VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2023 14:24

Karja máš to těžký. Tady jsou samý ženský.

Offline Karja
44300 příspěvků moje polička 04. března 2023 14:43

Evaeva Jo, my se sambem kolikrát premejslime, co ti chlapi dělají za práce, vodí děti tak polovina určitě. I od těch maminek co jsou na MD. Ten můj nápadník za moc nestojí, ale nechci ho zklamat! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2023 14:48

Karja staršího taky vodí muž, ale s mladším chodím až po deváté, to už jsou všichni, co jdou do práce v procesu. Ale u staršího syna i dost tatínků vyzvedává i po obědě.

Offline Janulik03
20058 příspěvků moje polička 04. března 2023 15:07
Offline Antje
příspěvků moje polička 04. března 2023 15:26

Dadoo ty mas ty rasy krasne ! Kam chodis ?

Offline Antje
příspěvků moje polička 04. března 2023 15:44

barbucha po podbradku nezustane nic, zadny prazdny pytlik, ale samozrejme vysledek zalezi taky na tom, kdo to dela.

Neboli to, snad jen prvni umrtvovaci vpich jako u zubare např. Tyden musis nosit kompresni obvaz, tzv.ohlavku, potom cca 10 dni na noc. Nespat na obliceji.

Ti skutecne dobri a vyhlaseni lekari maji plno, objednavaci cas muze klidne trvat rok a pul,pricemz do deseti dnu od objednani mjsis zaplatit zalohu, ve vysi alespon 10 procent.

Jak jsi popisovala ta trcici prsa, opet, ti dobri,  kteri maji plno, to neudelaji.

Jsou lekari ,znami tim , ze delaji pouze prirozena prsa k postave a zrovna tak se vi, kdo dela  rad obrprsa,  nebo ty trcaky pod klicni kosti.

U dobre odvedene prace to nepoznas, pouzivaji se anatomicke implantaty kapkoviteho tvaru, po nejake dobe to nejde poznat ani na pohmat.
Na augmentaci popripade modelaci ( bez implanatu ) , nechodi zdaleka jen umelohmotne slecny. Chodi zeny ,ktere prodelaly nekolikanasobne tehotenstvi a po vsech  kojenich si styskaji, ze jim zustaly visaci pytliky.

Jako prusvih vidim ty rty, dela to leckdo a mam dve kamaradky ktere to maji pekne zpackane.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 04. března 2023 16:08

Gatita Používám ricinový olej a při důsledném používání, to je u mě každý den, je za cca 2 týdny poznat zlepšení. Což mi připomíná, že bych se na to zase měla vrhnout

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 04. března 2023 16:35

Antje děkuji moc. Tady u nás, na malém městě, ve Strašecí. Myslím, že moc šikovná kosmetičká. Chvíli i učila u nas na skole kosmetičky. 

Dokonce k ní chodí i dcera. Když přiletí. Ne na řasy tedy.

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. března 2023 16:49

Renusatko 

o liftingu uvazuju, driv jsem chodila na "trvalou" ras (natoceni plus barva) a mesic a kousek to byvalo hezke. Rasy mam prumerne, oboci vyrazne . Nalepovaci nechci. Docela jsi me navnadila

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 04. března 2023 16:56

Jos lifting a trvala je totez, ne? Mnebten lifting byl hodne neprijemnej, jak ti musej ty rasy hodne otocit, mela jsem pak pocit odrenych vicek.

Offline letfenixa
10813 příspěvků moje polička 04. března 2023 16:59

Máte pekne tie mihalnice

Podbradok  mám, odsavat nebudem.

Obočie mám svoje čierne. Zatiaľ. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. března 2023 17:12

711990 tak to ti dělal někdo špatně nebo si mohla mít  reakci. Já chodím ke kamarádce, dělala jsem jí i modelku na školení a nic takového. Nic nepřijemného ani mi nijak ty řasy neotáčí, ale jen je dává na nějaký váleček, je víc velikostí. Pořizovala mi nějaký speciální, velký. Trvalá a lifting jsou spíš rozdílné v použitém materiálu. Tvalá ty řasy narušovala a lifting je spíš vyživuje a hlavně se dává jen na ty spodky řas a ne na celé.

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 04. března 2023 17:16

Renusatko spis to byl neznamej pocit, u ten umelejch ras mam pocit mensi manipulace, nebo jak to rict? Proste ze mi je prijemnejsi mit ty oci zavreny a rasy mi smerujou dolu, nez kdyz mi je otacej nahoru:)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. března 2023 17:27

711990 Tak neznámý pocit spíš. Protože oči mám zavřené a co se děje s řasama, to vůbec netuším. Hlavně to trvá 5 minut než to tam dá a potom už jen různé vodičky.

Offline Karja
44300 příspěvků moje polička 04. března 2023 20:44

Antje A ty rty jsou trvaley to prostě jako nezplaskne tak nějak trochu zpátky? 

Offline Antje
příspěvků moje polička 04. března 2023 21:17

Karja prave ze tady tem dvema to nesplasklo. Ty ostatni holky to chodi vzdy po nejake dobe obnovovat a tak tyden po opichnuti ten otok splaskne,  ale tyhle dve ( jsou pribuzne ) to maji nejake divne.

Zahada je jak se treba ty kosmetolozky  dostavaji k materialum, normalne ne.

Online Gatita
8566 příspěvků moje polička 04. března 2023 21:45

moora hmm, dnes jsem z dlouhe chvile ty produkty prohlizela a narazila jsem u nich (tyka se to myslim i toho Tveho) na nejakou slozku, co se pouziva k lecbe zakalu. Natrefila jsem na to zde, kvalitnejsi zdroj tedy nemam, ale verim, ze zazraky se asi nedeji jen tak.

Offline slniecko admin
19492 příspěvků moje polička 05. března 2023 00:35

Janulik03

Antje 

Prosím a s tým podbradkom....pod čím to mám hľadať, ako sa taký zákrok volá?

Prípadne, Janulik, nevieš náhodou, kde na tom bola tá kamoška?

Mne krásne odchádzajú kilá endokrinologickou liečbou, ale ten podbradok proste...nič.

Offline Janulik03
20058 příspěvků moje polička 05. března 2023 06:28

slniecko dobré ranko, vola sa to injekčná lipolyza a myslim ze bola tu v okoli. To urcite budu robiť aj v BA. 

Takze liecba zaberá?  

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 05. března 2023 07:53

Gatita lecila jsem se se suspektnim glaukomem nekolik let a tesila se na uvedeny nezadouci ucinek ocnich kapek v podobe zhustenych a ztmavenych ras... a nic. Ted pouzivam serum na rasy (Revitalash) a efekt vidim