Tak Betty podle mě tahle vášeň mu sedí mnohem víc než rádoby dekadentní snobskej pozér z filozoficky fakulty před 15 lety :-)
(srovnání s Turkem si teda imho fakt nezaslouží)
Tak Betty podle mě tahle vášeň mu sedí mnohem víc než rádoby dekadentní snobskej pozér z filozoficky fakulty před 15 lety :-)
(srovnání s Turkem si teda imho fakt nezaslouží)
u mě se taky víťa rehabilitoval, výstřelky mládí odezněly a dokázal se přetavit do něčeho zajímavýho a konstruktivního. taky - když se snaží za studentský (byť asi chudej nebyl nikdy) kupovat kvalitní a něčím zajímavý kousky, ať už si o tom myslí kdokoliv cokoliv, často vintage, tak si velikostně asi moc vybírat nemohl, lidi byli kdysi menší obecně.
Potrefenáhusa ono s tím knírkem to taky jinak dopadnout nemohlo
![]()

tina takhle paní mi vždycky přijde jako cuchta, taková neapetitlich
stes a to sako je teda přímo umělecký počin:)) Takhle prý propagovala nový kalendář Hynka Čermáka...
tina jj...nadhernej kousek
tina klasicky umaštěná.
tina netuším, kdo to je, ale vypadá, že má kvalitní vlasy. O zbytku budu mlčet. ![]()
stes ta díra , to je určitě na ledvinku, aby ti pásek nekrčil sako ![]()
Aneb jak (kreativně samozřejmě!) vytřít zrak všem otrokům módy a konzumu! ![]()
Sako ani nekomentuju .
Kdo to je?
Sweet Potato ještě stále manžela Karla Heřmánka ml.
Nepoznala bych ji. Vosková figurína.Ta pusa je pekelná. 
Já teda pořádně nevím, kdo je Dominika Myslivcová, ale nechat si udělat dítě od takovýho chlapa, to už chce silnej žaludek :-).

999 tak mě napadá při pohledu na ty kalhoty, že to asi dělali na pejska ![]()
999 já nevím ani kdo je ten chlap...
barbucha jaky titul? Zas nic nevím!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.