Zarinya Berenika se mi taky líbila. Měla šaty od Hany Zárubové.
VIP zjevy
tenzie Boty manzela jsou strasidelny. Asi muzovi zacnu vic chvalit jeho barefoot. A nejak dlouhodobe nedavam ty jeho potapecsky bryle![]()
LadyMary jako, kdyby ta sukeň byla až na zem, tak dobrý. Ale účes žádná sláva...
Zarinya Berenika se mi taky líbila. Měla šaty od Hany Zárubové.
Našla jsem si tu Kohoutovou, ty šaty jsou krásné.
https://www.extra.cz/lesk-a-bida-z-ceskych-lvu-polonaha-kamenikova-ukazala-temer-vse-neforemna-kohoutova-maximova-jako-z-hollywoodu-ee0eb
V titulku a textu ji drbou, prý neforemná a zestaršilo ji to. Takže když výjimečně není polonahá, má cvičit skok do rakve? (Ale v galerii pod fotkou už je zase chválena)
Sweet Potato taky jsem se nad tím pozastavila...
Sweet Potato mě prijde úplně nešťastná ta barva, jinak šaty krásné.
Sweet Potato Kohoutová se mi líbí, ale matinka má ránu!
notna Dobře jí tak! ![]()
Sweet Potato ty saty uz mela na koncerte pro Martu, uz tam se mi moc libily a ji asi taky, kdyz si je vzala podruhe :)
notna Matka vypada jak z praveku
Akorat misto Bronze Age je spis Silver Age.
baltik Šaty jsou krásný, mě spíš v tom videu zaujalo, jak z Holišový udělali fakt Martu :-).
Sweet Potato Šaty jsou fakt krásný, ale barva je pro ni úplně hrozná. Nezachraňuje to ani ta rtěnka.
Našla jsem si tu Kohoutovou, ty šaty jsou krásné.
https://www.extra.cz/lesk-a-bida-z-ceskych-lvu-polonaha-kamenikova-ukazala-temer-vse-neforemna-kohoutova-maximova-jako-z-hollywoodu-ee0eb
V titulku a textu ji drbou, prý neforemná a zestaršilo ji to. Takže když výjimečně není polonahá, má cvičit skok do rakve? (Ale v galerii pod fotkou už je zase chválena)
Taky nechápu. Já bych byla řekla, že na rozdíl od 99% ostatních (a zejména své matky) vypadá velmi civilizovaně a sofistikovaně, téměř "světově". I barva dobrá.
barbucha Taky mi vůbec nevadí ani ta barva a moc se mi líbí. Vůbec v poslední době vypadá líp než kdykoli dřív. Matku nekomentuju.
Já jsem teď na idnes viděla začátek nějakýho videjka pavla novotnýho a to je teda něco! Hned po prvním zku...synovi, jsem to vypla. TO je podle mě zjev..
Ounz na Twitteru jsem ho měla ve sledovaných ale musela ho odsledit. To se nedalo. Že píše jak tatar dobře, že jsem vážně někdy měla problém pochopit sdělení dobře ale že je fakt sprostý a vulgární a uráží jen tak to už jsem nedala. Hrozné hovado.
Ounz On dělá spoustu dobrých věcí, ať už pro Řeporyje, nebo obecně (pro uprchlíky z UA třeba). Ale to, jak se prezentuje, taky nedávám.
Sweet Potato tak nikdy nikdo není jen špatnej nebo jen dobrej, ale tohle to hulvátský prskání vulgarit je k ničemu (píše ta, co pro doprdele nejde úplně daleko
- ovšem nevyřvávám to do světa na soc sítích)
Já hlavně nechápu, že takto mluví před dítětem, někde bylo video od nich z domu a ve třech větách on použil snad deset sprostých slov a kolem běhala jeho dcerka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025