Tak nevím, jestli to má Decastelo zezadu nahý, a tak nemá podprsenku nebo má jenom blbou podprsenku. Každopádně hrozný.

Tak nevím, jestli to má Decastelo zezadu nahý, a tak nemá podprsenku nebo má jenom blbou podprsenku. Každopádně hrozný.

999 Ale asi o trochu lepší než tohle. Prý odvážný výstřih.

mirajo Já teď četla, že na pařížském týdnu módy, kdo neukáže bradavky, jakoby nebyl :-). Takže to měla mít ještě hlubší :-).
999 A sakra. Tak když už, tak obě! ![]()
999 Tohle se teda fakt nepovedlo, i ten účes má takový retro nebo co. Škoda, zvlášť když on tady vypadá tak dobře!
mirajo Nemůžu si pomoct, oba mi připadají takoví, nevím, umaštění? A Kolečko je za mě naprosto asexuální osoba.
Garfie Úplně s tebou souhlasím, dokonce mě ten účes trknul jako první. Oděv se mi naopak líbí, až na tu podrpdu teda. Třeštík dobrý.
Garfie Až Třeštík opustí ty svoje teenagerský hadry a budu se oblékat třeba jako jeho otec, tak to bude dobrý.
711990 Prsa na břiše? Jako lesklá látka je vždycky svině, ale tady to šlo teda vychytat.
999 dyt je ma jeste kus nad tim.zlatym paskem ne? Ja mam dojem, ze to dela ten divnej rukav, ze je ma.proste v normalni prsovy vejsce. Zas neni normalni mit bradavky pod klicni kosti![]()
brrr Jako u mě je smysl pro humor u chlapa vždycky na prvním místě, ale v případě Kolečka by to asi nepomohlo.
711990 Já mám asi podobně velký prsa jako ona, takže si dokážu představit, že by to šlo rozhodně líp. Kor když ví, že ji budou fotit. Proto jsem si říkala, jestli to nemá vzadu nahý a není bez podprsenky.
999 no jak rikam, neurazi me to, nemam.dojem ze je ma nizko. Navic ma urcite ramenni vycpavky.
999 Jenže Kolečko měl vtipnej jen ten Most, nebo vybavujete si něco jinýho, co mi třeba uniklo? A co jsem ho viděla v nějakých talkshow přišel mi spíš arogantní. Takže blbý a ta Nesvačilová taky blbý! Je to takový laciný hrozně, když už se někdo obnažuje je to lepší přes tu transparentní látku.
To je právě ten vtip, že u dobře odvedené práce není zákrok poznat. Pak není co řešit a člověk si jen řekne, že dotyčná vypadá dobře, a nevěší ji tady do zjevů ![]()
Svýho času jsem taky uvažovala o úpravě poprsí, těch visacích pytlíků... ale upustila jsem od toho, protože slušným prádlem se dá korigovat mnohé a nahá nikde nechodím. Jen ty víčka jsem nechala vylepšit, jsou viditelný pořád a navíc za chvíli bych přes tu kůži snad ani neviděla. Prostě jen to nejnutnější... Někdy se mi zdá, že to holky přeháněj - nejen že jdou za lacinějším doktůrkem a pak je to znát, ale mnohdy by to ani nepotřebovaly a důsledek je, že pak vypadaj všechny stejně (blbě). To tělo i obličej je stavěný tak, že se k sobě jednotlivý části hoděj (až na vyslovený anomálie, když má někdo pech) a zasahovat do toho a měnit zgruntu poměr těch jednotlivejch "dílů" je škoda...
Karja Trpaslík, Čtvrtá hvězda, Okresní přebor... Za mě dobrý. Jako scenárista teda. Jako chlap nee.
Když se tu řeší ty řasy - byla jsem včera na úpravě obočí a nechala si obarvit i řasy. Vypadá to pěkně, jen jsem byla zvyklá líčit si řasenkou pouze horní a když mám teď obarvené i spodní řasy, přijde mi, že mi to změnšuje oči a táhne obličej dolů, nějak se v tom necítím. Myslíte, že je technicky možné obarvit jen horní řadu? Zní to asi zvláštně, jenže já mám ty spodní sice dlouhé, ale strašně řídké a působí to trochu divně.
Hwi Je to technicky možné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.