Řvousenka - nedostatok vkusu pani nahradila slušnou dávkou sebavedomia !
VIP zjevy
barbucha „Jako každá žena se chci cítit sebevědomě a chci dobře vypadat. Jako každá žena chci být originální i ve stylu oblékání. Moje přání bylo ale často v přímém rozporu s tím, co jsem si mohla koupit „na sebe“ v čechách, nebo při mých častých zahraničních cestách. Kvalita byla pouze dostačující, ale „dostačující“ je pro ženy málo! Originalita a respektování ženských křivek chybělo úplně!“, popisuje Alena situaci a pocity, které vedly k založení módní značky Alena Wilson.
Asi tak.
Pane jo teda![]()
Blanka ...lepší než poplužní dvůr prostě.
Sweet Potato drzé čelo ... oblíbené přísloví mého muže . Nebo rčení?
Vtipny je, jak sekali strasne moc cover verzi a kolikrat jen treba pro televizni porad a imo se nikdo nepatlal s placenim autorum atd, vsak kdo se to dozvi, ze. Obcas sokuju mistni tim, co vsechno existuje v cestine, je na to super ucet na instagramu, kdyby se chtej nekdo pobavit, Rottrova a verze Staying Alive
lol
Přidávám svůj nejnovější objev: Neckářova verze Starman od Bowieho:)
Tak soudružka má pravdu, že oblečení který zjevně preferuje, se dá koupit jen velice těžko ![]()
Řvousenka auvajs! A ta pani vzadu v tom cervenem je zakaznice?
eeny-meeny Jezis, to je super :-) Dodrzeli skoro i to aranzma.
Ja mam rada Pisen o tichu (Cernohouz, Pavlickova).
eeny-meeny ten ig účet je fakt děsná guilty pleasure haha
to je něco teda. Hlavně ty materiály... eeeeeee
Sweet Potato mně je strašně protivný film S tebou mě baví svět, nesnáším ho, a tu písničku tuplem, souhlasím, že je hrozná.
Hurá, nejsem sama! Co na tom filmu (natož písničce) všichni mají?
No fuj. Ještě horší než blbý outfity!
barbucha To je zase blábol.
Marbuša mě byl ten film protivnej a nepříjemnej vždycky - ty manželské páry k sobě vůbec nejdou a ta Studenková, předstírající zpěv, je pro mě naprosto úděsná. Nelíbí se mi tam, kromě Satinského, nikdo. Ani ten film jako takovej.
Lenka22 přesně. Plus ty humory, mně to přidalo vždycky spíš trapné, než vtipné.
Lenka22 Mohli tam rovnou šoupnout Vondráčkovou .
to je něco teda. Hlavně ty materiály... eeeeeee
- no a ja som sa neubránila úsmevu pri pohľade na úvodnú fotku - to si teda dáma neustrážila, vyzerá tam , ako keby jej z chrbta poriadny kus odrezali !
Pinot Noir Tak Betty přesně, ještě navíc blbé humory, a ta Vondráčková by to tam dala s přehledem a byla aspoň přirozená coby zpěvačka.
Jdu do klubu...mně se ten film nelíbil nikdy a už jako mladá jsem nechápala,proč ty matky nejsou rády...mela jsem zřejmě vzor z dětství,kdy máti pomalu plesala,že s otcem někam jedeme
měla jsem to pak i ja....tolik štěstí když muz s dětmi vypadl. No, dcerka je po mně též.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje