Pinot Noir Aha, tak okresní přebor je dobrej,no asi mezi těma dobrejma kusama plodí i ty slabší!
VIP zjevy
Karja Děkuju, tak já si o to příště řeknu :)
Hwi Taky spodni rasy vubec nelicim, i kdyz zmensit oci by u me zas tak nevadilo. Ale nelibi se mi to.
Luna Já se sama sebe po tom nabarvení úplně lekla, jak na to nejsem zvyklá, koukala jsem, co se to na mě ze zrcadla dívá za pandu. :D Přitom je vlastně logický, že mi nabarvila všechny, jen mě prostě nějak nenapadlo na to upozornit... Tak poučení pro příště. :) Ale řekla bych, že někomu to může slušet, třeba k Twiggy to vyloženě patří.
Hwi já si naopak musím líčit i spodní, ale výsledek je opačný, protože mám ty řasy dlouhé a oči malé, tak je to zvětší. A jde nabarvit jen horní, ty spodní se přelepí.
A Kolečko je pro mě strašnej, pohledově. Nechápu to střidání partnerek a dohady o něj. Fakt nevim, na co ty baby balí.
Renusatko Tak ta Nesvačilová není zrovna moc top a ta Vignerova brzo otěhotněla, takže asi tak. Ale jako jo, rozhodně takhle být ve 30 singl, tak chlap se 3 dětma s dvěma ruznejma ženama, umastenym lookem, trochu už bříškem....no ten by musel bejt ale vtipnej a prachatej...Tak možná je?
Karja Je to možný. Pro mě je důležitý vzhled a až když se mi někdo líbil, tak jsem zkoumala jeho další vlastnosti a kvality. Tak vim jistě, že Kolečko by neměl šanci mi žadnou svoji vtipnost ukázat
a ani by ho nezachránila. Spíš jsem byla rozhodnutá mít dítě bez toho chlapa doma, než chlapa za každou cenu.
Renusatko na mně vzhled nikdy nefungoval, ale kolečko je vtipný asi jen jako scenárista. V každém rozhovoru, co jsem s ním viděla,na mě působil šíleně arogantně, takový libový frajer.
Evaeva Přesně! Takovej frajer co na to nemá:-D
notna Já si teda pořád myslím, že s lepší podprsenkou by to vypadalo jinak.
999 Mně přijde peklo hlavně ten účes. To jí česal Naruto?![]()
Edit: Naruto ne, spíš Sasuke![]()
999 To možná ano. Ona tu i blbě stojí, viděla jsem někde jiné fotky a bylo to lepší. Ale stejně si myslím, že tahle kombinace je pro velká prsa a malou postavu nešťastná.
slniecko dobré ranko, vola sa to injekčná lipolyza a myslim ze bola tu v okoli. To urcite budu robiť aj v BA.
Takze liecba zaberá?
Ďakujem!!! Moc sa v tých procedúrach neorientujem, myslela som si doteraz, že na niečo také by bol nutný sklapel (a na ten som zbabelá).
Popozerám sa.
A áno, liečba zaberá, som veľmi rada.
Někde jsem četla, že prý nejlepší účes a vizáž na lvech....no, neřekla bych :-)
Koukám, že má dvě kabelky?
LadyMary a co teprve boty jejího manžela :)
Mne se Sandra libi,ale chtela bych ten model videt zezadu.![]()
A libila se mi Berenika Kohoutova.
Zarinya Berenika se mi taky líbila. Měla šaty od Hany Zárubové.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025