VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 26. zaří 2015 11:23
Reakce na Miru:

"Je mraky jiných a velmi dobrých, značek pro "normální" velikosti a i ty 10XL...

Je to ale hlavně o vkusu, citu..."

Tak tak. 

Tady má Diane von Fürstenberg na sobě vlastní kreaci, která by určitě sedla i prostorově mnohem výraznějším, pokud zatouží po "značce":

Na druhou stranu, někomu nepomůže ani model od Caroliny Herrery:

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 26. zaří 2015 19:15

"Určitě je v tom i to, resp. jeho zainteresovanost v tom smyslu, že se zhubnout prostě DÁ. Když to zvládnul Karl, proč ne ostatní..."

jj...to je presne na tému "som totálny egocentrický idiot, ktorý si myslí, že keď vie nakresliť pripitomelú skicu koštěte v handrách a navrch dokázal pol roka nejesť kaviár, rozumie všetkému od analytickej chémie, cez tektonické procesy v rámci podmorskej geomorfológie až po experimentálnu endokrinológiu a navrch som predurčený tieto svoje neoceniteľné poznatky sprostredkuvávať svetu, či už chcú, alebo nechcú."

Úprimne povedané, krajčír, ktorý mi povie, že nevie ušiť šaty, ktoré by mi pristali, je mi na smiech. Zas ale úprimnosť je asi lepšia, ako sklamanie potom.

Druhá vec ale je, že keď sa takýmito imbecilitami dostane do rečí natoľko, že mu ďalšie ženy idú napchať o to viac peňazí, tak asi vie čo robí .

Offline Miru
16586 příspěvků moje polička 26. zaří 2015 19:33
Reakce na slniecko:

...on někde řekl, že neumí ušít šaty pro osoby s váhou většínež 50 kg.?

Já myslela, že si jen vybral, pro jaký typ dělá modely, resp. modely na přehlídky...

Nicméně plno jeho  modelů z těch pavoučích žen si klidně dovedu představit i na plnoštíhlých.

Ovšem musí ta žena být celkově upravená  - vlasy, jemný makeup, atp. ..., a musí to umět nosit, myslím ta svá kila. Jinak jí nezachrání žádný, sebeexcluzivnější model.

Offline Miru
16586 příspěvků moje polička 26. zaří 2015 19:34
Reakce na barbucha:

..a vůbec - Dianiny zavinovací šaty, kterými se proslavila, lichotí každé postavě.

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 26. zaří 2015 19:38
Reakce na barbucha:

No, však to je jasné, preto je ďaleko jednoduchšie na ne šiť.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 26. zaří 2015 20:46
Reakce na Miru:

..a vůbec - Dianiny zavinovací šaty, kterými se proslavila, lichotí každé postavě.

To bych neřekla. Pár takovejch jsem si zkoušela, a jelikož (ve svých horších obdobích, ha ha) nemám pas, celkem to nebylo nic moc. Ty šaty seděj i silnějším, ale chce to figuru jak přesýpací hodiny...

Offline Miru
16586 příspěvků moje polička 27. zaří 2015 10:32

...sice trochu OT, ale nedá mi to...,

aneb - Chanel i pro víc jak 50kg...

(jasné, kalhoty by byly neprůhledné, případně by se ubralo něco ze stříbrných řetězů, ale jinak...)

...a pak třeba:

...je toho mnohem víc..!,

s různými drobnými úpravami má Chanel plno modelů nositelných pro velmi různé velikosti.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. zaří 2015 12:02
Reakce na Miru:

"...on někde řekl, že neumí ušít šaty pro osoby s váhou většínež 50 kg.?

Já myslela, že si jen vybral, pro jaký typ dělá modely, resp. modely na přehlídky..."

Ne, to samozřejmě neřekl. Ušít je pochopitelně umí. Dokonce asi před 3 lety udělal snad jedinou výjimku a oblékl Beth Ditto, aby si malinko vylepšil reputaci po té, co řekl veřejně na plnou hubu o jiné, daleko slavnější zpěvačce Adele, že je sice krásná dívka, ale tlustá. Sice z toho, jak se v té době vyjadřoval, nebyl skandál, přesto dal na radu PR, že by bylo dobrý si to aspoň trochu vyžehlit.

A sama Beth Ditto se po téhle zkušenosti vyjádřila, že Karl je jako umělec a návrhář sice úžasný, ale jako osobnost/člověk stojí za houby. No a přesně tenhle názor od té doby, kdy se takto v souvislosti s tloušťkou vyjadřoval hodně často, sdílím, uznávám ho jen jako návrháře, ovšem jako člověk je mi prostě nesympatický.

Totiž ono to s tím hubnutím a s tím, že když to dokázal on, tak proč ne ostatní není tak jednoduché, třeba když jsi skoro rok na nucené gestagenové léčbě.

I když na druhou stranu Beth Ditto je podle mě naprosto příšernej zjev, pokud si přes google najdete, do čeho se jinak navlíká a Melissa se ve srovnání s ní umí obléct daleko lépe.

Jinak to vyjádření podal sám za sebe a za jeho vlastní značku Karl Lagerfeld, nikoliv za Chanel. To by možná neprošlo už ani jemu.

