavovani tloustky, ale presne do puntiku o tom, co pises. Cilem neni vyzdvihavat a milovat tlusty, ale nechat je na pokoji. Vcetne poznamek o vysokym tlaku a cukrovce. Plati torez i na hubeny (poznamky typu mela by ses najist atd.)

Offline Ounz
20512 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:02

711990 přesně, naprosto souhlasim. 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:02

mirajo To je fakt, fotoshop je další "zlo", který vzdaluje postované fotky od reality.

Ad starší modelky - na ty se koukám ráda, tam už je to i o inspiraci. A většinou se mi moc líbí. Jsou vkusné, upravené, vyzařuje z nich určitá spokojenost, vědí, co jim sluší a ty,které se umí i odvázat (co se oblečení týče) jsou skvělé. Ale většinou jsou štíhlé :-D a vysoké. Každopádně, ráda se na ně podívám

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:03

whiskas Ano, už jsem to mezitím dočetla. A stále platí, co jsem napsala, ani se mi tomu nechce věřit.