barbucha hele mě v tyhle společnosti nepohorsi v nekterych situacich a oborech uz asi nic. Ale prekvapi aniz bych to pochopila, to tedy ano.
VIP zjevy
mirajo uplne se to nabizi v dalsi kapitole
Kan
A nechceš toto téma znovu nadhodit, třeba fotografickou dokumentací?
Ale zatím mi přijde, že nad přirozením prince Harryho vítězí nejen Kateřina, ale i exkrement
Sorry, ale já už to znovu googlit nebudu, jako je mi záhadou, jak může omrznout něco, co je skryto, protože nějakej horolezec psal, že měl omrznuté tváře, uši, prsty na rukou a prsty na nohou, o onom ani Ň. A vůbec já teď hledám, co si řekla Kate s Meghan před svatbou.
razorblade dress code sice dodrzela, ale je to divne, hlavne ten zavoj. A tema botama s paseckem pres kotniky to zazdila tady i v tom bilem u Zemana, ale kdo vi, treba ma ten typ nohy, ze ktere klasicke lodicky padaji.
Holky Trumpovy to teda zvladly o hodne lip.
Kan Megan řekla Kate něco vy smyslu, že má vykojeny mozek. Kste byla měsíc po porodu a asi neměla úplně pochopení pro nápady Megan.
A megan to nepřišlo jako nevhodné, protože tak se s holkáma mezi sebou prý bavily.![]()
Dadoo Dík. O těch těhotenských hormonech jsem to našla a že šlo o nácvik na svatbu M&H, ale čeho se to týkalo, nikde nic jako.
Dadoo ja pro zlepseni Aj procitam anglicky bulvar. Proto se v teto diskuzi tak vyznam. A nekde to komentovali: Kate byla velmi kratce po porodu (hojeni a kojeni), dve male deti, bratr, ktery trpel depresemi a ona mu v te dobe pomahala. Plus se angazovala v Harryho svatbe. A dostane oznaceni baby brain.
Me zajima, proc H.oznamil, kolik zabil v Afhganistanu lidi.
Kan nějak si spletla čas a dorazila později
Evaeva Fakt? Taková blbost. Já si říkala, že tam všechno řídí protokol, od barvy ubrousků, květiny, pozvánky, pořadí družiček, tam nemůže nikdo šlápnout vedle. A ona se opozdí! Děkuji.
Candance haha, jako v tomhle kontextu, když to napíšeš, tak mohla být ráda, že nedostala jednu do nosu. Je vidět, že je to zkrátka aristokratka, ta Kate:-D
Kan slo o nacvik, ne o samotnou svatbu. A jak dochvilna (ne)muze byt kojici matka si asi dovedeme predstavit. I kdyby tam Kate vubec nemohla prijit, nemusela Meghan prskat.
Kokoska zrovna tohle mi přijde fakt jak klasické nedorozumění. Megan se chovala familiérně, prohodila něco o mlíku na mozku. To si umím představit, že se v určitém okruhu přátel může brát jako legrace. No a Kate zřejmě na takové chování (od ní) nebyla zvědavá. Ale za závěsem jsem tam nestála, klidně to mohlo být úplně jinak ![]()
Sweet Potato vy jo :D
Evaeva No prave, brala bych to s rezervou. V kazdem pripade je mi nesympaticke to verejne prani spinaveho pradla.
Evaeva tak to by som si pomyslela nieco o velmi buranskych priateloch. Hovorit zene v sestonedeli, ze ma mlieko na mozgu (aj keby sa tak naozaj spravala) je za mna uplne wtf.
martek01 asi odveta ![]()
Mrakoplas já si právě umím představit, že mi to řekne třeba ségra (no jo, to je to mlíko na mozku) a společně se tomu zasmějeme, ale taky si umím představit, že se to dá použít jako urážka nebo se to může někoho dotknout, i když to původce poznámky tak nemyslel. Ale ony zřejmě nebyly takové kamarádky a bylo to mimo, no.
Evaeva Já si umím představit, že mi to řekne maximálně tak bezdětná ségra. Ale ono je asi hodně těchto ,,úryvků,, vytržených z kontextu a třeba to v té knize bude úplně jinak, ne tak drbavě. Necháme se překvapit, třeba to někdo za nás prelouska.
Karja myslíš, že bude někdo mít tu odvahu?![]()
Evaeva Já nad tím docela začínám uvažovat, ale myslím, že těchto drbů tam bude málo! A zas tolik je nezeru.
Mmch jsem se teď dívala na nějaké vařící video Brooklyna Beckhama a málem jsem se potrhala smíchy. On vařil v kšiltovce a mikine a prostě to nějak hazel a ještě prostě má takovej výraz a look, že vypadá poměrně hloupej...Ale ono je to asi docela těžké být synem rodičů, kteří jsou oba dva úspěšní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my