Fiction
presne!
VIP zjevy
může být, ale cvičit nechodí jen běloši, takže někomu ta barva určitě naopak sedne hezky...
nolita Mne právě překvapilo, že i na této fotce, kde není běloška, byla první asociace ta nahota. Jistě, jsou i tmavší typy. Jinak mi to je fuk, ať každý nosí, co chce.
Ja se priznam, ze ty fotky "na tlustosich" dost ocenuju, protoze mam aspon lepsi predstavu, jak to bude vypadat. Nektery eshopy(GAP) mivaj dokonce u jednoho produktu dve ruzny modelky. Prasatkove ruzovy leginy holt nejsou hezky na nikom, na rozdil od tech divnokalhot me ale nepoburujou. Takhle proste vypada telo v leginach.
Druhá věc je, že tohle sportovní oblečení vyrazilo i do ulic, kraťounké legíny a podprsenka (asi jí říkají crop top). A to mi přijde hrozné na komkoli.
Sweet Potato presne,ja to potkavam dost casto.
Sweet Potato hele zlatý legíny na cvíka! Já tuhle šla za paní, která měla jen sako z podněhož jí koukaly nohy a kus nahýho zadku..přiznám se bez mučení, že jsem si zapřemýšlela, co pod tím sakem vlastně má..
Ounz To okoukala na červených kobercích, tam to dost frčí.
Sweet Potato aha
Ja se priznam, ze ty fotky "na tlustosich" dost ocenuju, protoze mam aspon lepsi predstavu, jak to bude vypadat. Nektery eshopy(GAP) mivaj dokonce u jednoho produktu dve ruzny modelky. Prasatkove ruzovy leginy holt nejsou hezky na nikom, na rozdil od tech divnokalhot me ale nepoburujou. Takhle proste vypada telo v leginach.
tak a je taky fajn, že už se na tlustý lidi sportovní věci vůbec vyrábí, dřív to totiž měli jen na ty už vysportovaný jednince
Ounz jj treba Nike dlouho nedelal nic nad velikost L. Stejne tak je super, ze se zacaly delat matersky leginy na cviceni a kojici sportovni podprsenky. Jeste kdyz jsem byla tehotna, prakticky se nedaly sehnat sportovni leginy, do kterych se dalo dat bricho. A ted uz to maj vsude.
711990 sice online, ale aspoň že tak ![]()
711990 tohle mi třeba vůbec nechybělo, stejně jako těhotenské punčocháče. Legíny jsem si dala pod břicho a prsa ze sportovní podprsenky vydavala spodem
Ale někdo to asi uvítá.
711990 já si je právě dávala pod něj, i jsem měla normální kalhoty do gumy a nosila je pod břichem. Přes léto mi to bylo pohodlnější.
Evaeva to mi nejak neslo:D
711990 jako stoprocentní přehled nemám, ale často mi to tak přijde. Mama oblečení je snad i dostupnější, ale není to tak dávno co jsme s kamarádkou ořádaly doslova hon na něco, co by mohla nosit. Ale už to tu děsně plevelim ![]()
Myrtila no mně právě přijde, že se všechno tohle přestěhovalo online. Opruz. Naturschutz jak vyšito.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.