Malvin Pravda. Konkrétně Chinaski, to je pro mě úkaz, zlatej Vííííítr proti "sviště - hřiště (parkoviště).
VIP zjevy
Malvin hele, já myslím, že ne. Většina podobných zpěvaček má v písničkách aspoň tu pokus o vtip, tu modernější zvuk, tu netradiční spolupráci... LV nic, všechno je na jedno brdo, vždyť ty písničky nelze nijak odlišit jednu od druhé, desky jednu od druhé, texty, zvuk, furt všechno varianta téhož. Jediná k zapamatování je ten hroznej Vítrrrrr, a to proto, že je to předělávka. Podle mě je LV je opravdu úkaz - vrchol nudy ve zvuku, textu, vzhledu, způsobu propagace. A že pořád valí další desky mi taky hlava nebere.
Souhlas!
K LV - staré známé - Pecunia non olet!
Brala bych to jako určitou (urputnou)stylizaci, roli, oddělila bych její umělecké počiny od jejího osobního života. Připomnělo mi to úsměvné historky, kdy herci bylo veřejně spíláno, za to jak se "chová" na obrazovce
.
Recenze mi přijde velmi ale velmi nenávistná, chybí mi tam profesionální odstup
.
martek01 Tak ho pozvi, svěží závan!
Evaeva
Ano, ano, staré zapšklé....to jsme my!!
Nejhorší je, že můj dobrý kamarád (z nejlepších) s ní dělal rozhovor a dá se říct, že se do ní prakticky zamiloval, básnil o ní v kuse asi měsíc, takže něco na té holce je. (i když bylo ještě než měla děti)
Ona je asi v osobním kontaktu fajn. Jeden můj blízký člověk byl z ní taky nadšený. Prý to bylo najednou velmi osvěžující, když na jedné akci s obdobnými hvězdami přišla i ona. Včas, připravená, bez manýrů, příjemná ochotná a prý je i velmi chytrá. Její tvorba mě vůbec neoslovuje.

"Karlos Vémola a Lela Ceterová už jsou zase jako hrdličky."
No ještěže tak...
notna souhlasím, můj muž LV zná strasnych let (jakoze víc jak 20
), i já se s ni setkala, je milá, příjemná, pracovita i chytrá. U mě tedy klesla těmi manevry okolo rozvodu, živě si pamatuju, jak okolo doby svatby všude do novin a televize vykrikovala, ze ji je fuk, ze je Plekanec multimilionar, ze si na něm vydupala předmanželskou smlouvu, aby vsichni viděli, ze není zlatokopka. No a o par let později, ono holt mít a nemít několik desítek milionu... taky bych je chtela. No ale já mám teorii, ze LV se perfektně hodí do české muzikálové produkce, te by se měla držet. Ona slušně hraje, velmi slušně se hýbe/tanci, slušně zpívá, i když má desnou smůlu, protože její hlas je dost unyly. Sólová tvorba je úlet a dabing mi trhá uši, ale je to fakt příjemná žena, jen by nebylo od věci se přestat stylizovat do role sedmnáctky.
martek01 Lucie jde tak trochu mimo mě, ale z čeho jsem šla před pár lety do vývrtky, byla její verze Černé vody od Nerezu- včetně těch pochvalnejch reakcí, jak to prý nazpívala líp než Zuzana Navarová.
Isca No, ale teda! Vždy´t je to strašný! Ta verze od LV![]()
stes Jo jako Chinaski jsou hodně hustý no! Ty to valej předem zadem, jeden song o ničem za druhým. Nejlepší měli snad ty Punčocháče z mladejxh let!
No ale já žeru ty Coldplay a říkám si, jestli to jako nejsou nakonec jen světoví Chinaski....
Karja :-) hlavně všechny stejný, v rádiích tedy jedou asi 4 díla na jedno brdo, nejsem schopná je rozlišit, protože vypínám zvuk, ale myslím, že zbylých x nebude jiných Malenge stylizace je děsná, ale zas která nechce vypadat mladě, že? Trapnost trapnost. Další třeskutě trapná verze je ukrutně sexy třicítka, v čemž jede zase Rollincová - to si holt jeden nevybere![]()
Jak z písně s velkým emočním nábojem udělat totálně nudnou záležitost. Když to projede tím jejím mlýnkem, tak je z toho vždy ukolébavka. Ona nemá unyly jen hlas, celá je unyla a zaměnitelná.
Jen se přiznejte, když si myjete hlavu nebo děláte palačinky, kdo si nezpivate právě takové pitominky?Já se teda přiznávám i k tomu Vítrrrrr i Šrouby a matice a když meju koupelnu, tak i Nesun dorma. ![]()
Mha já při těchto příležitostech a ještě v autě jedu první signální ![]()
A Boky jako skříň
Karja Tak Chinaski jsou otres, ale za me teda nejvetsi hruza radii je Xindl x, nebo jak se to pise...To se mi uplne dela zle.
Luna ten taky..a vůbec všechny ty česko-slovenký duety
Karja Tak Chinaski jsou otres, ale za me teda nejvetsi hruza radii je Xindl x, nebo jak se to pise...To se mi uplne dela zle.
Jo! Ten má snad v každé písničce jen dvě věty a ty jede stokrát dokola!
stes ty česko-slovenský duety!!!
Přesně, to mi úplně rve uši, já teda naštěstí rádio poslouchám jen v autě a i to jen sporadicky. Současným popem jsem prakticky nedotčená.
Jen se přiznejte, když si myjete hlavu nebo děláte palačinky, kdo si nezpivate právě takové pitominky?Já se teda přiznávám i k tomu Vítrrrrr i Šrouby a matice a když meju koupelnu, tak i Nesun dorma.
Českou produkci mám ráda, pouštím si ji. Ale tohle fakt ne. Na fesťáku si na ně klidně zkřepčím. Ale doma nebo v autě ani za nic. Jednou jsem si po nějakým festu koupila do auta CD Kryštofa a fakt to nešlo.
Luna Hele ale...Xindla neprožívám, ale "ještě jsem nebyl in, a už jsem retro" mi mluví z duše!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje