Pojďte radši rozebrat pani Westobou, co běhá po Paříži jen v silonkách.
Mě by zajímalo, co tím sledujou, resp. co tím sleduje ten pošuk - ta Bianca je podle mě jenom totálně vyfetlá a neví ani jak se jmenuje...
Pojďte radši rozebrat pani Westobou, co běhá po Paříži jen v silonkách.
Mě by zajímalo, co tím sledujou, resp. co tím sleduje ten pošuk - ta Bianca je podle mě jenom totálně vyfetlá a neví ani jak se jmenuje...
barbucha Sleduje sledovanost.
A co když ne?
Co ne?
To se ale trochu vymyká, anžto to pro něj byla jen role (jakože jedna z mnoha jiných), nikoli životní program nebo celoživotní koníček nebo zvláštní puzení nebo jak to nazvat, jestli si rozumíme
Já teda ty převleky nemusím obecně, nemám ráda kalhotkový role ačkoliv jinak operu mám ráda moc, ani ve filmu mě to nebere... tetina s knírkem mě popuzuje skoro stejně jako chlap v podprdě.
Mám to úplně stejně.... výjimkou se teď na chvilku pro mě stal muzikál Sugar (podle filmu Někdo to rád horké), který zkoušíme v divadle. Vidět kolegy, jak se trápí v deseti i vícecentimetrových podpatcích a chodí s nimi i do klubu na pivo, protože kdyby je na chvilku sundali, už je na ty oteklé nohy nikdy nenazujou, je pro mě zatím celkem zábava....
Sweet Potato Nemá ten rozkrok nějakej divnej?
Já u tebe často nevím, zda to myslíš vážně nebo děláš vtip
....
continuity vidím to stejně, docela mě tady ty odsudky překvapují.
Já to nevidím tak černobíle, ale upřímně přiznávám, že bych nechtěla, aby manžel byl drag queen...
Fiction tak pokud by mi nebral moje oblečení a šminky... ![]()
Pinot Noir Kdyby naštípal dříví....jako mně je to uplně jedno, já jen nechápu tu motivaci těch chlapů, že je to baví, pokud fakt nejsou nějak přehozený, že chtějí být ženou. Jakože mám pochopení pro hodně koníčků, ale tohle nevím...jasně, tak mě baví se nalíčit, tak to baví asi i chlapy, že jo. To je nějaký rozumový zdůvodnění, stejně jako nektěré ženy chodí radši ve flanelce...ale i když si to takhle řeknu, tak mi to hlava nějak nebere:-D
Pinot Noir Hehe, tak kdyby si bral z mého šatníku, tak to by byl hodně umírněná drag ![]()
Karja me prave ani to krasleni sebe vubec nebavi, spis otravuje, takze ze to nekdo dela ze zabavy, kor chlap, no to je uplne mimo my chapani.
ze tim uspokoji nejaky svy puzeni to chapu a nijak me to nepohorsuje, jen na to nepotrebuju koukat
viktorka_od splavu No co si budeme, taky mě to moc nebaví, radši bych to vynechala:-D, Ale třeba na střední mě to bavilo
Tabea myslim ze prvni zkusenost dela hodne Vanocni vecirek by me od dalsich pokusu nejspis spolehlive odradil :)
Já u tebe často nevím, zda to myslíš vážně nebo děláš vtip
....
No protože u nich taky nikdo neví. Před časem ten jejich orál v gondole otisklo i ABC a Sluníčko a teď si neoblékla gaťky a rozkostičkujou jí i kejty. Přitom na ní z tohoto úhlu nemůže být nic závadnýho vidět. ![]()
Pinot Noir tak pokud by mi půjčoval oblečení a šminky ![]()
andulka01
presne
Pinot Noir u mě spíš - aby mi ten mejkap udělal, já jsem úplná neschopa, nebaví mě to a stejně na sobě skoro nic nesnesu. Takže vzhledem k tomu, že drag queen má na sobě asi kilo šminků, jen bych se chodila dívat a žasnout ![]()
Kan no prý má nějaké neviditelné kalhotky (v podstatě nalepenou vložku), tak ji rovnou nezavřeli.
andulka01 toto si teď čerstvě užívám, protože moje 15ti letá dcera sleduje videa o líčení, vyzná se v nabídce i jí to jde. Takže když jdu do divadla, na ples, větší akci, ráda se nechám namalovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.