VIP zjevy
Tam nebyl snad uplne pricetnej nikdo![]()
Jako ty fotky z toho jsou vůbec divný, třeba tahle zarazila i mě a já nejsem nějak náročná, ale ten úhel, jak je focená ta paní, jí teda fakt nepřidal řekla bych. 
Další vykloubená osoba![]()
A tahle by myslím mohla být hezká, kdyby ji fotografoval někdo svéprávný.
Mha mně tam vůbec na těch fotkách přišlo strašně moc "velkých hlav", prostě divné úhly focení. Nelichotivé velice.
A tahle paní tam teda asi nebyla, na tu jsem narazila jinde, ale vůbec bych ji nepoznala. Schválně, víte kdo to je?

Mha mně tam vůbec na těch fotkách přišlo strašně moc "velkých hlav", prostě divné úhly focení. Nelichotivé velice.
tohle mi pripada na 99% fotek tech nasich "vip" a uz jsem se tu jednou ptala, jestli je to zamer, nebo se jim nechce platit nekoho kdo umi fotografovat. na zahranicnich fotkach jsem si to nikdy nevsimla
Torrah Ta co dirigovala lidi v nějakém pořadu k správnému stravování? Jméno nevím teda.
Hele, nenapinej nás, my, co chodíme brzo spát, to musíme vědět, jinak se tu budeme potloukat po půlnoci s matkama malých mimin.
Torrah Cajthamlova?
Jako ty fotky z toho jsou vůbec divný, třeba tahle zarazila i mě a já nejsem nějak náročná, ale ten úhel, jak je focená ta paní, jí teda fakt nepřidal řekla bych.
Řekla bych, že tu nešťastnici fotograf poněkud žvejknul širokoúhlým objektivem.
Špatné vlakno
Sweet Potato to já nedokážu odhadnout, focení nerozumím, ale teda kdyby mě někdo takhle vyfotil, tak bych asi byla běsná. To je fakt hrozný.
A ještě mě tam zarazila jedna fotka, teda ta už ani ne úhlem focení, ale ten věkový rozdíl je prostě vidět čím dál tím víc a nezávidím teda. Jsem ráda, že se nemusím snažit vypadat mladě co nejvíc. 
Torrah Mně přijde, že vypadají pořád stejně, ona mi teda připadá nějaká zhubnuta!
Karja schudla teda riadne! Mávala vždy nejaké kilo navyše, akosi sa stráca a zmenšuje.
Torrah Babička s vnukem?
To zhubnutí jí přidalo roky.
Sweet Potato právě tak mi přišli, ano, zhubla hodně, to je pravda.
V první chvíli jsem si říkala, proč Morávková jde za ruku s Troškou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.