VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 22:25
Reakce na Kokoska:

Kan slo o nacvik, ne o samotnou svatbu. A jak dochvilna (ne)muze byt kojici matka si asi dovedeme predstavit. I kdyby tam Kate vubec nemohla prijit, nemusela Meghan prskat.

​Dyť píšu, nácvik.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2023 22:25

Karja tak až dáš malou do školky, tak hned budeš mít co dělat

Online Sweet Potato
40101 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 22:41

Karja Mně by to teda od nedětné sestry míchlo taky.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 23:04

Na mě to děla dojem, že Meghan proste vůbec nebyla schopná odhadnout nějakou míru familiernosti. A při střetu s aristokracií nejaristokratičtější prostě byla tak trochu za buranku. Já bych asi taky byla. A o mliku na mozku hláškujeme i se vzdálenějšíma kamaradkama celkem běžně.

V tom dokumentu mě mimochodem dost překvapilo, kolik věci ji fakt nikdo nevysvětlil, nebo na ne "neměla lidi". Já vždycky myslela, ze to cely komplet někdo řídil, včetně hadrů a všeho. Ale několikrát tam zminovala, ze si proste vygooglila co a jak, tak ti mě překvapilo dost.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 23:11

MP Merija zase kdysi cetla ze nez se mela Kate setkat s kralovnou dostala instrukce na pukrle a tak. Pravda bude uprostred. 

Ale kdyby mi nekdo rekl, ze mam mleko na mozku, tak se regulerne rozplacu. Hlavne, ze Meghan se nikdo nezeptal, jestli je ok, kdyz byla tehotna. Otazka je, co tim myslela . A jak by se asi ona tvarila, kdyby sla na nacvik svatby Wiliama 3 tydny po porodu?

Offline continuity
42640 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 23:15

MP Meri o mlieku na mozku vtipkujeme někdy i teď, ale prosím vždy je to sebeironie.

Jak to řekne o matce někdo druhej, je to vždy docela blbé. 

Offline continuity
42640 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 23:24

Jinak k těm performancím. Mě to nechává chladnou, jen bych ráda podotkla, že se podobně videjka zhusta šíří v klučičích skupinách jako téma k pobavení s komentářem: Velikonoční kůzlátka. Nevím jestli to je nebo není umění, ani se mi o tom nechce diskutovat. Jen vím, že kdybych já cokoliv dělala, nechci, aby to působilo na lidi zrovna takhle. Asi se beru moc vážně. 

Jinak co se týče toho, jak děti její tvorbu berou, prubířským obdobím bude puberta. Do té doby děti zvládnou i kdyby rodiče chodili po rukou a podpírali se u toho ušima. Pak přijde věk, kdy je pohorší i barevné kalhoty.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 23:26

continuity aku farbu nohavic si si dovolila obliect?

Offline continuity
42640 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 23:29

Mrakoplas můj muž si chtěl koupit, o hrůzo, cihlové(!). Ten traktát byl nekonečný. Ale neseděly mu, tak se to vyřešilo samo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 23:38

continuity . No neteším sa na tu fazu "trapni rodicia"

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 23:44

Mrakoplas to je u nas ted. A uz to prestavam davat. Ja mam problemy sama se sebou a ne jeste poslouchat stesky a narky nad pubertalnim zivotem nebo poslouchat, ze jsem uplne .... 

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 00:09

MP Meri Tak ja jsem zase cetla vyjadreni palace, ze mela na pripravu na protokol k dispozici tym lidi, potvrdilo to vic zamestnancu... Bylo tam vic nesrovnalosti, stejne jako v Oprah interview. Casto jsou tam taky holt vylozene tvrzeni proti tvrzeni.

A souhlas s @continuity. Nemam problem si kdykoli udelat srandu sama ze sebe skrz vykojeny mozek, ale kdybych se tri tydny po porodu zpozdila a nekdo to okomentoval "no jo, mas holt mleko na mozku", prislo by mne to od dotycne(ho) asi trochu blbe a nefer a myslela bych si svoje :) Samozrejme taky zalezi na tonu, podani a tak... 

