Jos Blaník existuje stále a je to, kromě Impulsu a ČRo, jediný, co chytám v autě cestou do a z práce, uuuáááá. Hrajou tam furt Zagorovou, tu ještě dávám, a pak Kryštofy (vždy přepínám; kdysi někdo dobře vystihl Krajča: náhodný generátor slov. Např. Majákem padákem nebo co to je, to dostanu hned třesavku), Dalibora Jandu apod. Přepínám vždy Terezu Kerndlovou, tu nedávám ani náhodou. A LV, to je diblík na entou, teď jsem ji zahlídla v nějakým seriálu nebo filmu (Major Exner?) a to její diblíkovství jsem nedala. Ta se mi vlastně líbila jen 2x - v Kvasce v TV a v Touze muzikálu.
Jeleny mám docela ráda. Chinaski jen starý. Divokej Bill - to byly pecka koncerty v mládí. Miluju Wohnouty. U Pokáče mi vadí jen jeho projev na IG (tak ho nesleduju už). Xindl X docela dobrý. Nějak nemůžu přijít na chuť Slze a Mirai. Nejvíc mám ráda Schodiště, ale to asi nikdo moc nezná.
Já jsem chodila na Schodiště, teda předtím se jmenovali Nahoru po schodišti dolů band a pak se zřejmě nějak rozkmotřili a přejmenovali na Schodiště?