VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:01

Dost často jsou šiřiteli různých ezokeců lidé, kteří jsou prostě od dětství prolezlí zdravím. Před časem mě na ORL (třetí ATB za zimu) poučila sestra, že ona v životě antibiotika nepotřebovala a jestli bych s tím neměla něco dělat?!

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:02

Paní Ef

No stručně, odbornice na svém místě.

Offline viktorka_od splavu
49230 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:04
Reakce na Zuzuli:

​Treba jsou realisti a je jim jasne, ze skoncil v pekle

Offline viktorka_od splavu
49230 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:06
Reakce na MP Meri:

Lilly_Ku Já jsem hodně racionální člověk a ona mě dost často "umlátí" argumentama. Protože přesně - je překvapivě hodně oblastí, kde člověk bere určitě věci jako fakt, protože konvence, aniž by se nad tím nějak hlouběji zamýšlel. 

​ty "argumenty" obvykle funguji u lidi, kteri o dane veci nemaji hlubsiho vzdelani..

Offline Tabea
8066 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:12

Jos ve čtvrtek jsem byla darovat krev. Když jsem přišla domů, ve schránce byl ručně psaný dopis od Svědků, zvou mě na nějaký seminář. Dopis byl doručený do schránky osobně, věděli i moje křestní jméno. Že by měli spojku u Červeného kříže..?

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:14

Kokoska Ja jsem byla nedavno na pohrbu a pan farar koncil obrad slovy at vsichni myslime na pozustale, kteri trpi ztratou sve blizke, moc dojemne.

To co jsi vzpominala ty a Razor.

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:15

Hanka H a poradila ti taky, co by asj tak nejlip pomohlo?

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:16

Hanka H no to je typické. Ještě jsou fajn ti, co člověku odpírají potřebnou medikaci.

to mi už vykládala i lékárnice, že na migrénu nemám brát analgetika, ale magnézium.

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:21
Reakce na barbucha:

​No, tomuhle ale rozumím... vždycky jsem se divila, proč na křesťanskejch pohřbech ti věřící pozůstalí brečej. V souladu s jejich vírou je to přece přesně tak - nebožtík je u pána, v nebi... zažívá jen samý radosti

​Já myslím, že se to nevylučuje. Můžu věřit, že se ten člověk teď už má líp, ale zároveň mi prostě chybí tady a teď. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:27

Kokoska Nedala jsem jí prostor - permanentně zdraví lidé jsou přesvědčeni o tom, že je to jejich zásluha a že ti, kteří jsou na tom jinak, si to vlastně vybrali sami.

continuityPříště bych šla jedině ke konkurenci.

Offline Janulik03
20195 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:41

Myslim ze veriaci ludia ktori skutocne veria v krestanstvo alebo inu vieru to maju tak ze sa vedia mozno skor zmierit s chorobou stratou alebo inymi zivotnymi strastami. Asi aj o tom viera je. Nemydlim ze je potrebne sa z nich smiat. Nie som veriaca ale respektujem to. 

To co uz je za hranou je to nahovaranie na s oju stranu ci uz ezo kecy alebo jehovizmus. Proste zit a nechat zit. Vysmievanie urazanie nicomu nepomaha. Ani teda povedat choremu ze je to jeho vina, to je ad absurdum. 

Offline Miru
16683 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:48

Janulik03 

...vidím, cítím to stejně...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. července 2021 12:54

viktorka_od splavu No, hezky mi naznacujes, ze sem asi úplně blba, ale neboj, do diskuze o věcech, o kterých nic nevím, se nepoustim ze zásady nikdy a s nikým

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 18. července 2021 13:35

MP Meri mne teda taky zaujalo, ze jsi napsala, ze ta osoba "umlátí argumenty". Nějaké mít samozřejmě může, ale mas snad na konci diskuse pocit, ze jsou pádné, ze vyhrává?

jinak nic proti jisté míře alternativy, ale tenhle projev Houdové, co spustil tuto diskusi, už je naprosto mimo. Nedávno to na mne na IG skočilo a bylo to utrpení, obsah i forma. Miláčkové!

Offline Sweet Potato
40205 příspěvků moje polička 18. července 2021 13:37

Tulipe Miláčkové?! To bylo snesitelné akorát od Dana Nekonečného blahé paměti!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. července 2021 13:46

No ja som tiež založená celkom ezo, každý deň meditujem a myslím si, že veľa vecí vie človek ovplyvniť svojim myslením. Ale zároveň by som si nikdy nedovolila povedať vážne chorému človeku, že to, že ochorel, je jeho vina a ma si ísť vyčistiť čakry. A ani si to teda nemyslím. Zároveň verím západnej medicíne a napríklad za to očkovanie som veľmi vďačná. Za akékoľvek. 

Jediný, komu som sa kedy radila, že by mohol skúsiť meditáciu, je môj muž. Ma jednu psychickú poruchu, trpieva uzkostami a myslím, že by mu to mohlo pomôcť. Ale raz povedal, že nemá záujem a viac to nespominam

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 18. července 2021 13:47

Janulik03 nesmala bych se víře, jen mi neprijde utesujici to, co jsem napsala. Ale to jsou moje pocity, chapu, ze vira muze lidem pomoct smirit se s tezkou situaci.

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 18. července 2021 13:57

betsey odmietat meditáciu, resp. pre ľudí zo západu, koncentracne cvičenia, pre mňa znamená vyliať s vaničkou i dieta. 

To, že prístup pacienta je kľúčový, ti povie každý rozumny lekár. To ma dosť zaskočilo, to považovať za ezoteriku. Dokonca, v istých situáciách môže byť veľmi racionálne si hodiť mincou ( alebo vyložiť karty). 

Vďaka tomu, čo píšeš, som si uvedomila další dôsledok týchto reci. Pokiaľ začnú ľudia odmietať to, čo píšeš, len kvôli tomu, aby náhodou neboli ezo, stane sa ešte väčšia škoda, ako to, čo už sa deje.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. července 2021 14:03

continuity no som si uvedomila, že vlastne sama neviem, čo presne je ezo a kde je ta hranica. Ale teraz som si vymyslela, že tu svoju alergiu na mačky idem skúsiť vyliečiť najskôr silou myšlienky, tak to už ezo asi bude

Offline Tak Betty
6110 příspěvků moje polička 18. července 2021 14:12

betsey ty máš na kočky alergii a já se jich regulerne bojím. Nesahla bych na ni , vadí mi i její obrázek, avatar některých kolegyň tady. Nemůžu chodit do zvířecího vlákna, a to mám ráda psy. Mám  fobii. U nás se to dědí, jestli je to vůbec možné. Dost mi to komplikuje život.