barbucha Mám teď černý puntík? ![]()
Seroš znám podle názvu, ale o co tam jde moc netuším.
barbucha Mám teď černý puntík? ![]()
Seroš znám podle názvu, ale o co tam jde moc netuším.
Karja
tak jedině tajné výpravy při nákupu zdraví prospěšných potravin - co by člověk pro dítě neudělal, že?
EDITH4B Díky. Ach, Samathu naopak znám
. Takže paní Veronika má u mě body za hlas.
whiskas To jsem podnikala a pak jsem ty dvoutydenni zásoby sežrala za dva dny:-D. Tak radši nic:-D
barbucha jo bejvala hezká, třeba ve filmu copak je to za vojáka. Nepoznala jsem ji.
barbucha tak ona byla kulatější už před pár lety, ale pak hezky zhubla, tak kolem roku 2014 jí to moc slušelo, do role v tý Ordinaci jí prý tenkrát museli vycpávat, aby to sedělo s tím, koho hrála. A tak teď taky koukám, jak to dopadlo.
Ale našla jsem ten článek, z kterého je fotka a tam se píše o miliónových dluzích, insolvenci, vydírání ze strany věřitelů. A to bude ten důvod. Tenhle nekonečnej stres se na člověku vždycky podepíše. To se pak prostě všechno vymkne z kontroly. Myslím, že je z toho sama nešťastná. Třeba se jí povede se dostat znovu do formy, když už se ten problém řeší.
Já se normálně lekla.
Vono teda všude o ní píšou, jaký má strašlivý dluhy a šla do insolvence, teď samozřejmě ani práce nebyla... tak že dělá v nějakým květinářství snad... do toho samoživitelka s dvěma dětma, když se na ni tehdy vykašlal ten Kracik (nevim co na něm ty ženský viděj mimochodem, mně je dost nepříjemnej vod pohledu, no ale holt pan režisér...) kvůli Kostkový... takže má problémů dost a nikdo nemládnem... ale to je prostě hroznej sešup. Můžeš mít potíže jakýkoliv, ale právě proto by na sebe měl člověk vo to víc dbát (je-li jakžtakž zdravej samozřejmě), aby nepůsobil jako loser na první dobrou (si myslim já teda).
Jo, píšem to ve stejnou dobu, ty problémy. Ale já mam, jak vidíš, trochu jinej názor... právě proto ![]()
barbucha no každej je jiná nátura. V krizi se chováme různě. Já mám pochopení, já zapínám režim Přežít a soustředím se na základní životní funkce. Na zbytnou údržbu se mi sil nedostává. Natož plánování jídelníčku a pravidelnou stravu. Už mám vyčerpaný zdroje energie.
Teď, co jsem chvíli sama doma, sice po operaci, ale můžu se starat jen sama o sebe, tak mám pocit, že jsem na dovolený u moře. A začínám mít roupy, jako třeba si nalakovat nehty nebo konečně udělat něco s vlasama. Za běžnýho režimu na to prostě sílu ani pomyšlení nemám, to fakt jedu na bazál.
Prosimtě ty máš ale naložíno... to na nějaký lakování nehtíčků ani nemáš čas. Ale roupy využij - a užij si je! ![]()
Jako náturu má každej jinou, vo tom žádná. Ale mít nějaký průsery a eště k tomu se cítit hnusně/vypadat zanedbaně, to už prostě na mě vždycky bylo moc najednou.
barbucha Tak podle mě problémy a prusery jdou ruku v ruce s tím, že nemáš energii na to se o sebe starat. To mi přijde logické a u většiny lidí tak prožité . Jakože ,,jeee mám život v prdeli, jsem nezaměstnaná s dvěma dětma, dluhy kam se podívám, ale tak aspoň půjdu do fitka, ať mi to sluší,,.... Však to je depka jako blázen, jak se takhle asi může hubnout nebo udržovat nějakej jakžtakž životní styl. Navíc se dost často berou třeba léky na nervy, člověk by se nejradši zahrabal, natož jel na nějaký zdravy a welnes režim. Jako klobouk dolů, pokud bylas jiná, ale to co popisujes je spíš dost nestandardní. Paní přeju, ať se z toho vyhrabe, prostě někdy je toho moc a na H.
barbucha a není to taky blbejma šatama? V dlouhých šatech bez výstřihu bych asi vypadala podobně
(mám cca 75 kg)
Jennyfor a tobě přeji brzké uzdravení a hodně sil na péči o tatínka a hlavně o sebe ![]()
JankaM díky
No, musim to nějak změnit, takhle dál už moc nemůžu, teď z odstupu to vidím jasně. Prozkoumám možnosti a najdu doufám nějaký řešení dobrý pro všechny.
Ježiš já netvrdím že člověk po uši v dluhách a jinejch průserech má rajzovat po fitkách a kosmetice a vykoupit půl Pařížský
Ale cejtit se blbě, protože víš že i k tomu všemu příšerně vypadáš, to si myslim že ničemu nepomůže. Takže příčetně se oblíknout (do hadrů z lepšího období dejme tomu), kapku se upravit (byť podomácku) a místo deseti rohlíků sežrat pět... a tak dále a tak podobně... myslim že je to lepší než to všechno vzdát. Hele zaskuhrat si mezi kamarádama můžeš i tak
ale proč by tě měli litovat i kvůli tomu jak vypadáš. O cizích lidech ani nemluvě. Nevim no, může to vypadat jak knížecí rada, ale mně to fungovalo. Ale samozřejmě musíš bejt jinak zdravá a nezhroutit se úplně, to je pak jistě jiná situace.
barbucha a není to taky blbejma šatama? V dlouhých šatech bez výstřihu bych asi vypadala podobně
(mám cca 75 kg)
To asi nebude jen tím výstřihem.
barbucha ale to predem pred tou operaci nikdo nevi, kdo vydrzi a kdo ne. A ne ze bych te chtela strasit, nedej boze, ale hodne lidi ty potize zpusobene kourenim dostihly az ve vyssim veku, napr. moji milovanou tetu. Cely zivot aktivni, stihla, bohuzel celozivotni kuracka, potize mela tak od 75 let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.