Offline stes
9098 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 07:00

MP Meri tak mezi kamaradkama si rikame i jiny veci, ale i tak to chce trochu taktu a hlavne ty dve nebyly v zadnem pripade kamaradky. A to nemluvim o nejake hierarchii, to proste by bral v potaz i kdejaky buran

Offline Garfie
28417 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 07:23

MP Meri Candance Já myslím, že ten nedostatek instrukcí je možná taky Harryho vina. Podle mě vůbec nedomyslel, co všechno může Meghan dělat problém, přece jen vyrostl v prostředí, kde je spousta věcí (myslím tím především formality) normální. A Kate navíc znala Williama dlouho, byli spolužáci, leccos určitě slyšela už předem. Oni ti Američani jsou i proti nám obecně méně formální a proti britské aristokracii tím tuplem! :-) 

Jo a vykojený mozek by se mě v této souvislosti asi dotkl dost, i když bych to pravděpodobně nedala najevo. Mně můj gynekolog na prohlídce po šestinedělí řekl něco v tom smyslu, že mi to na novopečenou matku neuvěřitelně rychle myslí, tak to bylo taky na hraně, ale přece jen to byla aspoň lichotka.  Mlíko na mozku lichotka teda není ani vzdáleně. 

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 08:36
Reakce na Sweet Potato:

​mě asi od každého, právě proto, že je čerstvá matka uzlíček nervů. 
Ostatně Meghan svá těhotenství, aspoň co bylo  patrné z fotek, brala nesmírně vážně, takže je to fakt hloupá poznámka.

Může být omluva, že to ještě tehdy nevěděla, jak je to nevhodné, o to víc mě překvapuje, že o tom nemlčí.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 08:58

Garfie Tak nějak si to myslím taky. Podle mě tam musela působit s tou americkou srdecnosti jako slon v porcelánu. A vůbec to nepochopila. To bylo vidět i z těch vyjádření, ze dodneška moc nechápe, co dělala špatně. 
Harry nejspíš jako cerstve zabouchnutej to považoval za roztomily, no a zbytek rodiny z toho dostával osypky

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 09:11

No, já si pamatuji, že Megan procházela nějakou přípravou, měla k ruce i asistenku,y , aby se naučila protokol apod. Ji se to ale prý moc učit nechtělo, považovala to za omezující.

Takové to americké familiarni buranstvi proti velmi formálním a svažující protokolu.

Takže to, že by, chudinka. Byla neinformovana, jak se chovat, považuji za nesmysl.

Když by, notabene, občas stačilo i jen prostě společenské kultivované chování. Byla tam asi jak slon v porcelánu,  bulvár ji to dával sežrat, rodina z ní paf nebyla. To muselo být frustrující, o tom žádná. Ale jak se s tím člověk vyrovná je jiná.

Mluvit o hormonech je nevhodné vždy.

Být princeznou je super, ale není to zadarmo.

U Harryho mi přijde, že jeho problem je pregnantne vyjádřen už v názvu tě jeho knihy. Náhradník.

Offline Garfie
28417 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 09:11

MP Meri Haha, ta poslední věta, to je asi přesný! :-)

Tady v Japonsku Američani fakt často působí až trochu buransky, nechci paušalizovat, ve srovnání s Asiaty ale prohrávají. Už jsem tu myslím říkala, jak se nedávno jedna zdejší americká matka opila a valila do mě, jak jsme my Evropani všichni hrozně vzdělaní a kultivovaní a jak nám hrozně závidí... Pro mě to byl trochu šok. Někdy jsou to zajímavé střety světů. 

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 09:14
Reakce na Sweet Potato:

​no to mě taky, ale lépe bych si to sama pro sebe omluvila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2023 09:19

MP Meri mám stejný názor