Ježiš no jo! ![]()
VIP zjevy
SunEclipse ty neznáš zvětšování klínem?
barbucha A ten muž "nohy bosé", třeba měl zarostlý nehet a nesnáší barefoot
.
ten je ještě ve vyššim levelu barefoot.
Chápu, že tak dávají najevo svůj naprosto nezávislý a free umělecký světonázor. Je to vidět
Ó kéž by to byl nezávislý a umělecký světonázor! To by bylo aspoň zajímavý. Tohle je jen dost nudný laciný nevkus. Nechapu to.
Tak se nám oženil "poslední Romanovec", takto jediný syn samozvané dědičky ruského trůnu (vnučka bratrance posledního cara, fakt přímá následnice
).
Madam teda nezklamala! ![]()

barbucha dobry panoptikum
Rusko v krvi. Toho se nezbavíš prostě.
Jak má nožičky nacpane v malých botkách.
Tak Betty Na tyhle nohy snad jedině válenky.
Tak Betty mně to bolí, jen to vidím :(
Tak Betty ježíš to vypadá jako prasečí nožky a kopýtka :))
barbucha
jaujaujaujaujau
Jako vždycky vypadá umaštěně

Tak Betty já jsem myslela, že ta šňůrka se nedává kolem krku, ale má se po nákupu ustřihnout.
continuity Já mám podezření, že mne v nějakém minulém životě uškrtili, protože pohled na tohle mi dělá fakt fyzicky zle.
Tak Betty prsatější osoby by měly zvážit ty zavinovací šaty, myslím hlavně velikost. Utáhla to moc, tak jíprůramky a ramenní švy lezou, kam nemají, celkově to nesedí, u krku odstává, to už ani ty pentle nespasí. Nevím, co je to za šaty, ale vypadá to hrozně. A obsah tomu nijak nepomáhá.
Nemůžu si pomoct, přijde mi, že je to špatná fotka nebo, mnohem pravděpodobněji, má vymknute kyčle a ramena.
Premiéra filmu Karel. Prý byl vyžadován přísný dress code. Jakubiskovi

Tak Betty O dresscodu na premiéře si nedělám iluze. Ale tohle mi přijde v pohodě. Co mi uniká?
Sweet Potato rekla bych ze to, ze ma Deana pod tim hadrem jen podprsenku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.