Já jsem dobrák od kosti![]()
VIP zjevy
Mám pocit, že Hardy patří mezi svalovce.
Lehce. Myslím, že nic přehnaného.
Já bych si teda nevybrala ani jednoho, zlatej Brosnan!!! A prosím případné poťouchlíky, aby nevkládali nevhodné fotografie!![]()

Zdravím tě a přeji ti krásný a báječný den a život. ![]()
Máme vkus.
Ty teda barbuše dáváš... Nedávno se stala obětí generačního násilí a teď tohle ![]()
Náhodou někdy před týdnem Barbucha prozřela ! a uznala, že je Brosnan z dobrého chovu,
irského.
Náhodou někdy před týdnem Barbucha prozřela ! a uznala, že je Brosnan z dobrého chovu,
irského.
...pročež jí bylo milostivě odpustěno.![]()
Já bych si teda nevybrala ani jednoho, zlatej Brosnan!!! A prosím případné poťouchlíky, aby nevkládali nevhodné fotografie!![]()

Jakej zlatej Brosnan? Pro mě je teda pořád stejně slizkej jako Dwayne Johnson
.
No ale jsme ve VIP zjevech, takže jsi vlastně vložila jeho fotku tématicky správně![]()
.
náťa66: To nemohlo být prozření. Barbucha určitě psala z vedra a proto odletěla zchladit se na sever
. Nicméně abych byla hodná já, musím na něm ocenit alespoň to, že podobně jako Hugh Jackman - a ten je teda na rozdíl od Brosnana i fešák! - pořád nevyměnil tlustou manželku.
Jo, to je právě ten rozdíl: Hugh by moh mít každou, na kterou by si ukázal - a přesto se drží zákonné choti. Takže kromě toho, že je to fešák, má i charakter! ![]()
Zato děda Brosnanů zůstává s manželkou, protože mu už nic jinýho nezbejvá! ![]()
Tak tady jsem kromě vybraných dam skončila.
nemohu diskutovat s někým, kdo je bez vkusu, propaguje tu buď karikatury typu toho Madse bůhvíjaksedáljmenuje, ten jak vypadá jako pedofilní sadický vrah, nebo chlapy, kteří by mohli klidně alternovat Pinocchia.
Už vám taky nic nikdy neřeknu. Tak !
A jako Naja
Tsssssssssssssssss ( vraždící smajlík)
Tak už se na nás nezlob brouku. Hele, tady jsem ti našla takovou pěknou fotku...

... je sice jen černobílá, ale to víš, tenkrát, když to Piercemu ještě slušelo, se barevný nedělaly ![]()
Před chvílí při přepínání kanálů na TV jsem se zarazila na Nově - v nějakém drbacím pořadu tam ... mluvila ... Andrea Verešová na téma uprchlíci (co říkala mi nějak uniklo) ... ale ten zjev .... tak nějak divně přešitá, opíchaná, vyžilá ... zombie?
Koľko platia? Kde sa dá prihlásiť? S mojou momentálnou váhou v pohode vydám aj za jedenapol priemerného detektíva. Ráta sa to?
ále, s trochou umeleckej nadsázky...dnešní ľudia nemajú predstavivosť ![]()
Fassbender je borec, původ má německo-irský. Blond byl v Prometheovi, ale tam byl za robota.
Hádej, kdo jsem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje