barbucha No z ni se stala Lady, takze naprázdno nevyšla :-).
VIP zjevy
continuity Z Davida Beckhama se stal Sir, velká sláva to byla :-).
Vari jo počkat! ona je to Viki, já myslela, že Maggie ![]()
stes poznat jsem ji poznala, ale do zjevů mi teda přijde spíš Demi. Nějak jí to padá...

999 barbucha Vy nevíte, že po Dominice Myslivcove pase už nějaký ten pátek F. Turek? Ona furt neví teda. Ale myslím, že teď po té kauze ho spíš nebude chtít, ona teď docela pracuje na svém P.R., tak tezko rict jak to vyhodnoti....Jinak D. Myslivcova je nějaká hvězda z teenage let, co prorazila někdy ve třinácti letech nějakým svým blogem pro náctileté a teď se veze prostě v auře ,,celebrity,,, kterou je jen tak, protože se to reklo;-). Já bych mohla dělat šéfredaktorku Blesku..
Karja To bys fakt mohla, jsi dobrá :-).
Catherinne jo tak to je hrozný...ma to tak dlouho, je fakt,že fotky tohle zdurazni, ale jak všude píšou,že je úžasná, tak to teda sorry..
Karja a nebyla ona taky na miss ? ![]()
A pak tady máme jednu, která tentokrát oblečení i make up nechala na profesionálech :-).

Catherinne tak krásná žena to byla ![]()
Profesionálech z (pánského) salonu? ![]()
Protože tam by to působilo tak decentně, chtělo by se říct až sofistikovaně.
999 a vysloveně dobře udelala
ale teda ja ji nikdy neviděla jakože na pěknou.
Catherinne te Demi je mi skoro lito.
999 a to byvala taky docela pekna holka. Protoze jsem ji puvodne nepoznala, hodila jsem to do google lens a vypada to, ze ten skvely party kus od profesionala je z aliexpressu!
Kokoska neni duvod, to zprzneni bylo dobrovolne
stes ja vim, tak jinak - je mi lito, jak ty holky neumi starnout s gracii a skodi si.
Kokoska to je prostě daň za prostředí,kde žijí...ten tlak a denní přísun novejch mladých konkurentek musí bejt pro min odolný a ne úplně dobry profesionalky obrovský. Ne každá je holt Streep nebo Mirren. Pak z nich jsou vlastni karikatury.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje