barbucha ha, na Její pastorkyňu chci jít do místního divadla. Ale včera jsem docetla Viewegha ![]()
VIP zjevy
Já jsem si asi tak ve 14 hrozně přála jít na bídníky. Dostala jsem lístky k narozeninám a byl to opravdu zážitek. Pak mám ráda ještě Jesus Christ Superstar a Drákulu, ale ty znám jen ze záznamu, když je dávali, byla jsem malá holka.
Evaeva na Bídnícich jsem byla a ta česká verze mi moc neseděla. Brožová a tak. Ale byla jsem na Jesus Christ...ve spirále a to byl skutečně zážitek .obávám se že podle toho teď všechno ostatní posuzuju a máloco se mi líbí.
rysamonaBrožovou si nepamatuju, ale už je to dávno.
Na muzikál se dostanu tak jedenkrát za rok a to hodně vybirame. Vloni jsme byli na Baladě pro banditu ve Vinohradském a bylo to hezké. A tak dva roky zpět na Cikáni jdou do nebe u Heřmánka a taky se nám líbilo.
Nejhorší zážitek mám S Pydlou v zádech s Josefem Dvořákem. Nechtěla jsem na to jít, ale byla jsem ukecaná. Bylo to příšerné. Písničky z playbacku. Hrubešová jako mladá dívčina. Na konci celé divadlo až na mne, vstalo a tleskalo. Holt do Ostravy přijeli umělci z Prahy.
Ještě mě napadl Krysař, toho jsem viděla několikrát a Pokrevní bratri, to bych si ještě někdy ráda dala.
Na skle malované ještě s Michalem Dočolomanským ![]()
Z toho mám výborný zážitek, bylo to představení od táty z bývalé práce ke 100. výročí podniku nebo tak nějak. Požádala jsem ho, aby sehnal lístek i pro mě. Stávající ředitel věděl, že jsem si vzala syna jiného kolegy, tak nás ohleduplně posadil obě rodiny k sobě. Ale my jsme tou dobou už žádali o rozvod.
na uměleckém zážitků to nic nezměnilo.
Měla jsem CD ve dvou verzích, puvodni polskou a pak tu slovenskou. To si pořád někdy pouštím.
rysamona Kokoska West side story jsem si taky o Vánocích pustila. Jsem byla celá vedle, když jsem to viděla v programu. Pak jsem si říkala, co to je, to je divny. Tu původní verzi nemám úplně nakoukanou, jsem to hned nepoznala. Pak se tam objevil hlavní hrdina a bylo mi jasné, ze koukám na remake. Ale dodávala jsem se. Ta hudba je skvělá !
Malvin ja kdysi davno Pydlu videla v Semaforu, to byl jeste v pasazi Alfa, jako studenti jsme chodili na stojaka. Hrala v tom Paulova a byla to teda poradna kocka! Ten Semafor z druhy pulky sedmdesatych let byl bezva, jen bohuzel spousta tech lidi uz nezije.
continuity Krysař
Videla jsem i to novy nastudovani v Palkem v hlavni roli a moc se mi to libilo.
Nejlepší muzikál je Monty Python s Spamalot
Když ho mělo na repertoáru plzeňské DJKT, viděly jsme ho s dcerama asi 7x. Úchylka. S Dashou v roli Jezerní dámy. Občas ho některé divadlo nastuduje, tak neváhejte!
A samozřejmě Jesus Christ Superstar ve Spirále byl dokonalý. Teď ho hrají v Plzni taky, zatím je stále vyprodáno, než se rozhoupeme koupit vstupenky... Trochu se bojím postapo stylizace, ale biskup Holub to schválil
PS: nejraději mám stejně filmové zpracovnání.
Archivářka Dasha je úplně super profesionál. Byli jsme před lety na jejím letním koncertě na zámku Kinských v Kostelci nad Orlicí a dodnes na to vzpomínáme, úžasný koncert, pořadatelé, lokalita, všechno.
barbucha na Pastorkyňu jako operu bych nesla taky, z Janacka ja mam tiky
Mívala jsem taky, ale přišla jsem mu na chuť
Doteď nemůžu akorát Lišku Bystroušku, to už asi jiný nebude.
Jo vlastně, Krysař ![]()
O těch starejch původních (West Side Story, Jesus Christ...) ani nemluvě, ty jsou jasný a dneska je to klasika. I to Malované na skle, i ta Balada pro banditu. Ty jsem nemyslela, když jsem si nad muzikálama uplivovala
To jen ten popík, jak ho umělci ve snaze poplatit hypotéky sekaj jak Baťa cvičky, mi leze na nervy zle.
I když pořád pokládám tu "hru se zpěvy" za poněkud jednodušší zábavu, nemůžu si pomoct. Některý diváci se holt u náročnějšího tématu nuděj a bez voživení v podobě písničky by to nedali.
notna Se mi u Mošů celkem teď líbila obnovená My Fair Lady ze Zelňáku, původní z devadesátek jsem neviděla, filmové zpracování originálu znám. Hodně jsem se bála toho napasování na Brno, ale skřípalo to jen trošku.
Isca To jsem viděla, bylo to fajn. Vůbec nevím, že to ještě hrají. Debata mě navnadila se tam jít zase po čase podívat. Pujdu na Drahý Evane Hansene. Jsem zvědavá.
Popravdě já mám k MDB dost negativní vztah. Tak jsem potom asi víc kritická k těm představením a chodím tam velmi zřídka. I dítě jsem tam raději posílala s babičkou. obchodní jednání je tam velmi nepříjemné, téměř arogantní, pokud člověk nepřijde s tím, že jim bude sypat peníze. A tohle dokresluje situaci, jaké jsou tam poměry... https://www.idnes.cz/brno/zpravy/marketa-vankova-prispevky-mesto-divadla-mestske-narodni.A240118_771893_brno-zpravy_krut A obdobně je to v Divadle Bolka Polívky. Tam zase náklonost k ODS a podpoře paní primátorky zapůsobilo, že magistrát divadlu pomohl s náhradním prostorem. Ale univerzitnímu kinu Scala, sídlícímu ve stejné budově, pomoc nechtěl a taky to neudělal.
notna ta Scala mě vytocila dost a to ani nejsem z Brna.
Našla jsem obrázek k tomu,co jsem nedávno psala..decetni Balzerova a zmalovaná jak velikonoční vejce Vondráčková. Hlavně ty růžový oční stíny, ty jsou obzvlášť slušivý.
stesVlastním stylem jsem tým Balzerova, ale Vondráčková mi přijde v pohodě. Si jede svoje, ale nevkusna nebo nevhodná mi nepřijde.
stes Nejsem fanda Helči s růžovou to přehnala (nemám ráda pindulíní růžovou) ta fotka je z premiéry Aristokratky, na 80 dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje