Neoholene podpaží se mi hnusí i u chlapů, natož ženská.
VIP zjevy
notna
Ponožky vytažený do půlky lýtek
prudce in?! Odkud jsou ti tvoji mlaďoši? Burkina Faso?
Nosej to, tyhlety bílý sportovni ponožky vytažený a ke kratasum. A nosej to i starý, co si hrajou na mladý.
Karja Zrovna dnes ráno mi dítě přehrabovalo koš s prádlem, že potřebuje bílý ponožky. Ty dlouhý, sportovní.
žluťásek kluci to tak taky nosí, ale vyprat to celkem jde. Jako mimino momentálně hřiště doslova vymetá, tak v porovnání s ním jsou skoro čistí ![]()
barbucha Prosím Tě, kde žiješ Ty? Ponožky do půli lýtek jsou in už minimálně rok a pantofle k tomu jsou "topovka". Je toho hromady všude. Musíš se dívat na nohy náctiletým.
Tak náctiletý módu neurčujou, kdoví u koho se v tom zhlídli - tipovala bych nějakýho hodně vostrýho rapera
něco jako ten bejvalej einstein od Kardashianky, normální člověk to nosit nebude... A jestli to nosej mladý u nás, tak nikde jinde jsem nic takovýho neviděla, zaplaťpámbu! Vždyť i na těch přehlídkách, pokud mají kluci ponožky, tak nějaký shrnutý vlněný, béžový, khaki... rozhodně ne narovno vytažený a bílý! To je buranství prvního řádu.
Neoholene podpaží se mi hnusí i u chlapů, natož ženská.
![]()
Už se těším na tílka v MHD!
Evaeva vypadají jejich ponožky takhle? ![]()

barbucha hlásím, že Bavorsko v tom jede taky ![]()
barbucha Hele, já pohledem na bílé fusekla vytažene co nejvýš taky trpí, ale to je tak jediné, co s tím můžu dělat. A za mě lepší než tepláky.
Tam jsem už dlouho nebyla ![]()
Tak jsou tepláky a tepláky... osobně dám těm slušnejm přednost před tou vytaženou hrůzou, kdykoliv.
barbucha Já už jo :-). Tezenis, se silikonovými pásky na patě. Já mám malou nohu, oni mají i 35. Prodávají je myslím v balíčkách po pěti.
Mně nepomáhaj ani ty silikonový pásky, mám už prakticky každou variantu těch ponožtiček, a serou mě úplně všechny.
Stejně nějak nevidím moc výhod... pokud se někomu nohy pořádně potěj, tak jakej je rozdíl trčet v mokrý ponožce, která nakonec navlhčí i ty boty, než se potit bez ponožky? Prašť jako uhoď
Jiná věc je, pokud to jednomu ochrání nohu od odření a puchejřů... ale to si radši dám náplast. No, každýho věc samozřejmě.
žluťásek takhle světlý nemají, ale jinak jo
i z normálních bot, jak tam mají ty tuny písku
Hehe, tak jsem si tipla skoro správně - ejhle raper! A pěkně vostrej!
Ale neřikej mi že se k tomu maj nosit i ty přiléhavý kraťásky! Jako venku, na ulici...
barbucha je to velký rozdíl a to bych ani neřekla, že se mi nohy potí nějak moc. Ale je fakt, že v zimě nesnesu být celý den (uvnitř) v zavřených zimních botách, protože se zpotím a pak mně zebe![]()
![]()
barbucha Ty se jen málo díváš po mladej klukách
Já to teď viděla v Itálii i Rakousku. Neříkám, ze to nosí každej, ale fakt je to in. A taky mě to nijak zvlášť neoslovuje.
barbucha Co jsem viděla já, tak sportovní fusekle ke sporotovním pantoflím nebo teniskám. Svoje kluky podezřívám, že kopírují basketbalisty jdoucí na trénink.
barbucha Jako majitelka byť jen lehce potivých noh prohlašuji, že to je sakra rozdíl. Ponožka saje, holá noha může v botě klouzat a následně se odírat. To v pevných botách. V sandálech se na tebe prach lepí a opět, odírá. Takže když jsem nosila do přírody keeny, jedině s ponožkama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje