"...on někde řekl, že neumí ušít šaty pro osoby s váhou většínež 50 kg.?
Já myslela, že si jen vybral, pro jaký typ dělá modely, resp. modely na přehlídky..."
Ne, to samozřejmě neřekl. Ušít je pochopitelně umí. Dokonce asi před 3 lety udělal snad jedinou výjimku a oblékl Beth Ditto, aby si malinko vylepšil reputaci po té, co řekl veřejně na plnou hubu o jiné, daleko slavnější zpěvačce Adele, že je sice krásná dívka, ale tlustá. Sice z toho, jak se v té době vyjadřoval, nebyl skandál, přesto dal na radu PR, že by bylo dobrý si to aspoň trochu vyžehlit.

A sama Beth Ditto se po téhle zkušenosti vyjádřila, že Karl je jako umělec a návrhář sice úžasný, ale jako osobnost/člověk stojí za houby. No a přesně tenhle názor od té doby, kdy se takto v souvislosti s tloušťkou vyjadřoval hodně často, sdílím, uznávám ho jen jako návrháře, ovšem jako člověk je mi prostě nesympatický.
Totiž ono to s tím hubnutím a s tím, že když to dokázal on, tak proč ne ostatní není tak jednoduché, třeba když jsi skoro rok na nucené gestagenové léčbě
.
I když na druhou stranu Beth Ditto je podle mě naprosto příšernej zjev, pokud si přes google najdete, do čeho se jinak navlíká
a Melissa se ve srovnání s ní umí obléct daleko lépe
.
Jinak to vyjádření podal sám za sebe a za jeho vlastní značku Karl Lagerfeld, nikoliv za Chanel. To by možná neprošlo už ani jemu.
A k Chanelu, jo, v jejich repertoáru se dají najít modely, i když máš pár kilo navíc, ale kousky XXXL na postavu, jako má ta Melissa u nich nenajdeš, ani když se upraví. Tam už by jí to museli ušít na míru. A momentálně si už asi Karl dává na podobná prohlášení trochu víc pozor a Melissa holt měla smůlu, že před ní si už na dobrou vílu hrát nemusel.
Jenom když se teda k ní ještě vrátím, trochu mě překvapuje, že dle svého prohlášení neuspěla ani u Diane von Fürstenberg. Jak píše barbucha, to přece není žádná křehulka, takže nakonec čert ví, jaké představy Melissa vlastně měla.