Gatita No a nezkoušela jsi na ten růst nějaký olej? Já ho mám, ale neumím to moc dlouhodobě používat.
VIP zjevy
Karja nezkousela, ale uvazuji o nejakem seru na rasy. Ted jsem u kavy zkoumala to prodluzovani a prijde mi, ze ti neni pro me. Na emiminu se doporucuje ricinovy olej nebo serum nanolash. Mas prosim nejaky tip?
Garfie Zrovna jsem o tom přemýšlela, myslela jsem, že se chodí po delší době. Já chodím na lash lifting a po 8mi týdnech. Ke konci už je to někdy na opravu řasenkou, ale první měsíc ji nepotřebuju. Jit každé tři týdny by se mi strašně nechtělo, protože se mi nechce ani po těch dvou měsících.
DadooNa nehty chodím ze stejného důvodu. Moje jsou k ničemu, věčně zlomené v půlce a roztřepené. A jak chodím k strašně šikovnýmu klukovi, tak je mám úplně tenoučké, kratší a žadné problém při ničem.
711990 Ty to máš udělané pěkně. Ono poznat je to pokaždé, ale máš dobrou hustotu i délku, já mám takové svoje, tak mi to nijak dlouhé nepřijde. A i pěknou úpravu. Žadné hnusné kartáče, co vidím pořád.
Renusatko přesně, tenoucke a kratší a pak vypadají úplně přirozeně.
Řasy mám taky lepené řasu na řasu a žádné hroudy tam nemám. A taky chci vzdy kratší.
Je to ale děsná úleva. Vyhodit a už nepotřeboval řasenku.
A teď jeďte to obočí. To je další luxus!
Dadoo Řasy naštěstí mám, ale rovné dopředu a nevyřešila to nikdy ani řasenka. A obočí jsem měla, super, úzasné, ale v době, kdy se nosilo tenké, takže jsem ho komplet zničila
. A je pravda, že tím "vytetováním" se mi lecos vyřešilo
.
Tady mám fotku z toho prvního liftingu, ale to jsem měla řasy krátké a fotka je i bez barvení. Když mi to i nabarví, tak už je to bez úpravy, ale já se občas maluju. Z neviditelného je to hned lepší.

Renusatko ten lifting robi dievca v dcerinom salone. Asi sa na to popytam. Na tebe to vyzerá úžasne.
Sweet Potato Sorry, bombarďáky tam mělo být. Mně to taky chytlo za punčocháče.
barbucha videla som jej to. Ma normalne krajsie vyrysovanu bradu zo spodu, predtym to mala take plnsie. A nevediet o tom tak nic nevidis, len zlepsenie.
Nic jej tam nevisi, ale to je asi tym, ze nie je tucna, len staršia
Dadoo ukaz obočie, ja idem az o dva tyzdne na korekciu, ale stale som z neho nadšená.
711990 riasy máš veľmi pekne spravené, žiadne zmetaky.
Gatita hele vlastni rasy to nezatezuje, ony vypadavaj prubezne samy, ale asi muzou vypadavat vic, kdyz je to treba blbe nalepeny, nebo jich mas vic na jedny rase a tak. Nejvetsi problem je ta reakce na to lepidlo, nesmis 24h namocit oci, jinak ti zcervenaj.
711990Tak můj problém byly spíš řasy rovně dopředu, takže pořád kleště, kulmy, řasenky, které to netahly dolů a spousta práce. Pak se zase lámaly a byly tenké. Takhle podpořím růst a hustotu a natočení nahoru je jen zvýrazní. Myslím, že umělé bych ani mít nemohla, jednak jsem na kde co v krémech, parfémech a barvách alergická a jednak myslím, že by byl problém ty moje dlouhé rovné a na to dlouhé zatočené. Prostě každý potřebuje něco jiného a krásné chceme být všechny. Nejlépe bez ranního trávení hodiny v koupelně.
Gatita Já mám ten ricinový olej, ono to má skutečně hodně dobre recenze, ale nejsem sto dávat to dloudobe, prostě tři dny a pak zapomenu:-D
Gatita ja mam na mistni doporuceni LC lashcode a vysledky teda jsou
Karja já dítě odvádím vždycky nenalíčená, moc to ráno nezvládám, když musím být tam co on
Kolikrát mi to i vyjde, že si zrovna ten den potřebuju i umýt vlasy. Vyzvedávám už namalovalovaná s umytými vlasy. Kolikrát jsem si říkala, co si asi říkají ty učitelky ![]()
Já mám na jednom oku řasy krásně zatočené a na druhém rovné. ![]()
Evaeva Já mám ve školce nápadníka, tak ho nemůžu zklamat! Tady na venkově, kde by si koho vyhlidnul znova!
Já skoro taky. A pod jedním okem mám větší pytel než pod druhým. Protože prostě spím jen na tý jedný straně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025