VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:00
Reakce na Kokoska:

Samantha jak te napadlo, ze mi pripada k smichu ta moznost oddluzeni? 

​psala jsi, ze dlužníci platí směšné částky 

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:30

Samantha a ne? Kdyz je to treba tech zminovanych 30%? To ale neznamena, ze se vysmivam celemu procesu. Jo, mohla jsem napsat "splati velice maly podil z dluhu", pardon za expresivni vyraz.

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 11:21

Malenge ako sa z toho da tazit? pytam sa vazne, lebo mama je zo 6 surodencov, tak nech sa pripravim, az to pride aj na Slovensko.

Offline continuity
42365 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 13:06

slnieckospeciálně to vzniká tam, kde se spoluvlastníci nejsou schopni domluvit. Plán je obvykle ten, že šikanou zbylých na hraně zákona, je z té nemovitosti vystipou za podstatně nižší než tržní cenu. 

Offline trioceros
26 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 15:56
Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:19

continuity aha, tak to sem na Slovensko mozno ani nepride. Tu si to pribuzni zvacsa robia navzajom .

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:20

@slniecko continuity ti to objasnila celkem přesně. Lidi jsou velmi vynalézaví v tom, jak jiným různými metodami ničit a znepříjemňovat život. 

Offline continuity
42365 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 16:28

slniecko no tady takový názorný příklad, sice ne spolupodil,ale podobná prasarna. TadY se kokůtek trochu přepočítal, protože ta parcela 373 je prý státní, takže ta přístupová cesta půjde v nejhorším přeložit, ale záměr je celkem jasný.  

Jinak právě ti příbuzní, co si navzájem ztrpčují život, tomu dost nahrávají. Jednou jeden vyměkne, že už stačilo, lepší alespoň nějaké peníze než hádky, prodá podíl flipaři a už se to veze. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 17:37

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 17:39

Malenge  Prosim te, ja to asi taky nechapu, dluznik, kdyz jde do insolvence, tak nemusi pod pohruzkou trestnosti uvadet svoje dluzniky??  

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 18:35

Samara co  myslis tou trestnosti? Jako samozřejmě ma povinnost uvést vsechno, ale tipuju, ze tak polovina z dlužníku všechny své věřitele neuvede, někteří možná úmyslně, jiní zapomenou (to neni až takový problém, kdyz mas věřitelů klidne přes 20), jiní nemají absolutně přehled, jako ze vubec, napíšou, ze dluží 900.000 a pak se z toho vyloupnou 3 mega. Jsou lidi, co maji šuplík plný neotevřených!! dopisu s upomínkami, výzvami a exekučními příkazy. Kdyz dlužník neuvede vsechno, muze to byt důvod pro neschválení oddlužení pro nepoctivý záměr, obcas jsem to viděla u tech do očí bijících případu. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 18:59

Malenge Trestnosti myslim to, ze kdyz svoje dluzniky neuvede vsechny, pujde do vezeni. Protoze z toho co pises vyplyva, ze mame zakony, ktere chrani podvodniky pred poctivymi lidmi. 
Oprava: "kdyz svoje veritele neuvede vsechny" 

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:04

Malenge Jestli ma nekdo plny suplik neotevřenych zasilek a exekuci, o nichz nema prehled, tak mu svoboda ani nikdy nemela prijit do ruky. Naseka ty dluhy znova. A taky byse melo normalizovat, ze spoust lidi je proste chudejch a neni to jejich vina. Oni by pak lidi presly napady s pujckama na blbiny.

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:09

Malenge Za me teda klobouk pred tebou dolu, jestli pracujes v tehle oblasti. Znamy ma nejakou pomocnou organizaci pro tyhle zadluzene pripady a radsi se ho ano nevyptavam, ale asi zacnu. Stejne furt nechapu, jak to te podvodnici z tveho prispevku mohlo projit! Anedivim se, ze pak lidi voli komunisty..

Offline RoSa
10073 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:25

Samara jen pro pořádek:

dlužník = má dluh, dluží

a ten druhej je věřitel = věří, že svý prachy dostane zpátky

Offline RoSa
10073 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:27
Reakce na Samara:

Malenge  Prosim te, ja to asi taky nechapu, dluznik, kdyz jde do insolvence, tak nemusi pod pohruzkou trestnosti uvadet svoje dluzniky??  

ad ​tohle

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:31

MalengeDlužník v návrhu na povolení oddlužení nemusí uvést všechny své závazky a věřitele. Po zjištění úpadku/povolení oddlužení maji věřitelé zákonnou lhůtu pro podání přihlášek pohledávek. Dlužník ani nemá povinnost svým věřitelům oznámit zahájení ins. řízení. Každá novela mění podmínky oddlužení k tíži věřitelů, ale výše uvedené se zásadně neměnilo. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:33

RoSa Jojo, mas pravdu, diky za upresneni, ja se rozcilila tolik, ze jsem popletla termity. Tahle netrestana drobna kriminalita je strasnej mor. Dekuji moc za upozorneni.

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:33

RoSa Své dlužníky, resp. pohledávky uvést musí, je to majetek náležící do oddlužení.

Příspěvek měl být pro Samaru, ale termity se již ujasnily 

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:37

Viatori To jsem teda u vytrzeni. Nemam slov.