Jj, Mickey Rourke
.
VIP zjevy
Ako je to, ja sa v tomto moc neorientujem...keď sa celebrity ukážu niekde na výnimočnej udalosti v šat...eh...kreáciách nejakej značky, dostanú za to zaplatené?
Pozerám si totiž práve obalový materiál z Emmys...
To asi ne. Ty značky jim to jen zadarmo půjčej...
Ale naprosto (při pohledu na nějaký ty kreace) chápu otázku ![]()
To ne, oni si víceméně svobodně vybíraj, v čem půjdou. Takže ty značky si neurčujou, co si kdo oblíkne, ale bojujou o jejich zájem. Je to ta nejlepší reklama. Když se třeba Madonna objevila na veřejnosti v samotový teplákový soupravě Juicy Couture, rázem jim vzrostly tržby.
Ty značky si to ale dost hlídaj... a ne každýmu taky ty hadry půjčej. I pro herce je to totiž prestižní záležitost.
Tahle pro ně byla moc tlustá, s další se dokonce soudili (protože měla fejk, kterej vydávala za pravýho Oscara de la Rentu) a někdy vloni jsem zahlídla, jak Hayden Panettiere měla sice pravý šaty od Forda, ale koupený za vlastní peníze... byl z toho docela skandál.
Zajímavý tanečky - kolem hadrů ![]()
To je cirátů, co?
Holt i takhle se udržuje zdání exkluzivity.
I když, zrovna k tý Melisse... a jejím steskům na hnusný hadry v xxl velikostech - málo platný, na štíhlý postavě prostě vypadá vždycky všechno líp, to by si měla holka uvědomit.
kristepane, to je cirkus okolo toho...![]()
popravde, napadla ma tá otázka pri pohľade na túto róbu...že teda akú veľkú hpotéku by som musela splácať, aby ma niekto dokázal uplatiť na toto:
![]()
Ale sú aj iné sústa, takmer sa mi nechce veriť, že si toto niekto fakt vyberie sám...:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty značky si to ale dost hlídaj... a ne každýmu taky ty hadry půjčej. I pro herce je to totiž prestižní záležitost.
Tahle pro ně byla moc tlustá, s další se dokonce soudili (protože měla fejk, kterej vydávala za pravýho Oscara de la Rentu) a někdy vloni jsem zahlídla, jak Hayden Panettiere měla sice pravý šaty od Forda, ale koupený za vlastní peníze... byl z toho docela skandál.
Zajímavý tanečky - kolem hadrů ![]()
Inak teda stanovisko, že je niekto príliš tučný na to, aby mohol nosiťich šaty je asi on nejakého fakt mimoriadneho marketingového génia ![]()
Ty šaty jsou fakt děsný. Jak od nějaký domácí tvořilky ![]()
Já bych ten problém se šatama pro tlustý otočila, bejt na místě těch postiženejch - dobrá značka by přece měla dokázat hezky oblíknout i velrybu! ![]()
Ale nevěřím, že se zejména v USA nemůžou pěkně oháknout. I u nás jsou už obchody pro XXL, chodím občas kolem prodejny Ulla Popken, a tam maj moc hezký věci, šik a na první pohled kvalitní. O zahraničí ani nemluvě!
Jo, hlavně ta čtvrtá kreace vypadá jak z nějakýho okresního "atelieru". ![]()
No veď toto presne!...prehlásiť pred celou Amerikou so všetkými ich možnosťami vkusne sa obliecť v akomkoľvek rozmere a že tie rozmery tam idú od jedného extrému k druhému (si pamätám časy, keď jedine tam som si dokázala kúpiť dostatočne malé padnúce rifle...kde tie časy sú
....dnes hľadám v úplne, ale naozaj úplne iných kategóriách), že my Vás dámy obliecť dobre nedokážeme mi príde ako marketingová sebevražda...
Ono taky ale záleží na tom, co nositelka odsouhlasí. Třeba tyhle šaty vypadaj i na Melisse celkem OK:

a líběj se mi i tyto:

a tyhle taky:

ale tyhle si na sebe vůbec neměla brát:

![]()
Tady má celkem 45 fotek a myslím, že její skuhrání o nemožnosti sehnat něco slušnýho se tak nějak nezakládá na pravdě... očividně se to dá, ale člověk musí mít kapku soudnosti.
no, čiže v zásade v pohode, raz to ľahko neodhadla...to je celkom slušné skóre...
Inak teda stanovisko, že je niekto príliš tučný na to, aby mohol nosiťich šaty je asi on nejakého fakt mimoriadneho marketingového génia ![]()
No u té Melissy zrovna v případě Karla Lagerfelda mě to ale vůbec nepřekvapuje. O tom je všeobecně docela známo, že se štítí byť jen gramu tuku navíc
.
Veď jesť ju nemusí...
No já vím, že ne
. Ale bohužel tenhle jeho postoj souvisí i s tím, že odmítá navrhovat a šít pro někoho, kdo ta ten gram tuku navíc na sobě nehledě na to, jestli je to VIP. Jednou jsem s ním viděla na nějakým módním kanálu otevřený rozhovor, kde na to narovinu řekl, proto si to pamatuju. Jako navrhuje sice pěkný věci, ale od doby, co jsem tohle viděla, se mi ten pán v tomhle ohledu dost nesympatický. Ovšem v tomhle odvětví má za ta léta už takové jméno, že si to může dovolit, aniž by z toho byl skandál.
Osobně si však myslím, že jeho modely Melissa ani nepotřebuje. Ty tři modely, co ukázala barbucha, jsou moc hezký a sluší jí.
No, hej, mňa len prekvapuje, keď odevný dizajnér sám o svojej práci v podstate prehlási, že je vlastne vhodná len pre niekoho, kto vyzerá dobre aj bez tých jeho handričiek, a že teda jeho dizajnový prínos je v skutočnosti prakticky nulový.
No jo, jenže ty hadry ale skutečně vždycky vypadaj líp na hubený nositelce, a zrovna styl Chanelu je od začátku dělanej na štíhlý - podívej se, jak vychrtlá byla už Coco
A jak píše wendulka, Kchárl je prostě pozér a elitář ![]()
...dovolím si nesouhlasit.
Jeho přínos módě je, podle mě, neoddiskutovatelný, troufám si říct, že patří mezi pár fenomenálních, signifikantních.
On má už takovou pozici, že si může dovolit dělat, co chce, co ho baví, naplňuje.
A ano, vždycky vypadají šaty mnohem lépe na velmi štíhlých modelech, ně/kteří pak ve skutečnosti vypadají téměř nemocně(je to jedna z daní za toro povolání, ale zas to má spoustu, to povolání pozitiv... omluva za ot...).
Určitě je v tom i to, resp. jeho zainteresovanost v tom smyslu, že se zhubnout prostě DÁ. Když to zvládnul Karl, proč ne ostatní...
Je mraky jiných a velmi dobrých, značek pro "normální" velikosti a i ty 10XL...
Je to ale hlavně o vkusu, citu...
...kolik éterických vilek a jejich výzor, co se týče oděvu, celkového stylingu, je tragický.
Je to o vlastním pocitu pohodlí a spokojenosti.
...nejen se šaty, ale hlavně sám se sebou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje

No tak to je skandál!!!
)