A k Chanelu, jo, v jejich repertoáru se dají najít modely, i když máš pár kilo navíc, ale kousky XXXL na postavu, jako má ta Melissa u nich nenajdeš, ani když se upraví. Tam už by jí to museli ušít na míru. A momentálně si už asi Karl dává na podobná prohlášení trochu víc pozor a Melissa holt měla smůlu, že před ní si už na dobrou vílu hrát nemusel.

Jenom když se teda k ní ještě vrátím, trochu mě překvapuje, že dle svého prohlášení neuspěla ani u Diane von Fürstenberg. Jak píše barbucha, to přece není žádná křehulka, takže nakonec čert ví, jaké představy Melissa vlastně měla.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. zaří 2015 23:20
Reakce na dusty:

Ty neznáš jednu z hudebních ikon NDR Udo Lindenberga a jeho tehdejší hitovku Sonderzug nach Pankow? Inu, fešák jako většina rockerů.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 28. zaří 2015 00:00
Reakce na wendulka:

Ježiš, já to rozklikla, a teď z tý pop-rock-folk-hrůzy neusnu. Tahle ikona mi naštěstí unikla. Asi si budu muset spravit chuť (hlavně sluch a zrak) nějakým opravdovým rockerem.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. zaří 2015 11:00
Reakce na wendulka:

Beth Ditto je příšerná... jako u mnoha dalších veřejně činných velryb je její rádoby "šílenej" styl jen z nouze ctnost - dobře ví, že za krásnou prostě nikdy nebude, tak to zkouší s jinou pózou.

Čestnou výjimkou je v tomhle zrovna ta Adele...

Nicméně, jak tak koukám, se Karl stejně moc nevytáh - takovej hadr by dokázal vymyslet i spíchnout kdekdo, řetězcovými výrobci nočních košilek počínaje 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 28. zaří 2015 12:49
Reakce na wendulka:

To je tedy kreatura (a módní kreace také).  To Adele je proti ní vyloženě krásná. Chvíli mi také trvalo, než jsem pochopila, že ta laňka není součástí modelu .

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. zaří 2015 13:59
Reakce na domenica:

No jo, zrovna tady mu to s tím čistým rockem nějak ujelo a vznikla z toho taková směska, ale v NDR se to tehdy děsně chytlo.

Nicméně souhlasím, proti němu je i Mick Jagger krasavec.

barbucha: No vždyť jo. Je na tom ukázkově vidět, s jakým nadšením to navrhoval a šil.

cinkja: Ne, Bambi k těm šatům opravdu nepatří. A souhlas, Adele je oproti ní nádherná ženská a když se hezky obleče, je mi úplně fuk, že nosí XXL, protože ty kila navíc umí nosit.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. zaří 2015 15:39
Reakce na wendulka:

Ještě bych ráda podotkla, že tyhle rádoby "bláznivý" výrazy při focení mě tak... no, řekněme, mi lezou na nervy...  že bych dotyčný/mu vždycky s chutí vrazila pořádnou facku. Jestli se neumí tvářit normálně, t.j. slušně, tak ať zaleze zpátky do kanálu! 

To je jak ti sourozenci Gondíkovi. Taková legrace! Ha. Ha. Ha. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. října 2015 22:56
Reakce na dusty:

Budeš se divit, ale Udo Lindenberg se v Německu prosadil i po sjednocení a je tam poměrně hodně známý asi jako u nás Aleš Brichta nebo Kamil Střihavka. Jeho velkou kamarádkou je třeba Nina Hagen (to je zase něco jako u nás Jana Kratochvílová), další hudební ikona NDR, kterou u nás dokonce jednou hostil na jednom ze svých koncertů velký Karel Gott a v jeho rodném městě Gronau má dokonce muzeum jako Karel Gott.

A jednu dobu chodil s Nenou, jejíž megahit 99 Luftballons, už určitě znát budeš.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 04. října 2015 10:56
Reakce na wendulka:

Řekla bych, že Nina Hagen se narodila v NDR, ale jako zpěvačka už působila v NSR.

Jen doplním že to byla nebo je velký vzor Fanánka ze Tří Sester. ( Lou Fanánek Hagen- Lou je po Reedovi).

Bohužel znám a pamatuji si všechny, ano Lindenberg byl v osmdesátých letech hvězdou německých rádií ( ach moje rodné sudety), ale nekřivděme mu, je to snad i nějaký grafik nebo malíř.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. října 2015 11:50
Reakce na náťa66:

To máš pravdu, že se velmi rychle přestěhovala do NSR, ale svou hudební kariéru opravdu začala už v NDR, kdy v roce 1974 vydala svojí úplně první desku se svojí první kapelou. Už ta jí proslavila. A jen o pouhý rok později 1975 jí náš Karel Gott pozval na svůj koncert v Divadle ve Slaném a opravdu jí uváděl jako začínající mladou německou hvězdu NDR.

Tohle si výjimečně pamatuju přesně (byla tehdy ještě ostříhaná nakrátko), protože ségra je obrovská fanynka Gotta a všechny ty koncerty si nechala nahrát.

A teprve o rok později (1976) v reakci na vyhoštění písničkáře Wolfa Biermanna z NDR ze solidarity Nina utekla taky a v kariéře už pokračovala v NSR.

A pak vím, že hlavně v 80. a 90. letech na sebe upozorňovala se svým nadšením pro spiritualismus a podobné věci, proto ji mám zafixovanou jako takovou německou Janu Kratochvílovou.