VIP zjevy
barbucha prý si dělal srandu sám ze sebe, ale v tom původním podcastu. Já jsem to neviděla, ale novinařina na idnes systematicky kope díru až do Austrálie, takže bych tomu i věřila.
barbucha to už bys ale byla v úúúplně jiný pohádce!
nonemy děkuju
guess who...?

martek01 to bude Madonna, ne? Ten zadek je nejaky mega divny ![]()
Čekala jsme co vyleze z těch reklam tohlejsmemy.cz a on Janeček ![]()
JankaM Ha, říkala jsem si, jestli takoví divní lidi nebudou reklama na Janečka a ono jo.
4n4 já myslela že to bude třeba seriál nebo reality show, ono vlastně bude ![]()
A teď by mě zajímalo, jestli jste některá poslouchala Gaiah Mesiah? Marka bývala na koncertech neskutečnej živel:)
Máme doma CD. Já si je sama od sebe už nepouštím... asi stárnu.
Ale manžel občas v autě ano.
Asi tak před 15-18 lety jsem byla na jejich koncertu v menším klubu a bylo to nezapomenutelné. Úžasná atmosféra.
Paris no oni jsou proste kapela, co se musi videt nazivo:)
tina no, přesně. Na tu dobu to bylo zjevení. A nechápali jsme, jak to uskáče. Musela mít fyzičku jako blázen.
martek01 guess who? Iam guessing Madonna...A Kim Kardashian s upraveným kolenem už jste viděly? Ne? A mohla bych ho vidět? Tolik k tomu, jak má KK "neupravený a nefiltrovaný" fotky své prdele a špeků. Sorry, outlocitnějším, ale jinak to říct nejde.
tina no, přesně. Na tu dobu to bylo zjevení. A nechápali jsme, jak to uskáče. Musela mít fyzičku jako blázen.
Buď mega fyzičku, nebo pervitin/kokain
Mermaid to je taky možné
Mermaid Vyděly. Auvajs. ![]()
barbucha prý si dělal srandu sám ze sebe, ale v tom původním podcastu. Já jsem to neviděla, ale novinařina na idnes systematicky kope díru až do Austrálie, takže bych tomu i věřila.
Já ti nevim. Moc nevěřim že si dělal legraci.

Věc Makropulos?
dynda Věc fotošop
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje