VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:04

711990 No, ale u těch opravdu tlustých - tedy se silnou nadváhou už jde i o zdraví, respektive jde především o zdraví. 

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:06

​mne to treba pripada ok ze foti zbozi v prislusne velikosti na prislusne realne postave, ale bez ohledu na "libivost" bych k tomu fakt dodala (ne teda u produktovky:-)) ze ma uz nezdravou nadvahu/obezitu. krasa je v ocich toho, kdo se diva ale cukrovka, vysoky tlak a cholesterol atdatd jsou meritelne, nepopiratelne dusledky

narozdil od tech normalnich zenskych od VS

​A s tím mají fotky odevniho řetězce co společného? 

Online viktorka_od splavu
49224 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:10
Reakce na 711990:

Ounz a o tom ve skutecnosti je "body positivity". Ne o oslavovani tloustky, ale presne do puntiku o tom, co pises. Cilem neni vyzdvihavat a milovat tlusty, ale nechat je na pokoji. Vcetne poznamek o vysokym tlaku a cukrovce. Plati torez i na hubeny (poznamky typu mela by ses najist atd.)

​tyjo, ja treba v zivote nikomu nerekla ze je tlustej, ale tech poznamek na svou adresu, at "se najim", ze jsem vychrtla apod, jsem si v mladi vyslechla tolik, ze dostat za kazdou korunu, mam mensi auto (mozna i vetsi). fakt priserny a dovolim si rict, ze vetsina jich byla od obeznich (a ne nikdy me nenapadlo odpovedet "a ty zas nezer")

Offline Ounz
20512 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:10

dzizisketa vůbec nic, ale 'zdravím' se dá ucpat huba každýmu tlusťochovi, kterej si začne stěžovat na to, že je šikanovanej 

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:11

Ounz

711990 Bohužel zcela přesné.

Příspěvek @whiskas vyvolal jinou reakci než chtěla, teď to překrucuje.

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:12

Ounz

Přesně, je to úplně neslušné montovani se do věcí, do kterých druhým nic není. 

Offline Kokoska
34768 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:12

razorblade nevybouchne, máš ho trénovanej z práce

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:17

viktorka_od splavu nojo a oboji je fakt blby a deje se to i ze strany rodicu k detem, v kolektivech. A ani jedno nevytvari zdravej vztah ke svymu telu.

Offline AprilTwelve
1021 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:18

​tyjo, ja treba v zivote nikomu nerekla ze je tlustej, ale tech poznamek na svou adresu, at "se najim", ze jsem vychrtla apod, jsem si v mladi vyslechla tolik, ze dostat za kazdou korunu, mam mensi auto (mozna i vetsi). fakt priserny a dovolim si rict, ze vetsina jich byla od obeznich (a ne nikdy me nenapadlo odpovedet "a ty zas nezer")

​a to já to jednomu takhle nazpět vpalila... navazel se do muže,  že by se měl najíst a ja že bych měla lip vařit a podobně,  tak jsem mu nabídla odtucnovaci kůru u nás.  a jo byl tlustej a od ty doby nic,  asi si to pamatuje. bohužel je v rodině, tak smaznout nejde 

Offline Ounz
20512 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:23

viktorka_od splavu jinak si myslim, že tohle navážení se z obou stran je způsobený výchovou, člověk vidí jak se neustále někdo někomu posmívá a přijde mu to v cajku. Ale to se dá změnit  

Offline Ounz
20512 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:23
Reakce na 711990:

viktorka_od splavu nojo a oboji je fakt blby a deje se to i ze strany rodicu k detem, v kolektivech. A ani jedno nevytvari zdravej vztah ke svymu telu.

49224 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:23
49224 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:23

Ounz mas pravdu

Offline continuity
42821 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:24

Tak já si.myslim, této celé začlo tím, že nekdo nazval boubelkami ženy se zcela normální postavou. To je neuvěřitelné toxické a občas se v diskusích dají najít příspěvky chlapů, který zenu s BMI nad 18 považuji za tlustou. Což je teda naprosto šílené.

Zrovna jsem četla nějaké vyjádření Cajthamlove, že kolikrát je ta šikana i od lékařů, protože lékař jakékoliv odbornosti se cítí povolán dat řadu: nejdřív zhubněte. Bych tomu nevěřila, kdyby se to nestalo segre - rok po porodu, pročež skončila s vyhrezlou plotýnkou. To už nejde o nějaké vnímání čehokoliv, ale fakt o zdraví. 

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:25

Vono už to slovo boubelka je děsný

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:32

continuity jezis to jsem zrovna nedavno cetla na insta. Cely vlakno prispevku, jak doktori kvuli tloustce nebo proste jen pohlavi mavli rukou nad ruznyma priznakama....jakoze spatne se ti dejcha? To je urcite z tloustky ( ve skutecnosti embolie). Pripadne ruzny nespecificky bolesti bricha, to bude zarucene uzkostma a depresi. Ve skutecnosti endometrioza rozlezla v cely brisni dutine....hrozny. 

49224 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:32

dzizisketa prece jsem psala ze s produktovkou nic. akorat mistama mam dojem, ze se to zas preklapi z adorace anorexie do adorace obezity. ani jedno neni zdrave. komentovat jakoukoliv postavu druhemu cloveku je neslusnost, ze se ma mit clovek rad to nepochybne, ale mam mistama pocit, ze se lidem nektera media snazi podsouvat nazor, ze byt obezni je strasne super. ja myslim ze to super neni a ze je to nestasne pojate, tot vse.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:35

barbucha Jo, hrozný slovo. Já jsem třeba úplně normálně tlustá

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:36

barbucha Vono je děsný všechno, oplacana, boubelky...všechno. edit. Jako názvosloví. Já nechávám všechny zit!

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 29. června 2021 12:39

viktorka_od splavu

Ježíši tenhle pseudoargument o adoraci tloušťky tu máš na posledních stranách vyvrácený.