Já měla takového strejdu, zlatý člověk se srdcem na dlani, ale teda sprostý jak dlaždic. My u nich jednou spali jako rodina když byl brácha malej, a ten měl zrovna období že když okolo řek někdo nějakou sprostarnu, tak se nadechl a mami, on řekl sproste slovo. Tak tam se stihl jen nadechovat:D ale my už to ani nevnímali, a když mu umřela žena nečekaně, tak hrozne zesmutnel, a už tak nemluví. Já se vždycky na návštěvu k nim těšila, protoze ač takhle sprostý, tak tam bylo to vědomí že nás má rád, že se na nás těšil, a jsme u nich vítaný...
VIP zjevy
Ounz On dělá spoustu dobrých věcí, ať už pro Řeporyje, nebo obecně (pro uprchlíky z UA třeba). Ale to, jak se prezentuje, taky nedávám.
Jo, Pavka neni špatnej. Je to teda dost cvok... ale má většinou pravdu. I když samozřejmě to balení je pro slabší povahy těžko snesitelný
jako
Viděla jsem to jeho vystoupení v ruský televizi, kde působil jako naprostej šílenec, ale řekl co měl na jazyku a smál se jim do ksichtu... Musím říct, že jako "dělník bulváru" mi lezl značně na nervy, ale jako starostu bych ho brala hned.
rasaNorimuj děda měl takovou sestru. Ta mluvila taky úplně strašně, přesně jak píšeš, jen nadechovat. Ale byla zlatá. ![]()
Novotný jako bavič mě 2x nebavil, ale teď ho sleduji. Jak píše barbucha postaví se za svoji městskou část, hodně věcí dost razantně řeší. U nás na bordel kolem kontejnerů jen všichni krčí rameny a vyhrožují, že si zaplatíme úklid. Co naplat, když to tam vyhodí kolemjdoucí auto. ![]()
continuity Novotný bavič ale byl jeho otec Petr, tenhle snad byl jen v tom bulváru?
Sweet Potato fakt? No vidíš, já ho jenom čtu, ta fotka občas mě nevytrhne.
Fakt krásná dvojice ![]()

jeziš ![]()
![]()
mám z toho frankfurtskou v klávesnici, pardon
barbucha Ještěže jsem v té tombole nevyhrála tričko s Lelou!
Mulentaková tombola byla kde???? šiš![]()
barbucha tak to je ale hooodně zlý!
Chudáci děti.
stes kousek od Hanušovic![]()
barbucha A tomuhle se u nás říká celebrity.
Mulen tak to to vysvetluje![]()
Mulen Díra u Hanušovic
Můj rodný kraj
Já jsem teď na idnes viděla začátek nějakýho videjka pavla novotnýho a to je teda něco! Hned po prvním zku...synovi, jsem to vypla. TO je podle mě zjev..
Taky nejsem schopná ho poslouchat nebo i se dívat. Mně je z jeho projevu vyloženě fyzicky špatně.
Vůbec nechápu tu jeho popularitu. Chápu, že s ním názorové někdo souhlasí, ale to chování nelze tím omlouvat.
JankaM já to tam mám moc ráda ![]()
Moc se mi libily modely z inaugurace... Pavlova, Havlova, Bartosova, Schillerova, Pekarova...

razorblade kdo je ten s kabelkou ![]()
Pekarová se mi taky líbila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025