barbucha Formanova mi přijde proste a jednoduse oškliva, dlouhy, blond chemlon to jeste doraží
VIP zjevy
zlatahouba taky jsem si rikala :(
Mne teda neprisly ideal ani saty Kateriny Ronovske na jmenovani, i kdyz ji moc slusely :)) videla jsem to zive a myslim, ze jsou to COS. Jsou krasne, ale jsou z pruzneho materialu, neprijdou mi uplne spolecenske.

Ty soudkyně mají finanční prostředky, vzdělání a neumí se obléct? Prosím vás, jak se to stane, že se soudkyně obleče na takovou událost takhle nevhodně?
Vám to tu říkám, zlatý dresscody ![]()
notna jsou to normální ženy jako my všechny, s vkusem, nevkusem, někdy se to nepovede no :)
LamickaTy šaty vkusné jsou, podle mně. Líbí se mi. Ale vhodné ne, to jsem myslela.
notna i v tom se muzou seknout :)
notna jsou to normální ženy jako my všechny, s vkusem, nevkusem, někdy se to nepovede no :)
třeba nosí jen talár a pak neví
neee vážně také to nechápu, ty špagetová ramínka jsou na hrad prostě úlet. Nicméně ve zprávách byl záběr i na paní kancléřku a ta teda také nic moc. Holá ramena tedy neměla.
dupali ta ma vzdy saty takove volnocasove a nad kolena, toho jsem si taky vsimla.
notna Módu si můžeš koupit, ale vkus a styl ne, no.
barbucha Formanova mi přijde proste a jednoduse oškliva, dlouhy, blond chemlon to jeste doraží
Souhlasím. Ordinérní typ.
ja som bola na svadbe, kde hostia boli oblečení tak, že jednotlivé rodiny boli v jednej farbe. Matka smaragdová róba (a umelá kvetina v účese), otec smaragdová kravata, detičky smaragdové šatičky a vestičky, ďalšia rodina ružová atď. A oddávajúca mala na sebe čierne nohavice a biele bavlnené tričko. Väčší bizár som nikdy nevidela. ![]()
Ale farebne zladení hostia boli len z nevestinej strany, zo ženíchovej boli vcelku príčetní ![]()
chia To muselo být vtipný!
Já si pamatuju, jak mi volala přítelkyně od manželova svědka, aby se zeptala, co bude mít na sobě moje svědkyně, aby se jako sladili....Řekla jsem jí, že moje svědkyně je zaměstnaná matka tří dětí a že nemám odvahu se jí zeptat, ale předpokládám, že půjde v tom, co bude ráno čisté. ![]()
Garfie Ja jdu zejtra brachovi na svatbu a taky jsem se nevesty ptala, jestli ma preferenci nejaky barvy. Jen se zasmala, zeptala se me, jestli pro me bude praktictejsi kytka do ruky nebo jen kvetinovej naramek na ruku a ze foceni bude jeste pred obedem, pac je ji naprosto jasny, ze ani ona svoji triletou holcicku cistou dyl neudrzi :-D.
Vari Jo, já jsem se poučena od jedné kamarádky, jejíž děti (ehm dvouleté) měly od nevěsty zakázáno přijít v bílé, ptala na minulé svatbě nevěsty, zda je OK, že moje děti budou mít bílé šaty. No myslím, že mě měla uplně za blázna:-D
Vari Tak ten květinový náramek taky dlouho nevydrží fresh.
Kdyz tu propírame svatby, tak jsem byla na jedne, kde byly vsechny kytky umele, vcetne kvetiny nevesty. Prislo mi to divne a vubec jsem to nepochopila.
Kan Na obrad a na foceni to snad vydrzi, nejpozdeji u obeda si s nim stejne zacnou hrat dvojcata.
Lamicka Ja to taky jednou zazila, zenich byl silnej alergik a v mistnosti s zivejma kytkama by se nedockal vecera. Ale musim rict, ze ty kytky vypadaly moc hezky, ani by me nenapadlo, ze jsou umely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025