No ale má ji! To taky není dneska jistota...
VIP zjevy
Sweet Potato Jakubisko dobrý, ale Deana?
Ja si nemůžu pomoc, ale mně Deana vždycky připadá jak čarodějnice. Nebo nějaká věštkyně z Volejte věštce.
Ja si nemůžu pomoc, ale mně Deana vždycky připadá jak čarodějnice. Nebo nějaká věštkyně z Volejte věštce.
Ava presne, jak jsem foto videla, hned se mi vybavila Darvulie z filmu Bathory.
A zas je obdivuhodna, ze ma tu image furt, ten film je z roku 2008.
Ava Ona taky pěkná čarodějnice je.
Starej Jakubisko vypadá furt stejně... a Deana má ještě příšernější vohoz než jindy. Chytrá horákyně
- v jejím případě spíš prohnaná horákyně. Ale tak neuměla se oblíct nikdy...
Ava Ona taky pěkná čarodějnice je.
Přesně! Spousta bývalých kolegů a spolupracovníků by mohla vyprávět. ![]()
Všichni, kdo s ní kdy měli co do činění, by mohli vyprávět. Od příšernejch scén na place s trojkou v žíle, jednání se štábem jak s posledním póvlem... přes lhaní a podvody až po neplacení honorářů... což přivedlo mnohý až k existenční krizi (jeden případ co znám i k sebevraždě)... strašná svině.
Nedivím se, že už toho velkomožná paní producentka moc nenatočila. A že už jí na plac nenastoupí nikdo, pokud mu ráno banka nepípne, že má připsaný peníze ![]()
Na premiéře filmu Karel. Můj názor je, že je to strašné.
Hanka H to je Dasa nebo kdo? vypada jak od kolotocu
Hanka H tá fotka je nejaká divná.
viktorka_od splavu Jo, Havlová, taky jsem ji nepoznala, viděla jsem těch fotek víc a jen na jediné si byla podobná.
viktorka_od splavu milacka Nejdřív jsem si myslela, že je to Babišová - zmátly mě ty růžové našpulené rtíky. Fotka je fakt blbá, ale to nic nemění na tom, že celková stylizace je prapodivná. Asi nejhorší je ten věneček z umělých lučních kvítků ve vlasech.
Hanka H takovej ruskej styl... to odpovídá, paňi Motyka by takhle vymóděná nepřekvapila
Hanka H venček si mohla odpustiť, ten som si najskôr ani nevšimla![]()
Hanka H Věneček a štola ![]()
Hanka H To je hodně strašný. Zlatá Jakubisková.
Isca už chyběla jen rakvička, co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.