barbucha já teda souhlasím s karjou. Podle mě ti pak na řešení vzhledu už nezbudou kapacity. Když máš náročné děti, pořádně se nevyspíš a řvou celý boží den, taky si večer spíš dáš tabulku čokolády, než aby sis šla zaběhat, že teda budeš mít aspoň hezký nohy. Aspoň já to tak mám.
VIP zjevy
Evaeva vidim to stejne. Kdyz kmitam kolem nasich, ze od rana si poprve sednu ve 2 a pak od peti druhy kolo do osmi, tak fakt uz nemam silu na nic jinyho, v ty pauze jsem rada, kdyz muzu tupe zirat do knizky nebo tabletu.
JankaM Veronika bude mit vic nez 75, mam tu vahu cca taky a tise doufam, ze az takhle nevypadam.
barbucha Já to mám nastavené jak ty. Jednak teda ve stresu zásadně hubnu a můžu jíst co chci, nejde s tím nic dělat. Ale jinak jsem se zatím pokaždé soustředila naopak na to, abych se cítila dobře alespoň fyzicky, když psychicky je to na....Ale nic to nemění na tom, že doufám, že mě nic takového dlouho nečeká. Stačilo mi teď pár týdnů stresu.
Zase chápu, že každý to má jinak a pokud je stres dlouhodobý, člověk unavený a nemá energii na nic, třeba i dost nabere, tak je to spíš důvod k dalšímu stresu a nejde s tím nic dělat. Neporučíš si.
barbucha ale to predem pred tou operaci nikdo nevi, kdo vydrzi a kdo ne. A ne ze bych te chtela strasit, nedej boze, ale hodne lidi ty potize zpusobene kourenim dostihly az ve vyssim veku, napr. moji milovanou tetu. Cely zivot aktivni, stihla, bohuzel celozivotni kuracka, potize mela tak od 75 let.
To máš pravdu že neví, ještě k tomu choděj i na psychologický vyšetření a ten štempl jim musel dávat každej doktůrek kterýho předtím navštívily, aspoň u nás... byla bych řekla že to síto je poměrně hustý, ale ne (jak vidim z výsledků). Jako když to vezmu jen z těch co znám a vídám denně, tak jedna z pěti je docela málo!
Strašit mě nemusíš. Nevím, jak dalece zaváží rodinná historie, ale u nás byl kuřák každej, ale skončil z úplně jinejch důvodů... nikdo s tím problémy neměl. Až na dědu, kterej chudák přestal kouřit po mrtvičce v 90 letech, a tak těžce to nes, že víc jak pět let potom nedal
Samozřejmě nejsem úplnej idiot a rizika znám... ale i tak, argumentovat kouřením jako že bych mohla někdy stát zdravotní kasu nějakou korunu, od někoho kdo už pěknejch pár set tisíc stál (kvůli vzhledu a rovněž závislosti), prostě neberu.
Mimochodem ta Veronika zjevně rezignovala i na podprsenku, to je právě ta zanedbanost o který mluvím. To tobě nehrozí ![]()
To jsem ráda že nejsem úplně sama
Ale já to myslela spíš na duševní pohodu než na tu fyzickou, že už jen ten pocit tě může hodit buď do snesitelnýho módu, nebo naopak do eště horšího. Prostě hlava vztyčená za každejch okolností, to je moje heslo ![]()
barbuchaBylas někdy v takové situaci, žes ryla držkou v zemi? To kašleš na nějakou vztyčenou hlavu a seš ráda, žes přežila den. A podprsenka je ti u ........
Ty mi to nebudeš - a ani nemusíš - věřit, ale byla a víc než jednou. Hele za život nashromáždíš takovejch událostí... neni všechno jen procházka růžovou zahradou, že jo. Jen proto, že to nevěšim každýmu na nos, neznamená že nevim co je to fakt průser.
Ale i tak, ta vztyčená hlava mi pomohla přežít. No netvrdim že je to pro každýho.
Když já ryla držkou v zemi, vymyslela jsem rôznorodé způsoby jak se zprovodit že sveta a nemuset spáchat samovraždu. Že to zrovna mělo pozitivní vliv na kondičku, protože 40-50km túry se nějak projeví, bylo spíš stesti než zásluha.
Navíc jsem stresem hubla, takže 50 kg na 165 cm. No už to nechci zažít, to radši budu tlustá.
barbucha Já si myslím, že lidi , kteří jsou na svém pomyslném dně , by mohli být tak nějak chráněni před rozbory jejich zevnějšku. Připadá mi to nefér.
barbucha No, ale mně paní nepřijde pekelná. Má výraznou nadváhu, navíc jak se tu psalo, tu břišní, co nemusí být z deseti rohlíku ani pěti a co se blbě hubne. Takže je prostě oblečená ve stanu. Navíc teda píšete, že taková dřív nebyla, no tak se s tím neumí asi ještě popasovat, jedine řešení je stan. Nijak mě ty šaty nepoburuji, jsou vlastně mimo velikost pěkne, je upravena, nalíčena, má upravené vlasy. Nevím no, je to takové z tvojí strany trochu dehonestující vzhledem k tomu, že v dovetku dodávás její životní situaci.
Prostě milujme se lidi trochu víc!!!!!:-D
Bylo to třeba i u Abraháma na pohřbu. Přišlo mi hodně nefér ho fotit a dávat to do bulváru.
ionicera No tak to je bulvár, žumpa prostě.
Karja Souhlasím. Trošku pochopení by to od nás všech chtělo.
Karja ty to umis tak hezky napsat
souhlasim!
viktorka_od splavuKvůli tobě jsem se prozkoumala
- jak jsi komentovala tu "příliš hubenou" paní, které lezou žebra na hrudníku a já ti oponovala, tak musím konstatovat, že to může být i blbým úhlem focení. Já nejsem vyzáblá, podvyživená a přesto mám tento "syndrom" také. Prostě objemný hrudník a na něm málo masa, minimální ňadra a je to hned. Pod hrudním košem "zdravá" a nehezká harmonika. Takže ne každý, komu někde čouhá kost, je vyzáblina.
I pokud se sami dobrovolně nechají nafotit? Pochybuju, že to jsou momentky natajňačku... vzhledem k tomu, že se v článku mluví o nějakým focení do kalendáře. Bez vědomí dotyčný asi ten článek nevzniknul, a naopak dotyčná asi věděla, že se bude fotit.
No a pak se to zveřejní (jistě se souhlasem objektu)... a laskavý
čtenář se k tomu může vyjádřit.
Ježiš ty seš tak sluníčková! ![]()
barbucha V našem případě není laskavý. :-)
barbucha Jsem! Ale teď hledám toho Kracika a jeho osobní zhýralej život, páč to jsou věci co zajímaj me! Našla jsem akorát tak placenej článek slibně začínající, že má 6 děti se 4 zenama a dál už se platí:-D. Takže díky moc no!
No jasně že ne, musí se počítat přece i s tím, že se vyskytne i čtenář zloprcek!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články