Evaeva Mně přišla hrozně protivná už kdysi dávno, když jsem prvně viděla S tebou mě baví svět.
VIP zjevy
barbucha hele ale Prejdi jordan je fakt nadherna. A pisnicky z Silene smutne princezny taky.
Ne, já to nedávám. Pro mě celá Helenka a všechny její písničky jsou no go. Ten hlas (i tu personu) nesnesu. Ale já jsem byla odjakživa tým Marty Kubišový, už od Golden Kids.
Sweet Potato Asi tim, ze uz je z toho odrhovacka? Myslim, ze hudebne je to dobre postaveny a chytlavy, ono neni snadny napsat popovej hit. Ale oposlouchat se muze vsechno, me to je vzacny, protoze tady nehrozi, ale treba kanadani hejtujou Bryana Adamse, protoze kdyz vyrustali, tak museli radia hrat kvotu kanadskejch autoru a maj toho plny kecky, pritom je fakt dobrej a skvelej muzikant live, koncert byl bozi.
barbucha hele ale Prejdi jordan je fakt nadherna. A pisnicky z Silene smutne princezny taky.
Přesně, Přejdi Jordán a taky ještě Podívej, kvete růže. Obě jsou z let 68/69, pak se to nějak pokazilo...
Sweet Potato já tu písničku nesnáším, navíc to mám taky spojený s tím filmem, když se tam Studénková podivně zmítá při její interpretaci ![]()
barbucha no me tahle proste prijde jako druha hymna po 68.roce. Emigrace, vyzva, alegorie. Ale prisla k tomu asi jako slepa k houslim
Mohučanka A ještě Dvě malá křídla tu nejsou
Maruška Rottrová Lásko, voníš deštěm a To mám tak ráda ( z těch coverů )
Řvousenka To mam tak rada je krasna, uplne na mraz po zadech.
Kokoska ta je
. Nevim jestli mam nejradsi versi od Dalidy, Lary Fabian nebo od Rottrove. Priklad kdy original snad ani neznam
Kokoska A pokud jde o mráz po zádech, tak Hymne á l'amour v podání Celine Dion při zahájení olympiády v Paříži, o originálu od Edith Piaf nemluvě, když už jsme u té Francie.
A co tématická pisen k vánocům - pod smrček vedle gauče letos položím se jaaaaa?
A já mám ještě ráda Veru Martinovou, Jakk se sara ten song jmenuje? Úplně mi to vypadlo;-)
Sweet Potato mně je strašně protivný film S tebou mě baví svět, nesnáším ho, a tu písničku tuplem, souhlasím, že je hrozná.
Mha No to je hrozný!
A znáte Už mi nevolej od Petry Janů? Nevím, jestli je to taky cover, ale z tý teda mrazí mě. Pozor, nezaměnit se stejnojmenným songem od skupiny Holki :)
Vilemina Kdyby Studénková, ale taneční i oděvní kreace pánů z kapely. Aaaaaa!
Sweet Potato já tu písničku nesnáším, navíc to mám taky spojený s tím filmem, když se tam Studénková podivně zmítá při její interpretaci
určitě jen závidíš, protože to nedokážeš
(v pubertě jsem to zkoušela, nechápu, jak to dělá)
Jos ja znam jen francouzskou verzi, Je suis malade, to je ta Lara. Taky krasny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje