barbucha To taky, ale i to, že už je nějaká žena z rodiny nosila :-). Já třeba do tanečních měla nádherné hedvábné šaty po babičce a taky matky svatební :-). Ale to nebyly žádné princeznovské, svatba byla v 60. letech :-).
VIP zjevy
To je fakt... můj nejoblíbenější (a velmi slušivej) kousek byla zelená taftová sukně z padesátejch let po matce. Černý triko s lodičkovým výstřihem k tomu - hele úplná Sofia Loren! ![]()
Spousta šatů se dá i případně upravit, kvalitních věcí je škoda.
Černá kočka Má, ale asi o to divněji to na mne celé působí. Sukně je krásná.
To jsem přesně chtěla napsat!! ![]()
To dědění je moc hezký! Já má dodnes jedny šaty, které jsem, podědila po sousedce, ona byla taková nóbl dáma, její muž byl před válkou diplomat...šaty jsou pořád krásné a in, úplná klasika, věnovala mi je do tanečních. Ona mě měla hrozně ráda, zemřela jí jediná dcera v podobném věku jako jsem byla tehdy já, až dnes vidím, že tam asi hledala něco ztraceného....
A v Japonsku se kimona dědí z generace na generaci úplně běžně.
A Dana Morávková snad vůbec nestárne!
Vypadá jak ruská hlasatelka
a hned jsem si vzpomněla na mutziputzi, co by řekla těm kolenům
Ta ať si na sebe obleče cokoli značkového, ten ksicht typu "naša Maša" ji neodpáře ani nejlepší plastický chirurg.
Zvlášť když to podpoří mocným makeupem.
A v Japonsku se kimona dědí z generace na generaci úplně běžně.
Stejně jako u nás kroje.
barbucha Přesně.
Akorát u nich je víc variant toho designu a taky se víc nosí...ale u nás v rodině žádný kroj není a je mi to moc líto.
My jsme taky žádnej náš kroj neměli, babička si na ty lidovky moc nepotrpěla. Nakonec ani já po tom moc netoužím, my si zamlada užili dost jinejch výstřelků... otec byl cvok
Z Japonska nepřivez kimono, ale ty dřevěný pantofle (a nutil je nás nosit), ten voskovanej papírovej deštník, obří (nosil ho sám a my se hanbou propadali)... ze Slovenska vyšívaný kožichy, ještě snad po Jánošíkovi
kde jsme pro výšivku nemohli ani ruku ohnout... a vrchol nastal když jsme od rakouský pratety dostali (já) dirndl a kluci lederhosen s padacím mostem a kloboučky tyroláčky, a museli jsme to nosit na nedělní vycházku! Se divím že nás tehdy nezavřeli. Že jsme neměli nějakej náš kroj, považuju tudíž za značnou výhodu ![]()
barbucha promiň ale... ![]()
barbucha -takto sa to číta zvesela, ale zažívať by som to teda nechcela! Ste silná osobnosť, že ste si z toho neodniesla doživotné trauma !
Jako zocelilo mě to dost, ne že ne ![]()
barbucha teda díky, jsem si poprskala monitor, omlouvám se, že mě ty tvoje rodinný trable rozesmály, ale ta představa... to jsem teda radši, že se u nás žádný pan otec nekonal, bylo to asi jednodušší :D.
Ona je hezká ženská, ale snahou dotáhnout to do dokonalosti to většinou přeženě. Ty šaty nejsou hezké, boty šílené a urputně sladěná kabelka taky. Barva vlasů se mi taky nelíbí, ale účes mi teda fakt nevadí. Má kvalitní vlasy.
barbucha
Vidím to úplně živě!
Ted to ctu a spadla mi celist: Tahle pani byla "osobni zackou Very Chytilove"!? ![]()
MP Marge no osobní, spíš to bude tak, že ji učila jeden předmět spolu s dalšími dvaceti studenty. ![]()
continuity To by davalo spis smysl. Autor pise "osobni zacka", ale nevim, jestli to je myslene vazne.
Já jsem tak statečná (čti zvědavá), že jsem si s ní pustila rozhovor. Když ji tu furt pereme, abych aspoň trochu věděla, co je zač. No to si dej! ![]()
Ano, i na Chytilovou tam dojde.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-kulturak-zdrazuje-uplne-vsechno-nejhorsi-ceska-reziserka-natocila-komedii-o-slevach-294004
Sweet Potato ublížily jsme ti nějak
? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje