Garfie Nějaká Eva Burešová, zpěvačka a herečka.
VIP zjevy
Taky vám chyběla? Původně jsem si říkala, na ni vlastně dobrý, pak jsem sjela k cvičkám. ![]()

Sweet Potato Nene
Já ji asi vlastně začínám mít ráda! ![]()
Garfie No bodejť!
VariSir uz byl, ted je rytir:)
Sweet Potato Mně je jí vlastně líto. Muset se prosazovat takhle... vždyť je všem k smíchu. Nechtěla bych vědět, co se jí honí hlavou.
Sweet Potato no ale to pozadí se k ní vysloveně nehodí, to velké zklamání, toto ![]()
barbucha No z ni se stala Lady, takze naprázdno nevyšla :-).
To jo, ale jen "Lady Beckham" kvůli manželovi, kdyby to dostala sama, tak je z ní "Dame Victoria". Rozhodně ji, minimálně ve VB, nebude nikdo oslovovat Lady Victoria, což by se jí asi líbilo, ale na to chudák nemá nárok ![]()
No, na tý události byly různý zjevy. Podle mě je Gajerová snad ještě příšernější. To si odskočila od kontejnerů?

barbucha Sim tě, vždyť se jistě snažila sladit vzor
.
VariSir uz byl, ted je rytir:)
Nebyl, a titul sir dostane právě každej po uvedení do "rytířskýho stavu"
t.j. sir a rytíř je to samý, akorát se neoslovujou pane rytíři ale sire ![]()
No a povedlo se na jedničku! ![]()
barbucha tak uz neco ale byl predim ne? Jakoze je to tedka dalsi level
SunEclipse myslim že ne, protože je hodně malá
Karja ja jsem nekde cetla, ze se oddluzila, zhubla 12kg a je stastnaaaaa!
Kokoska jo, a nikomu nic vracet nemusíííí ![]()
RoSa - Mne to oddlženie pripadá ako dobrý návod pre všelijakých podvodníčkov - požičiam si, požičiam si, a keď už nie je od koho a tí chudáci, čo požičali by to radi dostali späť, vyhlásim osobný bankrot a hotovo. Žiadny iný postih, okrem trošky tej hanby, ale to sa prežije a ideme ďalej. / Nechcem tvrdiť, že taký zámer je prípadom tejto herečky / . Z čoho sa tie dlhy zaplatia, resp. akú šancu majú tí, čo požičali ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje