barbucha Víťa Fashionista nebo tak nějak. Před pár lety tu byl furt. Taky si hrál na nějakého guru elegance a starechj pořádků..maji vinarstvi, rodiče.. Czechfashionisto.com
VIP zjevy
Aha tenhle! Jo, ten byl do obleku taky jako dělanej ![]()
barbucha podle mě může mít Pavlová výčes, ale moderní, ne podle mustru z devadesátek.
Jasně, záleží na provedení. Ta trčící patka byla prostě hrozná.
barbucha no nevím....prototyp antichlapa, tlustý nohy, resp. vždycky malý kalhoty. No na Turka škoda "papíru"
Mermaid to snad ani nemuselo být
za tu lišku by zasloužil spráskat ![]()
stes neměl on to vždycky všechno z dobrejch sekáčů?
Tabea to nevím, já ho nesledovala, jen tady vždycky na diskuzi byl zdrojem veselí, tak jsem si na něj vzpomněla
Tabea Nevím, jestli všechno, ale ty kožešiny a kožichy určitě ze sekáčů měl, to si vybavuju nějaký článek u něj speciálně na toto téma
Vitu jsem viděla naživo, on je hodně velkej, proto na nem vypada všechno takovy priposražený
barbucha Prase v cylindru ![]()
Potrefenáhusa Tak to je potřeba si tak nějak přiznat, že je člověk kus chlapa z Moravy, a oblíkat se podle toho, no.
Aranel asi se to v konfekci blbě oblíká
Mám pocit že Víťa si na ty dobře padnoucí věci dost potrpěl, větší by se určitě sehnat daly, kdyby chtěl. Asi měl pocit že ty vypasovaný hadry vhodně zdůrazňujou jeho lepou postavu!
barbucha Taky mám ten pocit Potrefenáhusa .
Potrefenáhusa zvlastni, mne Viťa na fotkach pripadal spis mensi a drobnejsi.
Potrefenáhusa ty fotky klamou, kdyz je sam :)
Ale Víťa v kuchařským dobrý .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje