VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 08:58

Sweet Potato ja jsem pred koncem roku obcas musela ztlumit radiozurnal, kde se zpivalo zdravotnikum = omilali tam furt dokola asi tri ctyri nazivo nahrany pisnicky a ta od pokace mi hrozne lezla na nervy... :)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 09:05

razorblade Pokáč má ještě stupidnější texty jak LV.

Offline continuity
42348 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 09:26

Sweet Potato já v rádiu zvladnu všechno, jenže my máme v obou autech naladěný Beat a to měníme maximálně za usb disk. Dost mě vždy vytočí, když si to v autoservisu přehodí na impuls. To nedám ani pět minut, radši ticho. 

Online Karja
44234 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 09:36

rasaNori Jo ty starý písničky od Wohnoutu se mi taky ještě neoposlouchaly. 

A taky mám ráda Annu K. z těch českých mainstreem popových. 

Offline EDITH4B
2125 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 09:42

nonemy 7.10.2022 na Flédě V plné síle

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 09:50

continuity Beat je fajn, ale jednu dobu mel Kohout obdobi horoskopu a treba dvacet minut plkal neco o rybach . To fakt neslo nepreladit. Jinak ja muzu cokoli krome Evropy 2 a Impulzu. Celozivotne mam rada stredoproud, jsem v hudbe negramotna a treba stare veci od Chinaski mam rada doted. Nejvic nenavidim Michala Davida (to je peklo vsech pekel, jakto ze ho nikdo nezminil!), na druhym miste mam Krystof a LV (ale tu jste mi pripomneli az tady). 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:07

Jos Impuls mám v autě kvůli dopravě na dálnici. Jinak nevím co je to za rádio, ale moderátor Kavalčík valí ze sebe strašný trubkoviny. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:13

Kan Za me tam hraji hrozne odrhovacky, ceske. A porad dokola. Kdyz si odmyslim, ze je navic Babisovo. Ale to mozna vic stanic...Jo a Blanik, ten je vlastne jeste horsi! Nebo existuje vubec jeste  

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:30

Jos Blaník existuje stále a je to, kromě Impulsu a ČRo, jediný, co chytám v autě cestou do a z práce, uuuáááá. Hrajou tam furt Zagorovou, tu ještě dávám, a pak Kryštofy (vždy přepínám; kdysi někdo dobře vystihl Krajča: náhodný generátor slov. Např. Majákem padákem nebo co to je, to dostanu hned třesavku), Dalibora Jandu apod. Přepínám vždy Terezu Kerndlovou, tu nedávám ani náhodou. A LV, to je diblík na entou, teď jsem ji zahlídla v nějakým seriálu nebo filmu (Major Exner?) a to její diblíkovství jsem nedala. Ta se mi vlastně líbila jen 2x - v Kvasce v TV a v Touze muzikálu.

Jeleny mám docela ráda. Chinaski jen starý. Divokej Bill - to byly pecka koncerty v mládí. Miluju Wohnouty. U Pokáče mi vadí jen jeho projev na IG (tak ho nesleduju už). Xindl X docela dobrý. Nějak nemůžu přijít na chuť Slze a Mirai. Nejvíc mám ráda Schodiště, ale to asi nikdo moc nezná.

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:39

Tulipe me se libi od Jelena Magdaléna:) 

Online Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:57

rasaNori To je ten proklínaný Jelen? To je krásný. Znám to teda jen  od mládeže s kytarami. I když ta představa vlasů pod postelí... ustřihl jí je nebo ji rovnou dekapitoval?

Jos Tak Majkl Dejvid je mimo všechny kategorie.  Odjakživa. Nejkámoška ho milovala, já nesnášela, to byly krásné hádky! Akorát singl Nonstop jsem si dokonce koupila, protože Vítr v kapse.

Sranda byla, když děti u ohně v pohodě a bez předsudků hrály Davida nebo třeba Holky z naší školky. A proč by ne.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 11:00

Sweet Potato 

Jsem zažila, že už se bez předsudků zase hrajou Stánky, kdo by to čekal....

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 11:19

Sweet Potato já jako majitelka delších věčně padajicich vlasů si teda představuji chomáč vypadanych vlasu co mám ráno na polštáři

Jinak Jelena můžu a i ten jejich zpěvák mě celkem bere,  i když vlastně nedokážu říct proč

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 11:22

EDITH4B jé, 2022, tak to ještě stihnu Závidím, to kdybych věděla, tak tam jsem taky Si musím dohledat, jak to teda je s holkama, protože si matně vzpomínám, že jsem chtěla jít na jejich koncert a byl kvůli rozpadu zrušen. Tak se nakonec buď nerozpadly, nebo daly zase dohromady, což je super

Online Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 11:22

Sairon Další sexy možnost. 
A nahlodaly jste mne, jdu si najít Jelena.

Offline mirajo
2608 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 11:31

Sweet Potato Taky asi neznam Jelena a moje zvedavost roste

Online Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 11:34

mirajo Teď jsem právě zjistila, že znám Co bylo dál (s Janou Kirchner) a mám to moc ráda. Jo, jsem marná. 

https://youtu.be/xWCBGmLP9R8

Offline mirajo
2608 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 12:02

Sweet Potato Ja mam hlavne moc rada Janu Kirchner, tak se bojim, ze se mi pisnicka s Jelenem libi spis kvuli ni. A v tesnem zavesu mi to nabizi Kluse, tu jeho angazovanou pisen a hlas a vsechno ostatni fakt nemusim. 

Ale JK https://m.youtube.com/watch?v=3mSA2XGmsVY&list=RD3mSA2XGmsVY&start_radio=1

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2022 12:17

rasaNori jo, ta je pěkná

Ještě nikdo nezmínil rybičky 48, ty mám moc ráda, i když je to taky trošku blbý:)

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 12:26
Reakce na tina:

A teď by mě zajímalo, jestli jste některá poslouchala Gaiah Mesiah? Marka bývala na koncertech neskutečnej živel:)

​Já se hlásím! Nevím, proč je z mého okolí nikdo nezná.