VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline nerolix
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 14:33

Ad rozchod H & S - teda, to jste fakt dobrý! Já bych měla sklon vidět za tím spíš Soukupovu snahu ulít majetek "do bezpečí" před hrozícímmi exekucemi Asi se nad sebou budu muset zamyslet!

Offline Kokoska
34451 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 14:37

nerolix jako ze by neco prevedl na Agatu, jako ze pro dite?

Offline Karja
44281 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 14:45

nerolix Aha, ty jo, to by si vybral asi něco stabilnějšího ne...nemá ještě mámu?

Offline nerolix
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 14:45

Kokoska jasan! nechci spekulovat, jak moc je ten rozchod hraný nebo opravdový, ale převod majetku na bývalou (?) manželku pro dítě je mimo dosah exekutorů. i kdyby se pak s Agátou šábnul 50:50, tak pořád bude mít víc, než po zásahu exekutorů

Offline nerolix
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 14:47

Karja jenomže pokud se se svojí matkou evidentně stýká, tak to u ní nebude tak úplně bezpečné. mám ve svém okolí známou, kterou za tímto účelem exekutoři navštívili

Offline Karja
44281 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 14:55

nerolix Jasný, to mě jen napadlo, že ti známí daňoví podvodníci to často ulili k mámě. 

Offline Sweet Potato
39989 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 22:00

nerolix Teda, ty jsi konspirátorka!

Offline nerolix
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 22:08

Sweet Potato spíš tu situaci vnímám nejen přes emoce. nebo spíš moc nevěřím, že by mohl nastat takový obrat o 180° u lidí, kteří nejsou zas úplně nejmladší a bez zkušeností.

vůbec nechci spekulovat o tom, že to byl záměr/obchod/domluva hned od začátku "vztahu", spíš si myslím, že to tak nějak mohlo vyplynout ze vznikající situace kolem insolvence a hrozících exekucí. prostě pragmatické řešení, kterému skutečné city nebo vztah nemusí být na překážku

Offline Garfie
28290 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 00:02

Já se přiznám, že se ze mě na stará kolena asi stává Roman Tyčka, normálně je mi to líto! Jako oni byli v mých očích tak ujetej pár, tak očividně mimo a nehodící se k sobě (takhle z venku), že mi nakonec přišlo, že ve skutečnosti mohou mít hodně společného a přála jsem jim, aby jim to vydrželo.

Je mi líto, že to nedali, té malé nejvíc, ale pokud to bylo, jen aby si Agáta sehnala sponzora pro dítě....jako se třemi dětmi už to není prdel, tak blbá být nemůže! Na druhou stranu, na hodně dětí je zvyklá a přijde jí to třeba normální, každý trochu kopíruje ten domácí model....

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 06:42

Garfie Možná si spíš přes díte chtela zajistit toho sponzora? O Soukupovi bylo známo, že s žádnou nebyl nijak extra dlouho.

Ale teda taky jsem jim fandila, spíš teda z pocitu, že by se Agáta mohla zklidnit, zestárnout a zmizet z bulvárů.

Offline Garfie
28290 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 06:58

andulka01 Ale s Brožovou spolu byli docela dlouho, ne? Myslím, že tam byla v plánu i svatba, pět let tomu dali minimálně. :-) Jako není to nijak extra, ale nikoho jiného s ním spojeného nemám, tu podivnou aférku s Mátlovou ani nepočítám...

Offline barbucha blogger
35521 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 09:08
Reakce na Kokoska:

Mermaid mne ji teda lito neni, jednak sama na ty deti asi nebude a taky kdo si porizuje po mesici s novym chlapem dite? 

​Tak ona je celá matinka, ta ty haranty s každým tatínkem jiným taky sekala jak Baťa cvičky. Mladá se mohla poučit, že ani dítětem si chlapa nepřiváže nafurt. Soukupa si chtěla pojistit i s jeho prachama, a rychle... nakonec bude mít tři děti na krku a peníze žádný

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 09:34

Ale tak treba chtela hlavne ty deti?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 09:35

moora a nebo to poslední až tak úplně neplánovala

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 09:40

barbucha 

U Žilkové je to trochu jinak - její synové Cyril a Vincek mají stejného otce, se Stropnickým měla vedle Korduly ještě syna, který zemřel. Je fakt, že na celkovém obrázku to moc nemění. 

Offline barbucha blogger
35521 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 09:57

euridike 

To já vím, že to pak brala po dvou Ale tatínky si prostě našla taky tři... z nebezpečí už pravděpodobně vyvázla jen ta její poslední známost  (teď nevim jak se jmenuje), holt menopauza nečeká

Offline Vari
2192 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 09:58

moora Ja si mlhave pamatuju, ze u toho prvniho rikala, ze chtela mit vzdycky deti brzo. Dite s manzelem chapu, to posledni uz moc ne, ve svym veku by snad mohla vedet, co je to antikoncepce a ze poridit si dite po mesici vztahu je dost blbost.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:01

Garfie kamaradka ma 4 deti a rika, ze od tretiho se to uz nepocita :) ze je jedno jestli 3, 4 nebo 6 

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:03

barbucha 

Tak pozor, pan Holomáč je jen kamarád, nejlepší, paní Žilková jasně řekla, že ona není jako Stropnický, takže dokud není rozvedená, žádného milence/partnera nemá, je na to dost citlivá!

Offline barbucha blogger
35521 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:05