VIP zjevy
Sweet Potato mně je strašně protivný film S tebou mě baví svět, nesnáším ho, a tu písničku tuplem, souhlasím, že je hrozná.
Haha, když to šlo do kin, bylo mi asi 13 a strašně mi pily krev ty matky a nechápala jsem, proč bez těch dětí pár dnů nevydržej... A úplně stejně to nechápu ani dnes.
Sweet Potato já tu písničku nesnáším, navíc to mám taky spojený s tím filmem, když se tam Studénková podivně zmítá při její interpretaci
![]()
Mermaid já ty starý Landovy písničky taky měla ráda, resp. i teď si je ráda poslechnu. Ale co a jestli vůbec teď dělá za hudbu, to už netuším.
Poslední CD je 2023 Minový pole. Z toho možná znáš Ukolébavlu. A v létě jezdil na festivaly a koukala jsem, že je zase na plakátech- tuším Hrady
Vari mně naopak ty jeho muzikály nijak extra neoslovily. Jednotlivé písničky jsou dobrý, ale jako celek mi přišlo, že jede jedna písnička hodinu a půl
Já miluju Draculu, i vizuálně, hrozně mně baví koukat na mladého Genzera, jak tančí
A pak samozřejmě Bídníky a Jesus Christ, ale to není původní česká tvorba.
A mně se právě nejvíc líbil Dracula s Landou. Hůlku ráda nemám.
já miluju všechny Landovo písničky, fakt je, že ty starší asi o kousek víc.
:-) Taky tak. A z muzikálů Klíč králů.
leona mp to jsem vůbec neviděla.
Doprčic, proč já si před zrovna spaním čtu zrovna u takových písničkách ![]()
Jos jej,tak ty se jmenuješ stejně jako já,i ze stejného důvodu ![]()
Haha, když to šlo do kin, bylo mi asi 13 a strašně mi pily krev ty matky a nechápala jsem, proč bez těch dětí pár dnů nevydržej... A úplně stejně to nechápu ani dnes.
já ten film taky nemůžu včetně té písničky, nikdy jsem nechápala jeho oblibu.
leona mp já se přiznám, že z Landy v Draculovi jsem byla lehce rozpacita. Třeba Nspravedlivy bůh skvělý, ale občas mi přišlo, že to prostě není jeho parketa.
Sweet Potato tak on ten vzorec matka upjata krava a tata spravnak, co nezkazi zadnou legraci, je ve vice Polednakovych filmech. Ja uz to posledni dobou taky nemuzu sledovat.
monis To je fakt. Ale pro Annu mám větší pochopení.
Návrhářka Alena Wilson![]()

Řvousenka brrr teda
Řvousenka návrhářka čeho?
Taky se chci zeptat, co navrhuje. Výlohy obchodů s erotickejma pomůckama?
barbucha „Jako každá žena se chci cítit sebevědomě a chci dobře vypadat. Jako každá žena chci být originální i ve stylu oblékání. Moje přání bylo ale často v přímém rozporu s tím, co jsem si mohla koupit „na sebe“ v čechách, nebo při mých častých zahraničních cestách. Kvalita byla pouze dostačující, ale „dostačující“ je pro ženy málo! Originalita a respektování ženských křivek chybělo úplně!“, popisuje Alena situaci a pocity, které vedly k založení módní značky Alena Wilson.
Asi tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje