VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
9098 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 19:46

barbucha hele mě v tyhle společnosti nepohorsi v nekterych situacich a oborech uz asi nic. Ale prekvapi aniz bych to pochopila, to tedy ano. 

Offline stes
9098 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 19:47

mirajo uplne se to nabizi v dalsi kapitole

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:25
Reakce na Mha:

Kan

A nechceš toto téma znovu nadhodit, třeba fotografickou dokumentací? 

Ale zatím mi přijde, že nad přirozením prince Harryho vítězí nejen Kateřina, ale i exkrement

​Sorry, ale já už to znovu googlit nebudu, jako je mi záhadou, jak může omrznout něco, co je skryto, protože nějakej horolezec psal, že měl omrznuté tváře, uši, prsty na rukou a prsty na nohou, o onom ani Ň. A vůbec já teď hledám, co si řekla Kate s Meghan před svatbou. 

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:36

razorblade dress code sice dodrzela, ale je to divne, hlavne ten zavoj. A tema botama s paseckem pres kotniky to zazdila tady i v tom bilem u Zemana, ale kdo vi, treba ma ten typ nohy, ze ktere klasicke lodicky padaji.

Holky Trumpovy to teda zvladly o hodne lip.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:38

Kan Megan řekla Kate něco vy smyslu, že má vykojeny mozek. Kste byla měsíc po porodu a asi neměla úplně pochopení pro nápady Megan.

A megan to nepřišlo jako nevhodné, protože tak se s holkáma mezi sebou prý bavily.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:48

Dadoo Dík. O těch těhotenských hormonech jsem to našla a že šlo o nácvik na svatbu M&H, ale čeho se to týkalo, nikde nic jako. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:48

Dadoo ja pro zlepseni Aj procitam anglicky bulvar. Proto se v teto diskuzi tak vyznam. A nekde to komentovali: Kate byla velmi kratce po porodu (hojeni a kojeni), dve male deti, bratr, ktery trpel depresemi a ona mu v te dobe pomahala. Plus se angazovala v Harryho svatbe. A dostane oznaceni baby brain. 

Me zajima, proc H.oznamil, kolik zabil v Afhganistanu lidi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:50

Kan nějak si spletla čas a dorazila později 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:53

Evaeva Fakt? Taková blbost. Já si říkala, že tam všechno řídí protokol, od barvy ubrousků, květiny, pozvánky, pořadí družiček, tam nemůže nikdo šlápnout vedle. A ona se opozdí! Děkuji.

Online Karja
44423 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:54

Candance haha, jako v tomhle kontextu, když to napíšeš, tak mohla být ráda, že nedostala jednu do nosu. Je vidět, že je to zkrátka aristokratka, ta Kate:-D

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 20:59

Kan slo o nacvik, ne o samotnou svatbu. A jak dochvilna (ne)muze byt kojici matka si asi dovedeme predstavit. I kdyby tam Kate vubec nemohla prijit, nemusela Meghan prskat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2023 21:04

Kokoska zrovna tohle mi přijde fakt jak klasické nedorozumění. Megan se chovala familiérně, prohodila něco o mlíku na mozku. To si umím představit, že se v určitém okruhu přátel může brát jako legrace. No a Kate zřejmě na takové chování (od ní) nebyla zvědavá. Ale za závěsem jsem tam nestála, klidně to mohlo být úplně jinak

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 21:16

Sweet Potato vy jo :D

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 21:17

Evaeva No prave, brala bych to s rezervou. V kazdem pripade je mi nesympaticke to verejne prani spinaveho pradla.

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 21:26

Evaeva tak to by som si pomyslela nieco o velmi buranskych priateloch. Hovorit zene v sestonedeli, ze ma mlieko na mozgu (aj keby sa tak naozaj spravala) je za mna uplne wtf. 

Offline mitford sister
1701 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 21:43

martek01 asi odveta

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2023 21:50

Mrakoplas já si právě umím představit, že mi to řekne třeba ségra (no jo, to je to mlíko na mozku) a společně se tomu zasmějeme, ale taky si umím představit, že se to dá použít jako urážka nebo se to může někoho dotknout, i když to původce poznámky tak nemyslel. Ale ony zřejmě nebyly takové kamarádky a bylo to mimo, no.

Online Karja
44423 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 22:06

Evaeva Já si umím představit, že mi to řekne maximálně tak bezdětná ségra. Ale ono je asi hodně těchto ,,úryvků,, vytržených z kontextu a třeba to v té knize bude úplně jinak, ne tak drbavě. Necháme se překvapit, třeba to někdo za nás prelouska. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2023 22:08

Karja myslíš, že bude někdo mít tu odvahu?

Online Karja
44423 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 22:14

Evaeva Já nad tím docela začínám uvažovat, ale myslím, že těchto drbů tam bude málo! A zas tolik je nezeru.  

Mmch jsem se teď dívala na nějaké vařící video Brooklyna Beckhama a málem jsem se potrhala smíchy. On vařil v kšiltovce a mikine a prostě to nějak hazel a ještě prostě má takovej výraz a look, že vypadá poměrně hloupej...Ale ono je to asi docela těžké být synem rodičů, kteří jsou oba dva úspěšní.