![]()
Ale jinak nejsi ani ty, ani Miru tak úplně daleko od pravdy. Má to z natáčení The Revenant, kde bude hrát skutečnou postavu Hugh Glasse. Takže ne hipster, ale trapper. Ovšem koho nebo co chce s tímhle vzhledem jako zjev lovit, to je mi záhadou![]()
.
Taky se může snažit vypadat politicky korektně a "in"...

![]()
![]()
Ale jinak nejsi ani ty, ani Miru tak úplně daleko od pravdy. Má to z natáčení The Revenant, kde bude hrát skutečnou postavu Hugh Glasse. Takže ne hipster, ale trapper. Ovšem koho nebo co chce s tímhle vzhledem jako zjev lovit, to je mi záhadou![]()
.
...no, pravda, on v tom vypadá jak trpaslík v důchodu,
ale jinak někteří ti hipsteři jsou krásní chlapi, typy, sluší jim ten styl...!
"Trpaslík v důchodu"
To sedí.
Ale jinak souhlasím, ty fotky chlapů, co jsi sem dala, tak těm ten styl hipstera sluší
. A pokud se zaměříme na ty VIP, tak na Leova hereckého kolegu z téhož připravovaného filmu The Revenant Toma Hardyho už se mi v tomhle stylu kouká mnohem lépe.

I když osobně mi víc sedí jeho tradičnější vzezření s přistřihnutým plnovousem, ale to už jsem OT.

odchod módy plnovousů hodlám oslavit se stejným nadšením jako odchod čtvercových oděvů bez pasu ![]()
Som s Tebou , je to jednoducho nevkusné![]()
...já v podstatě plnovous nesnáším..!
Jenže ti hipsteři...
...ten plnovous(pokud není až na hruď) mužům dodává na jisté zralosti, solidnosti, atp.,
ale v kombinaci s mladostí dotyčného, stylem oblékání - to má jiskru, je to přitažlivé, líbí se mi to.!
Jo a pak se mi líbí herec Chaning Tatum

...a tenhle model - Meet Hideo Muraoka - je mu děsně podobný, a krásný je také.!

Ten Muraoka kdyby přestal cvičit a trochu se odsvalil, tak by byl k světu.
"...já v podstatě plnovous nesnáším..!
Jenže ti hipsteři...
...ten plnovous(pokud není až na hruď) mužům dodává na jisté zralosti, solidnosti, atp.,
ale v kombinaci s mladostí dotyčného, stylem oblékání - to má jiskru..."
Jo, mám to stejné. Pokud je správný typ chlapa a ten rozumně dlouhý plnovous a styl oblékání se k němu hodí, tak to má něco do sebe.
Jen Chaning Tatum je na můj vkus příliš adonisovský.
Hipsteři pro pobavení - https://www.youtube.com/watch?v=wORVTrBGp-A
Ne, ne. To by byl moc vychrtlý. Takhle je akorát. ![]()
No, my dve bysme se o chlapa teda nepopraly ![]()
...krásnej...

...tenhle už je pěknej skoro moc, ale krásně se na to kouká...

...kurýr - Jason Statham...

...tenhle by se mohl líbit domenice..., ale nevím, jestli teda je štíhlej...?.![]()
Tom Hardy

...jo, a tenhle má těch svalů trochu víc, ale je - hmmm
Dwayne Johnson

Tom Hardy je štíhlej, ale ne vyhublej. Ten s plnovousem ale vypadá přřřříšerně...
Miru, z tý poslední šestice... máš pravdu, ten by se mi mohl líbit. Trocha ležérnosti, spadlý ramena a pár dalších "nedokonalostí". Pokud má příjemnej hlas a je s ním řeč, mohlo by to jít
.
Jinak děs běs! Nejtragičtější jsou svalouš (má dvojky nebo trojky?) a vousáč. ![]()
Já bych si teda nevybrala ani jednoho, zlatej Brosnan!!! A prosím případné poťouchlíky, aby nevkládali nevhodné fotografie!![]()

Aha, dík, tak to nepude!
(hlas je v pohodě).
Ty teda barbuše dáváš... Nedávno se stala obětí generačního násilí a teď tohle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.