VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 18:35

Isca To přezpívání té písně od Nerezu.  Doteď jsem o existenci něčeho takového tušení.

Já teda znám jedinou píseň od LV a to Láska umí víc, a to je taky hrůza, v porovnání s originálem od Carly Simon. Takovou unylou zpívánku z toho udělala.

Online Karja
44234 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 18:49

dzizisketa Pinot Noir Já mám ty písničky od Jelena ráda. Zrovna dneska mě jedna mile překvapila v rádiu;:-D

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 19:16

Černá kočka Unylá, to je to slovo. Veškeré emoce, náboj, spláchnutý někam. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 20:46

Skupinu Jelen mi občas hodí Apple Music do náhodného streamu a nepřijde mi to špatný, takoví nadšenci :) projev zpěváka se mi líbí 

Xindla X taky nepovažuji za póvl, má vtipné texty často, hraje si se slovy, rýmy... není to můj šálek kávy, ale přijde mi zajímavý. Ta písnička o Mekáči je děsná, to jo.

Nesnáším skupinu Kryštof, příšerný texty, tuctové melodie, Krajčo strašně ošklivej podle mě... Nedávno někdo postoval "dojemný" klip na Youtube, kde Krajčo a Pagáčová hráli rodiče dvou dětí, Pagáčová těhotná a umřela při porodu, tklivý hraní na city, dost trapný to bylo, asi jsem cynik... I když Lolita se mi před dávnými lety líbila, jen člověk nesmí analyzovat text :)

a měním frekvenci, když hrajou cokoli od Divokého Billa, taky děs.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2022 20:48

Tulipe divoký Bill, ty jsem hodně poslouchala na prahu dospělosti. Ale zrovna ty obvyklé rádiové hity taky moc nemusím:)

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 21:45

Tak Vojnar Dominiku vodí jak medvědář, hodně slizkej týpek.

https://www.expres.cz/celebrity/dominika-gottova-pro-tebe.A220127_113503_dx-celebrity_amh

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 21:58

Tulipe 

Jsem v týmu nulová tolerance Divokýho Billa. Taky přepínám a znám dost lidí, kteří to mají stejně. 

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 22:00

Černá kočka omg proc jsem to nacvakla do YouTube. Uaaaa. Nadrbala Carly Simon, ktera je super a jeste je to z Working Girl, ktera je bozi

Online tina
6259 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 22:15

Tulipe Evaeva koncert Divokýho Billa mám spojenej s jednou z nejvíc propařených nocí ve svým životě a vzpomínám na něj strašně ráda (taky jsem tehdy vypila nejvíc alkoholu a nechápu, že jsem to přežila bez následků - prostě jsme to tenkrát vytancovali:)) Mně ty jejich písničky (a dalších zde zmiňovaných) vůbec nevaděj, ale zároveň si je teda nejdu extra vyhledat a pustit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2022 22:22

tina já už dneska taky ne, ale teď to možná udělám

Online tina
6259 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 22:26

Evaeva takže Plakala???

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2022 22:30

tina možná vyhrabu i staré cédéčko;) ale to už asi nebude fungovat. Teď se mi občas poštěstí, že jsou děti ve školce, když pracuju, tak je playlist v mé režii.

Online tina
6259 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 22:34

A teď by mě zajímalo, jestli jste některá poslouchala Gaiah Mesiah? Marka bývala na koncertech neskutečnej živel:)

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 22:38

Divokej Bill, když začínal, mne taky bavil. Co hrajou teď, nevím.

Ale já jsem asi šťastná povaha, jak to tu tak čtu. Muziku teda poslouchám v podstatě jen v autě, ale nenapadá mne teď asi nikdo, kvůli komu bych musela honem vypínat nebo přepínat. Leccos mne samozřejmě mne nebaví, nezajímá, neoslovuje, ale že bych si kvůli tomu rvala vlasy, to ne.

Online tina
6259 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 22:43

Sweet Potato Mám to stejně. Spíš mi vadí, když v tom rádiu, který poslouchám jednou, max dvakrát týdně v autě, slyším stále dokola to samé.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 04:07

Evaeva koncert DB z Lucerny z roku 2004 je pro mě poslouchatelnej do dneška

tina ty poslouchala kamarádka, na mě to byla už moc velká divočina, líbila se mi snad jedna písnička

Pod vlivem zdejší diskuse jsem si na YouTube vyhledala Džíny od L. Vondráčkové a úplně jsem si vzpomněla, jak jsem to ve věku kolem deseti let neskutečně žrala a z kazeťáku pouštěla furt dokola

Offline EDITH4B
2125 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 04:23
Reakce na tina:

A teď by mě zajímalo, jestli jste některá poslouchala Gaiah Mesiah? Marka bývala na koncertech neskutečnej živel:)

​Já.A na posledním jejich koncertě jsem byla teď na podzim.Byla to jízda!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 06:35

tina Já se hlásím, jsou skvělý, ale koncert jsem nestihla :( Musím si je zase pustit. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 06:36

EDITH4B Jak na podzim? Já žiju v tom, ze se rozpadly

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 06:48

Gaiah mesiah poslouchame v aute na dlouhych strekach, visaci zamek, stare alba od wohnoutu nebo treba depechmode:D vzdycky kdyz neco z toho hrajou v radiu, tak nas chyta cestovatelska