LadyMary vypada teda dost jetě
VIP zjevy
LadyMary A to je ještě dost milosrdná fotka. Viděla jsem nějaké na expresu a teda jako fakt nic moc.
slniecko hele, a cestovala jsi po tech statech co zminujes? To rozdeleni na pruderni Jih, brutalne nabozenske staty, NY a Cal... chapu, ze to je zjednoduseni, nicmene tohle zjednodusovani a zobecnovani je docela blby. Ono to uz zdaleka tolik neplati jak driv. Treba Amish komunity ziji ted i hodne blizko Kanadsko-US hranic, protoze jim lezli v Utah do zeli moc. To je jen priklad, ta geografie proste uz nefunguje tak jak driv, plus vetsi mesta jsou na tom "lip" at jsou kde jsou. Me tohle "zobecneni" proste drasa. Kdyz cestuju v US je docela dost videt, ze je to promichany daleko vic nez driv.
Naše stará známá.

Sweet Potato až jednou nevyplazí jazyk, bude to supr
Ounz To ale nemůže, nevyplazit. Podle čeho jiného by byla rozpoznatelná? ![]()
Sweet Potato no..
Sweet Potato mně spíš vadily ty řeči, co vedla, tohle tomu ale dodá..
Sweet Potato a kdože to má být? On, ona či ono?
Sweet Potato mně teda ta pani/ono?/ připadá jak reklama na pohlavní nemoci - syfilis, kapavka, nedejbože aids...
Mermaid to je alex vortex, na modním pekle byla jako sasa888 (tušim) a dávala ujetý, ale ne úplné nezajímavý outfity, pak ale zjevně přitvrdila..
Mermaid Influecerka Alex Wortex, kdysi přispívala na Módní peklo. Ale to byla ještě civilní.
Teď snad účinkovala v nějakém psím Like Housu - Like Haf?
Ounz Sweet Potato Ty jo a za jaký tak ery to bylo? já si jí vůbec nepamatuju...jako kdo tam s ní v tý době byl tak populární asi tak? Jinak je hrozná, jako já si to taky pustila nahlas a jen ty obrázky jsou možná lepší...to pozování, to bavení se s tím přítelem...ach jo, snad je jen mladá:-D
Ounz To ale nemůže, nevyplazit. Podle čeho jiného by byla rozpoznatelná?
ale to je šikovný tohle. Stačí zastrčit plajzák a může v civilu splynout s davem.
Ounz Sweet Potato aha, tak tu jsem na MP vůbec nepostrehla, každopádně zjev je to dost odpudivy. Zajímalo by mě, jestli tento typ lidi užívá nějaké drogy, neumím si představit takto se prezentovat s čistou hlavou
Mermaid Možná ani ne, mně přišla v tom rozhovoru taková trochu nejistá nebo jak to s ohledem na ten outfit nazvat:-D:-D. Ono asi prezentovat se slovně není jako jít v růžové síti. Celý to bude nějakej problém se sebestřednosti, to se asi ani nemusí podporovat drogama.
Sweet PotatoTo je to děvče s „bobrem"? Někde jsem četla, že měla velmi volnou výchovu, rodiče jí všechno dovolili, protože byla jako malá velmi nemocná, takže žádné zákazy, hranice, nic. Respektující výchova.

Kan ty toho o respektující výchově moc nevíš, co?![]()
Karja Dá se tam vyhledat, vidím outfity hlavně z r.2015. Sasa888
https://www.modnipeklo.cz/inspirace/3092/
Kan Mýlite si rešpektujúcu a benevolentnú výchovu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY