Pokáč ![]()
VIP zjevy
Isca Ta věta je dobrý, ale stokrát ji omlet v jedné písničce je peklo :-) A on to tak má snad ve všech. Co jsem teda slyšela. Zas nemám úplně přehled o jeho tvorbě.
notna Kryštof
Ale jinak přiznávám, že Chinaski mám ráda a Pokáč je moc sympatický
Garfie ja rovnez jen v aute a to jeste v cizim, kdyz se vezu, takze zridka,ale i to staci.
martek01 Lucie jde tak trochu mimo mě, ale z čeho jsem šla před pár lety do vývrtky, byla její verze Černé vody od Nerezu- včetně těch pochvalnejch reakcí, jak to prý nazpívala líp než Zuzana Navarová.
![]()
To bylo strašně strašný. V té době mi LV nijak nevadila, ale tohle slyšet bolelo. Já vůbec špatně nesu nové verze starých písní. No a Navarová...![]()
Kapela Jelen. Už jen ten název. A pěvecký projev frontmana je příšerný.
Evaeva Já mám taky ráda Chinaski (těch jsem si i jednou koupila nějaké best uf album) i Pokáče, v autě v rádiu vždycky potěší.
A teda jeden čas jsme hodně poslouchali i Kryštofy.
Sweet Potato texty Kryštofa jsou hrozné, ale mně se líbí hudba i Krajčův hlas.
Zato Jelen, to je děs celkově. dzizisketa ![]()
Pinot Noir Ona je otázka, co jsou dobré texty. Mně tehdy seděly i ty. Ale já měla pro Krajča vždycky slabost, protože mi někoho připomínal. Tak mne prosím nekamenujte.
A ta kapela mi přišla muzikantsky moc fajn.
Jelen už byl rozebírán mockrát a já ho pořád neznám. Nebo znám a nevím o tom.
Sweet Potato no přesně Navarová byla totální fenomén, všechny tyto pokusy jsou fakt trapné.
Garfie Cesko-slovensky duety
Jinak to nejde!!!!
Aneb cesky slizoun a slovenska afektovana slépka. Vzdy tato kombinace. Slovo cucoriedka, jakozto "JEDINE" odlisne slovo povinne zaradit do textu a mame to.![]()
Kdyz jste tady začli o duetech na jeden na zpraveni chuti. Píseň Ofélie od Kubišové.
Vůbec jsem ho do minulého týdne neznala.
Kryštof jsem zažila na koncertě, kam dorazilo 30 lidí a nikdo je tehdy neznal. Ocitla jsem se tam náhodou, přemluvili mě kamarádi v hospodě - kapela dobrá, lístek za 60 Kč, bude zábava - tak jsem šla.
Zvuk trubky mě dostal, slova jsem jim odpustila.
No a pak jsem doprovázela kamarádku na tu jejich barevnou neonovou šňůru a říkala si, kam zmizel ten super zvuk. Hrozná škoda kam se za ty roky posunuli.
Když jsme u těch songů, něco dalšího na spravení chuti. Vedle diskutujeme o čtenářských dovednostech, tady se přiznám, že jakožto cizinci mi asi mnohé souvislosti bohužel nedocházejí.
dzizisketa u jelena mám některé písničky vyloženě ráda... A zbytek nesnáším![]()
Lamicka Přesně tyhle časy mám na mysli. A trumpetista! A vůbec ta řecká parta.
Kdyz jste tady začli o duetech na jeden na zpraveni chuti. Píseň Ofélie od Kubišové.
Vůbec jsem ho do minulého týdne neznala.
Já miluju https://youtu.be/kaLB500qTjY
Víc nechtěl by snad ani d'Artagnan.
Co je ten duet o Mcdonaldu a nabídce a poptávce? To jsem slyšela jednou v autě v rádiu a doteď se nemůžu rozhodnout, jestli to bylo myšlený vážně, nebo jako parodie něčeho jinýho...
Tabea ááá to je Olga Lounová s Xindlem, kombinace z pekla
Karoleena a je to myšlený vážně, nebo jako legrace?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje