Catherinne continuity
Ještě jsem v šoku! Až se stabilizuju možná napišu víc. Nebo radši ani né, nevím.
To miluju, něco nakousnout a zdrhnout..
Catherinne continuity
Ještě jsem v šoku! Až se stabilizuju možná napišu víc. Nebo radši ani né, nevím.
To miluju, něco nakousnout a zdrhnout..
Kammila
Že by tam malý génius dostal stipendium?
Sorry jako, dovoluji si pochybovat že Babiš nemá dostatečně dlouhý prsty (navíc je to přece jen - byť bývalej - premiér)... a když vidím ten genetickej materiál, co oba rodiče mladému pánovi mohli předat, tak se divím že prolez základku
No, třeba zdědil kladný číslo IQ po prarodičích, čert ví!
Tvl ty máš fakt dost
jakože starý intervenoval aby se mladý dostal na univerzitu ve Skotsku, která je pověstná náročností studia i kritérií pro přijetí? To by ho zašil někde jinde ne, kde si titul lze opravdu bez problému koupit....? Jo pardón - on uplácí vlastně teď i tamní kantory, aby se tam mohl synek flinkat a absolvovat bezpracně semestr!!
...a dokumenty pro UCAS si koupili taky, to je jasné...kde by je sebral se základkou!!
Kammila ale tak vsak vis, ze Babis ma na vsechny mobil, ne? Proti svetovymu miru musi byt zarizeni bezpracneho titulu ze SA brnkacka! ![]()
Agáta s Jaromírem se rozešli!
Jsem v šoku! ![]()
barbucha urcite? Vzdyt prohlasovala, ze si jen potrebujou od sebe odpocinout?
Jj. Už je to vážně konec![]()
barbucha Agáta Nejaromíra Nesoukupa?
Kokoska tyjo, jsem teda byla optimističtější. Já jim to fakt přála. Takže jen další banální movitý (teda než ho ty dluhy doženou) plátce alimentů.
TMBK
Sedmá z devíti
zrovna jsem si rikala, jak se ji to zkracuje, nejdyl byla s dopitou, ted ty rozarce je kolik, pul roku?
moora člověk si říká, jestli je tak nesnesitelná, nebo jestli si blbě vybírá, či obojí? ![]()
![]()
andulka01 mne se zdalo, ze tihle dva se k sobe moc nehodi. Prislo mi to takovy krecovity jako Vsichni koukejte, jak se milujeme a jsme porad spolu, mame stesti forever... Nechci byt zla, ale taky jsem mela pocit, ze on je tim skoro okamzitym tehotenstvim trochu zaskocenej.
SunEclipse jestli nebude spis trochu hloupa? A jestli se do toho motala i jeji matinka, jak se nekde jednu chvili psalo, ze je nekde s nima, tak to asi vztahu neprida.
Kokoska mně zase přišlo, že se k sobě docela hodí, takový to "ti se hledali, až se našli". I vizuálně jim to moc slušelo. A přiznám se, že by mě fakt zajímalo, co bylo příčinou rozchodu a kdo byl iniciátorem. Aguš je mi líto, sama se 3 malýma dětma, to už se další partner bude hledat těžce
Mermaid mne ji teda lito neni, jednak sama na ty deti asi nebude a taky kdo si porizuje po mesici s novym chlapem dite?
Mermaid mne ji teda lito neni, jednak sama na ty deti asi nebude a taky kdo si porizuje po mesici s novym chlapem dite?
jo, tak přesně tahle fáze mě na tom celým zajímala vždycky nejvíc:-D
Jinak je mi jich líto asi obou.
Karja no kdyz uz, tak je mi teda lito tech deti.
Tak nějak. A 3 děti s 3 muži? Navíc po měsíci vztahu? Tomu šla naproti asi![]()
Nadja Kochanski Tak její matinka taky každému ze svých mnoha děti dopřála toho luxusu mít svého vlastního tatinka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.