VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. července 2021 17:55

Na aktualne vysel clanek souvisejici s nasi diskuzi tady, trochu bizar

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 01. července 2021 18:17

razorblade jezis to je husty

Offline Magráta
8123 příspěvků moje polička 01. července 2021 18:19
Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 01. července 2021 18:28

razorblade to je trochu dost bizar

Offline Sweet Potato
40202 příspěvků moje polička 01. července 2021 18:33

razorblade Karlík a továrna na čokoládu

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 01. července 2021 18:34

razorblade A stejně je to k ničemu. Rozmixovat a brčkem vypít se dá pomalu i řízek. Jednou jsem natrefila na diskuzi baryatrických pacientů, jak si vyrobit co "nejvýživnější" koktejl a pro slabé povahy to fakt nebylo. 

Offline Kokoska
34772 příspěvků moje polička 01. července 2021 18:41

razorblade to mam jednou za cas i bez magnetu, kdyz mi lupne v pantech a nemuzu otevrit pusu vic nez tak na centimetr. Rohlik neukousnu, ale cokolada se vejde, to zas jo!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. července 2021 18:55

KapkaMM clovek si rika, proc teda na tu operaci sli, kdyz se chtej furt cpat hnusama...

Kokoska no ja mam neco podobnyho uz asi 14 dnu, pote, co mi zubarka predelala 6 plomb tak necitlive, ze me boli se i nadechnout studenyho vzduchu, natoz snist treba nanuk!

Offline slniecko admin
19529 příspěvků moje polička 01. července 2021 19:12
Reakce na betsey:

slniecko jezisi, s tým endokrinologom si mi pripomenula ako sa mi raz zväčšila uzlina na krku na 3 cm. Prvé vyšetrenie, na ktoré ma poslal obvodak, bolo na ORL, a tam doktor, hneď ako som vošla, mavol nado mnou rukou a suverénne vyhlasil: To bude Hodgkinova choroba!

Inak držím ti moc palce, nech sa dáš dokopy, aj všetkým chorým

Inak pani docentka, ktorá od nás chodila vyučovať psychoógiu na lekársku fakultu odtiaľ chodila fakt otrasená.

a ďakujem!!!

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 01. července 2021 19:20
Reakce na KapkaMM:

razorblade A stejně je to k ničemu. Rozmixovat a brčkem vypít se dá pomalu i řízek. Jednou jsem natrefila na diskuzi baryatrických pacientů, jak si vyrobit co "nejvýživnější" koktejl a pro slabé povahy to fakt nebylo. 

​Asi tak, mám za sebou operaci čelisti - já teda naštěstí x měsíců na tekutém nebyla ale spolupacienti ano a nehubnul nikdo.......

Navíc teda tohle je recept na jojo efekt......

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 01. července 2021 20:08

razorbladeŠli, protože jim to bylo nabídnuto jako jednodušší řešení obezity, než to řešit komplexně. Spousta těch lidí se přejídá z mnoha jiných důvodů, než je hlad. Ono je to pro české prostředí typické, jak už tu bylo zmíněno a vyhovuje to klientovi i doktorovi. Klient nevyvine úsilí a doktor si udělá čárku jakože vyřešeno. Tihle lidé potřebují především psychoterapii a pomoci se životem obecně, tam bývá problémů daleko víc.

Offline Kokoska
34772 příspěvků moje polička 01. července 2021 21:37

razorblade jejda  tak to preju rychle zlepseni!

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 02. července 2021 00:14

Jos 

diskuzi jsem nedočetla celou, protože mě to přestalo bavit, ale chtěla jsem Tě aspoň na dálku podpořit - taky to u mě není po porodu nic moc (i když už je to 9 měsíců, na to se nedá snad ani vymlouvat). V těhotenství jsem přibrala ukázkových 9 kilo, ale NIC jsem porodem nezhubla, naopak jsem ještě trochu přibrala. Měla jsem 55-56, teď 66-67. Zrovna dnes jsem se dívala na dva tři roky starý fotky, kde mám 53 a chtělo se mi brečet. Celkově jsem dost zeškareděla, jakákoliv fotka je tragédie. Nějaká rozkvetení mateřstvím se teda fakt nekoná.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. července 2021 00:31

razorblade 

No tvl, ten "strojek", to není žádný nový vynález, svázáním čelistí se léčí zlomeniny.

KapkaMM Pokud bys chtěla vypít brčkem, musela by sis nechat vytrhnout zub, bacha

Offline Kokoska
34772 příspěvků moje polička 02. července 2021 00:37

dynda a jak se ty svazany lidi stravujou, to jim fakt vyrvou zub? I kdyz po zlomenine celisti maji mozna mezer na vyber

Online Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 02. července 2021 06:33

Ava zrovna včera jsem si na tebe vzpomněla, že jsem tě tu dlouho neviděla

Offline Potrefenáhusa
38733 příspěvků moje polička 02. července 2021 07:02

Pinot Noir Ava já taky už několikrát, jak se vám s holčičkou daří

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. července 2021 07:31

Ava Jos nie ste v tom samé, v tehotenstve som priberala pomaly, skokovo to šlo až ku koncu a aj to bola skôr zadržaná voda. Po pôrode som mala 3 či 4 kg navyše, 2 mesiace po pôrode som mala o 2kg menej ako pred otehotnením. Popri kojení som sa krásne vyjedla na 87kg. Pod priberanie sa podpísalo nevyspatie, práca už odo dňa pôrodu a nedostatok času a energie na cvičenie. Ja to mám teda tak, že akonáhle sa nehýbem, jem strašné blbosti, kľudne miesto normálneho jedla zjem čipsy a čokoládu, lebo je to rýchlejšie (a to unavené telo si pýta rýchlu energiu, ktorá je v tukoch a cukroch). Pomaličky som začala zhadzovať až keď syn začal po 2 rokoch spať a potom som otehotnela. Aktuálne mi je teda stále zle, už 4. mesiac, váha mi zbehla sama postupne dole o 4kg, pretože nejem nič sladké, mastné a vlastne ani nezdravé a teda jem menej než by som potrebovala. Ale zle mi je aj z bielkovín (mäso nemôžem ani cítiť), ovocia aj zeleniny, tie jem večer pred spaním. Som veľmi zvedavá, ako to bude so mnou vyzerať po pôrode, resp. či počas prvého pol roka zas popri kojení priberiem.

A teda to zhadzovanie mi ide, teda išlo, dole fakt neskutočne ťažko. 4 mesiace som si poctivo vážila jedlo a zapisovala kalórie tak aby som bola v kalorickom deficite (cca 300kcal denne, v dni keď som športovala mi to teda vedelo spraviť aj 800kcal), týždenne sa mala váha hýbať o 0,5kg až 1kg nadol ale vôbec to nešlo takto tabuľkovo, za 4 mesiace som schudla ledva 4kg.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. července 2021 07:34

Ava Ahoj! A dekuju. Taky se pridavam s dotazem, jak se dari? A verme, ze jeste neni vsem dnum konec! 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. července 2021 07:55

Ava drz se a muzu te utesit

2x 20 kg a po obou porodech mi zbylo 17 kg  a drzely se me pul roku

Celkem 10kg mam stale