VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 14:07

​Osmého srpna bylo 20 stupňů. 

​A ma to nejaky vplyv na to, co som hovorila? Keby bolo 40 tak by sa dresscode na takuto prilezitost prisposobil? Muzi by uz nemali mat oblek a uzatvorene topanky?

Garfie Lamicka Jedna vec je, ze som sucastou spolocnosti, takze tieto uzusy dodrzujem. Fakt neocakavam, ze teraz zrazu niekto len tak pride na takuto udalost v kratasoch.

Ale ked sa odosobnite od toho, ze to tak ma byt, je to proste neracionalne. Tieto uzusy sa vzdy menili  geograficky a/alebo casovo, nie su vytesane do kamena. Ano, prejavujeme tym uctu voci ostatnym, specialnej prilezitosti. Rovnako sme sa mohli ako spolocnost zhodnut, ze tato ucta sa prejavuje len napr. nosenim cerveneho klobuka. 

Preco je nutne mat v horucom lete rovnaky dresscode ako v chladnejsom obdobi? Takze treba poriadne klimatizovat (klimaticka kriza nic?), len preto, lebo sa v horucom lete musime uplne nelogicky vyobliekat ako keby bolo o 20 stupnov menej? 

A co sa tyka rovnopravnosti, tak sa mi zda, ze v tomto to maju zeny menej prisne ako muzi. 

Offline dzizisketa
8879 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 14:15

geekygirl 

Taky si myslím, že za chvíli už nebude letní dresscode u mužů vyžadovat komplet oblek. 

Offline Kokoska
34458 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 14:21

geekygirl ted si uvedomuju, ze mi ty saty nejak uplne mimo neprijdou mozna diky tem vedrum, ve kterych na to koukam 

Offline EDITH4B
2126 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 18:51

My jsme včera v těchto vedrech (který miluju)byli na svatbě.Všichni zúčastnění byli krásně oblečení.Ovšem zabil to můj švagr, který se okamžitě po obědě převlíkl do kapsáčových kraťasů(tříčtvrtečních),jetýho trika a sportovních sandálů.A když jsme to okomentovali,ve smyslu zda se nezbláznil, ještě nám odvětil způsobem namistrovanýho trotla(pardon),že on se tedy omezovat nebude, nemá to zapotřebí.Málem mě omylo.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:23

Tak pozor, Simča Krainová jde na Onlyfans. Vlastně nevím, co víc k tomu dodat.

Offline Sweet Potato
39990 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 13:29

Luna

Složenky, vy krávy zelený?

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 14:55
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 20:39
Reakce na geekygirl:

​A ma to nejaky vplyv na to, co som hovorila? Keby bolo 40 tak by sa dresscode na takuto prilezitost prisposobil? Muzi by uz nemali mat oblek a uzatvorene topanky?

Garfie Lamicka Jedna vec je, ze som sucastou spolocnosti, takze tieto uzusy dodrzujem. Fakt neocakavam, ze teraz zrazu niekto len tak pride na takuto udalost v kratasoch.

Ale ked sa odosobnite od toho, ze to tak ma byt, je to proste neracionalne. Tieto uzusy sa vzdy menili  geograficky a/alebo casovo, nie su vytesane do kamena. Ano, prejavujeme tym uctu voci ostatnym, specialnej prilezitosti. Rovnako sme sa mohli ako spolocnost zhodnut, ze tato ucta sa prejavuje len napr. nosenim cerveneho klobuka. 

Preco je nutne mat v horucom lete rovnaky dresscode ako v chladnejsom obdobi? Takze treba poriadne klimatizovat (klimaticka kriza nic?), len preto, lebo sa v horucom lete musime uplne nelogicky vyobliekat ako keby bolo o 20 stupnov menej? 

A co sa tyka rovnopravnosti, tak sa mi zda, ze v tomto to maju zeny menej prisne ako muzi. 

​Já s tebou souhlasím, minimálně mužskej dresscode by zasloužil rozvolnit, už jsem na to myslela kolikrát. Obzvlášť v zimě na plesech je to úplně směšný, upocení maturanti, ze kterých leje a vedle holciny v šatech bez ramínek. Svatby dtto, vždyť to nedává smysl.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 20:40
Reakce na Luna:

Tak pozor, Simča Krainová jde na Onlyfans. Vlastně nevím, co víc k tomu dodat.

​No zrovna sem s tím jdu, tak kdo obětuje ty čtyři kila, aby nám řekl, jestli jsou to opravdu ty "vysoce umělecké akty" ?

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 21:11

MP Meri leda, že bychom se v zájmu kolektivu hromadně složily, víc jak bůra bych za to nedala 

Offline Sweet Potato
39990 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 23:20

bram Kolektivní Simča?! Jdu do toho!

Offline Tak Betty
6049 příspěvků moje polička 20. srpna 2023 23:27

Sweet Potato A není to vtip? Já bych jí nepodporovala.

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 10:01

bram Sweet Potato Vyčkejte, on to určitě někdo vynese ven. Překvapujeme mě, že to někoho ještě zajímá. Co může Krainova nabídnout zajímavého? Myslím, že už jsme všichni viděli všechno a to ji člověk nemusí ani sledovat ani nijak intenzivně hledat.

Offline berush
459 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 10:25

Další krok už asi bude sbírka na Donio. Mám ji na IG a ona je to taková urputné holka, teda pani. Ona si ty tleskánky, srdíčka a obdivné aaachání prostě vydupe.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 14:18

berush a komu se nelibi, tak urcite zavidi

Ja ji prestala sledovat davno. Tyhle samozerske profily, co nenabidnou nic navic, me nebavi. Stejne treba Trestikova. 

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 23:57

tohle vlákno dočítám se zpožděním, ale Parfu a její některé uživatelky prostě nezklamou. Od Simony Krainové je vstup na tuto platformu prostě marketingový krok, který si vynutila cenzura na IG. Živí se tělem (tedy jeho focením) a je to přirozenou součástí jejího života stejně, jako některé tady řeší výběr židlí, blbou dovolenou nebo recept na nějaké jídlo. Není horší ani lepší, jen má jiné životní názory a postoje než zdejší diskutující

Offline Fiction
1639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 00:32

MarcelaN No, děkuji za poučení. Jasně, že to dělá pro peníze. Cenzurou na IG to vysvětlila ona, ale je jasné, že na IG jí koncový zákazník nezaplatí.

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 06:45

Fiction ano je to placená platforma a co jako??? Prostě se živí ukazovaním těla, bože

Offline Karja
44290 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 06:52

MarcelaN

Tak někomu to u bývalé modelky, ,,celebrity,, zkrátka přijde jako trapná forma obživy. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 06:56

Fiction Karja mě přijde neuvěřitelný,  že za to někdo zaplatí